sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mersinde ve adana da nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Cdleri Sadece USA da satılıyor.. cdlerini USA dan getirmen lazım.. yada Tanıdık olacak USA da Ona yollatacaksın cd leri.. sonra arkdaşında da sana yollıyacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 USA le ne alakasi var belki Eu da oynicak adam lol ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Resh, 09 Haziran 2004 15:13 tarihinde demiş ki: USA le ne alakasi var belki Eu da oynicak adam lol ya... haa.. Tabi birde Eu yönü var !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evt eu da avalon da oynamayı dusunuyorum fakat nebula nın test serv acılacak diye duydum yani ögrenmek acısından orda baslamayı dusunuyorum eger acılırsa sizin önerebileceginiz eu serverı varsa onları yazarsanız bi de cd yi nerden temin edebilcegimi birisi anlatabilirse cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: sirraziel, 09 Haziran 2004 15:19 tarihinde demiş ki: evt eu da avalon da oynamayı dusunuyorum fakat nebula nın test serv acılacak diye duydum yani ögrenmek acısından orda baslamayı dusunuyorum eger acılırsa sizin önerebileceginiz eu serverı varsa onları yazarsanız bi de cd yi nerden temin edebilcegimi birisi anlatabilirse cok sevinirim Nebula Daoc test Serveri İcin Daha uzun bir Zaman Var... Nebulaya Bu konu Hakkında Bİr E Main Attım Ve Aldıgım cevap Server Acılmasının Uzun Zaman Alacagıydı... Bence Usa Da oyna! Nede Olsa Amerika ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 NEBULA MI ? PUHAHAHA güldürmeyin yahu o allahsızların uo nin içine nasil ....larini yaptiklarini gorduk zatenki boyle bi işi nebulanın yapması için 1-Kadrosunda Tecrübeli bikaç oyuncu Olmasıki(bence para teklif edilmediği sürece hiçbir oyuncu bunu kabul etmeyecektir bence) 2-1000-2000 kişiyi LAGSIZ Kaldrıabilecek Bir Altyapı Kurması Bence imkansız gibi bişiy 3- Böyle Bişey Olursa Birçok insanın karşı çıkacağında hatta şikayet noktasına gelirse(ki ben abartı bir olay olursa yaparım) ve Mythic in az buçuk olsun olaya el koyacağını düşünükorum(en azından Avatürk aracılığyla bir el atılır) bence böyle çocuk işi heveslerle yok daoc serveri açacağız biz süperiz insanlara bedava oyun oynama hakkı sunuyoruz vs. şeylerle ortaya çıkan insanları türk halkı kendi soyunda olan"Nerde Beleş Oraya Yerleş" mekanizmasıyla hüop hemen kabul ediyo hatta bu serserilerin ekmeğine yağ sürüyor.He diyeceksiniz bedava oynamak varken ben niye para vereyim siz o paranın karşılığında 1-Hizmet 2-Oyun Hakkı 3-Teknik Servis Hizmeti 4-Code Of Conduct(bi nevi kullanıcı sözleşmesi oyun içi saygı vs. gibi şeyleri koruyan bir sözleşme) ve tamamen temiz (edit,çeşitli hileler vs.) olmaksızın paşalar gibi oyununu oynuyorsun bence uo dada daoctada geleceği net olmayan birşeye zmaanımı harcamaya değmeyeceğini düşünüyorum...[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben ve arkadaslarım ilk defa oynacagımız için söyledim nebula da oynama olayını sadece ögrenmek acısından biraz takılacam o kadar hiçbirşey bilmedigim için bunu söyledim yani. bir sure sonra oyunun inceliklerini ögrenince official bir server a gececegim zaten freeshardlardan uo oynadıgım için cok cektim ben de bu olaydan ve uo dan bıktıgım için daoc a geciyorum. arkadaslarım everquest ı önerdi ama ben daoc da daha cok pvp oldugu için daoc u tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence yani kimse boş hayallere kapılıp nebulanın iyi bişiy çıkaracığını snamasın ben heryerde tüm forumlarda bunu savunuyorum ayrıca oyunun mantığınıda orada kavrayacağını pek sanmıyorum çok kompleks bir iş ve nebula gibi yerlerde oyunun %50 sinin özelliğinin kapatilip(bkz.: nebulada Kapatılan Skiller vs) gibi afedersiniz ama oyunun içine şçl cağını iddia ediyorum[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 zaten yukarda belirtmişsiniz cok uzun sure varmıs. bir de cd yi illaki usa dan mı temin etmek lazım yani baska sehirde cafelerde oynanıyomus. cd key felan olayı duydum oyunu bulsak cd key satın alsak?[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 nebula heal atamayan druid, mezzleyemeyen bard falan yapar lol zaten daoc ta freeshard gibi bi olaya izin verilmiş deil, açıldıı gibi GOA olaya el atar. daoc türkiye serverı gibi bişi düşünebilir goa ile birlikte ama avaturk dururken nebula bok yesin afedersiniz bu konuda[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eu da oynıycam buyuk ihtimal internetten oyunu ceksem cd ye cd key alsam parayla olmazmı o iş?[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 olur tabi de netten cd key satışı yapan bi yer yok. tanıdıın varsa eu da veya buralarda elinde kullanılmamış eu cd key olan varsa yaparsın oyunu çekmeye official yerde yok. torrent olarak falanda hiç rastlamadım ben. olmadı yollarız dene sen bi[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 7 gunluk trial için şifre felan lazımmı direk girebiliyomuyum yani oyuna? olursa onu ceker bakarım bi oyuna bulana kadar[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 trial us için ama patch dosyasıyla oynayıp eu cliente çevirebilirsin onu da sanırım yani cd key bulursan eu için trial la yaparsın evet aklıma gelmemişti[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eheh ya 7 gunluk trial la usa da da oynayabilirmiyim cd key siz sadece bakmak için oyuna? bi acıklarsanız cok mutlu olurum[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Nebula?Daoc? :D ahahahaha komik :)[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bencede gercekci deil nebulanın acacagı ama sorduk işte :D ya nası girip bakabilirim server a biri yardım etsin ya[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 çek trial acc aç girersin us serverlarına[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 saol bab baslıyorum yuklemeye bi de mesela ben üye oldum diyelim yani sadece bir server a mı uye oluyorum yoksa osi de ki gibi uye olduktan sonra istedigim serv secip mi oynayabiliyorum?[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 istediin us serverında girer oynarsın np b@b okokokthxthxokokok dUdE!?!?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tutmayın beni o zaman[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirraziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bi de 7 gun sonunda buyuk ihtimal eu ya gecerim o yusden eu da oynayanlar bana server önerebilirler mi ben oynadım gercekte cok zewkliydi felan diyeceginiz serv yokmu? 3 class dan hangisinde daha rahat oynarım bu konuda da yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]Friends teach what u WANT to know, enemies teach what u NEED to know.. Kharon Von Lazarus... Kuduz Tenten Can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eu da oynıcaksan excalibur da oynıcan. dünyada en ii rvr dönen server. ingiliz serverı o yüzden avrupanın her yerinden insanlar var vs. walla ben hib tavsiye ederim 2 yıl oynadım orda ama şimdi albiona geçtim. hib de 8-9 türk var sanırım. alb de daa fazla.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Haziran 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: -Aragorn-, 09 Haziran 2004 17:43 tarihinde demiş ki: walla ben hib tavsiye ederim 2 yıl oynadım orda ama şimdi albiona geçtim.Sunu bir acikliga kavusturalim da :) Arkadas ben satma satma diye basinin etini yememe ragmen gidip acc'unu satti, sonra pisman olup oyunu ozleyince bula bula bir thrust merc buldu, onun icin alb'e gecmek durumunda kaldi. Yoksa memnun kalmayip da silip alb'e kacmis degil kesinlikle :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar