sinantonba Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ARKADAŞLAR HEMEN BİTİYO STAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 sphere.ini dosyasından STAMINALOSSATWEIGHT satırını bul.Karşısına 100 değerini ver... STAMINALOSSATWEIGHT=100[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 100 değil 400 ver :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Caps yazmak hosunuza mi gidiyor? Bana itici geliyor dikkatimi cekmek yerine sahsen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinantonba Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 baba sphere ini nerde ya spherin icne girdim sonra nereye gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 400 verirsen hiç stam bitmez. Default 100 'dür...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 sphere klasörünün içinde...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
th3fux3r Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Baggio, 27 April 2003 21:23 tarihinde demiş ki: Caps yazmak hosunuza mi gidiyor? Bana itici geliyor dikkatimi cekmek yerine sahsen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinantonba Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 oke cok saol yaptımda abicim ıpyı nasıl sabitlicem osorun oraya giriyorum orda server ip falan diyor oraya ytazıyom olmuyor serverin adını degistirebildim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31433 cevabını almışsın zaten.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Baggio, 27 April 2003 21:23 tarihinde demiş ki: Caps yazmak hosunuza mi gidiyor? Bana itici geliyor dikkatimi cekmek yerine sahsen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Ben bide şu "bab, babs vb." tarzdaki yaklaşımlardan nefret ediyorum. Düzgün konuşmayı bilmiyormuyuz acaba. Hatta insan ister sitemez şunuda düşünüyor sanal olmayan ortamlarda da mı bu şekilde konuşuluyor. Düşünsenize iş görüşmesindesiniz karşınızdakine tamam babs bu şartlar bana uyar mı diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Asmodeus, 28 April 2003 11:20 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 27 April 2003 21:23 tarihinde demiş ki: Caps yazmak hosunuza mi gidiyor? Bana itici geliyor dikkatimi cekmek yerine sahsen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Ben bide şu "bab, babs vb." tarzdaki yaklaşımlardan nefret ediyorum. Düzgün konuşmayı bilmiyormuyuz acaba. Hatta insan ister sitemez şunuda düşünüyor sanal olmayan ortamlarda da mı bu şekilde konuşuluyor. Düşünsenize iş görüşmesindesiniz karşınızdakine tamam babs bu şartlar bana uyar mı diyorsunuz? kullananlar var :][hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar