BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ikincisi mumkun sanirim yane kendi kotali internetin yerine esin dostun internet usernamesi ile girmek?Telefon kisitlamasi yoktu yane. Yane en azindan eskiden mumkundu diye hatirliyorum. Peki otekisi mumkun mu smiledan adsl baglatip evdeki sinirsiz ile internete girmek gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ttde mümkün değil heralde, sonucta evindeki telefon kablosu olmadan o numaraya ait neti başka yerde kullanamazsın diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 iste ben eskiden ttnet icinde mumkun diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 eskiden öyleydi. baaaaazı şahıslar milletinm şifresini çalıp kotalarının azına edince username ler hatta bağlandı. dışardan giremiyosun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 evet 2008 kışına kadar öyleydi sonra kaldırdılar onu. ne güzel sınırsız internet kafe hesaplarından falan giriyodum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 1) Smile adsl ile Koc.netten internete girmek gibi bir durum bazen çalışabilir bazen çalışamaz. Bu şu koşullar altında çalışır, eğer her iki firmada Türkiye genelinde bazı yerlerde, TT alt yapısı kullanıyorsa ve senin bağlı olduğun makinalar TT'ye aitse çalışabilir. Aksi durumda çalışmaz. Ancak, bir de şöyle bir durum var, 2. madde deki koşul sağlanacağı için çalışmayacaktır yine de her nasıl olursa olsun. 2) Başkasının kullanıcı adı ile login olamazsın. Eskiden olabilirdin ama 1 yıldan uzun süredir onu engelleyenm bir sistem var. TT şöyle bir kontrole başladı. Aboneyi yaratırken, sisteme nerede yarattığı bilgisini kaydediyor, yani hangi cihazlardan gelmesi gerektiği bilgisini, eğer sen farklı bir yol ile TT'ye ulaşırsan, doğrudan seni blockluyor ve internete çıkmanı engelliyor. Bu diğer firmalar için de geçerli, o yüzden diğer firmalardan da internete çıkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar