IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 +18 :D Emre says: nbr orçun ben beyza sana vermek isterim Orçun says: dur onu benim yapmam lazım Emre says: orçun ben cansu Orçun says: Emre says: sana hiç vermem inanır mısın Orçun says: sendemi cansu aaa Emre says: orçun ben osman Orçun says: ay çok darıldım Emre says: sana verdim zaten Orçun says: osman verir evet adettendir Emre says: orcun ben emre ben sana zaten verdım threesome Orçun says: tiren yaptıktı evet Emre says: bakireye verir msn Orçun says: ne verirmiyim Emre says: doğmamıs cocuklkarını Orçun says: belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 http://www.music.camfroger.com/biyografi/img/dogus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gamsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 of troll ikizler aklıma geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 "8. katta camın dışına çıktım. kendimi bırakmaya kalktım. ardından "benimle evlenir misin?" diye bağırdım. şeyma da mecburen kabul etti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Selamlar; Ben bu forumda Emir'den sonra(azmodai) en fazla revaçta olan insan olarak Orçun'u(cons sanırım) gördüm. Cons 2. kankam olur musun? 1. Emir ama. =) Saygılar; Tıpa Mantaroğulları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 O ikizler baya sevmiş seni kermit. SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 onlardan birisine kamyon değil motor çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Griswold said: O ikizler baya sevmiş seni kermit. SDF burda nedemek istediniz sayın mükan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 HAAHAHA stalker ya kesin kermitin bütün mesajlarını okuyodur şimdi beyza sodfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 o ikizlerin telefonu olan arkadaşlarıyla tanışmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 fede said: HAAHAHA stalker ya kesin kermitin bütün mesajlarını okuyodur şimdi beyza sodfk bütün mesajları okumak nasıl oluo bide niye okuyim ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 işte kermite basıyosun. bütün mesajlarını okuyosun. oku oku kermit iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hmm bunu öğrendiğim ii oldu ama seni takiip edicem artık fatih nihahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 oOoOoOoOoOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Sevmediyseniz sevmedim diyebilirsiniz, kermit alınmaz öyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 severim kermiti ya iyi çocuktur sabahın 6larına kadar benden denizi dinledi garibim :) atrıca fatih üzülmen deil sevinmen gerekir cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 orçun hepimizin babası, orçun sendikadaki yoldaşımız. orçun yazılarımızda kalite kontrol yapar, aşk hayatımızı kurtarır. iyi adam orçun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ismimi besmele çekerek zikredin bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ağzınız götünüze döner çarpılırsınız o kadar mübarek bi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hımmm evet peki...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kermit said: ismimi besmele çekerek zikredin bundan sonra.hayır benim ismimi besmele çekerek zikredin bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar