Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ortaokul seviyesinde ingilizce biliyorum anladığım cümleler oluyor :P ama cevap verme sıfır bi ara ingilizce kursuna yazılmıştım gidemedim için bunaldı yarıda bıraktım paramıda geri vermediler ondan kursa gitmek istemiyorum netten ingilizce mi nasıl geliştirebilirim gelin size ingilizce ögretelim tarzı siteler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 BAYA HOŞ OLDU 3 TANE KAPI GİBİ İLAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sadece 59 kupona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 oha ozmo hepsini izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 atvde dublajlı veriyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 şaka bi yana güzel eğitim cdleri var iyice bi araştır al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 enee araya fede kaynamış. selam bende izlemiştim bikaç bölüm kardeşimle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bide bu vardı sene 92 daha türkiyeye gelmediydi bu video kasetten izlerdim bi b.k anlamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 muzzy yi daha çok severdim ben. biraz aptal bi karakterdi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 http://bbcactiveenglish.com/ozmo_audio?clip=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?73,4181505,page=1 şu topikten de baya faydalanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dailymotionda muzzy in gondoland i full buldum ^^ [img=http://img39.imageshack.us/img39/1530/dsfsdfsdfsdz.th.png] ne tuhaf yaratıktı ya ahahah ifadeye bak burda yiyecek saati kalmıyodu yazık bilmeyenlere şeyedeyim saat neyin yiyodu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahah bu 2 serinin de kitapları duruyodu bende ya. 3. sınıfta bunlarla öğrenmiştim bi sürü şey fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ozmo full cd vardı bende verdik gitti asddadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 böyle şeylerle ingilizce öğrenilmez. friends izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sezon 2x21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Diyaloglarım iyi olsun, "speaking" im iyi olsun diyorsan malesef kurs şart gibi birşey. Öbürtürlü anca gramer öğrenirsin. Hatta kursa gidip gramer öğrenenlerin bile speakingle sorunu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Muzzy süperdi ya ahah hala bi şarkısı aklımda: I CAN YOU CAN WHAT CAN YOU DO I CAN YOU CAN WHAT CAN YOU DO . . ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fly like you do it Like you're high Like you do it Like you fly Like you do it Lïke a women Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Sage said: Muzzy süperdi ya ahah hala bi şarkısı aklımda: I CAN YOU CAN WHAT CAN YOU DO I CAN YOU CAN WHAT CAN YOU DO . . ... Ozmo'dan lan bu. Hatta şeyde vardı look at me look at me now, look at me look at meeee noooww. Yesterday i was small and you look at me look at me nooow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ehaaa ozmo la :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 i can jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bende ozmo yeşil sözlük vardı hastasıydım. Ahanda resmini buldum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ozmonun tüm kitapları var hala bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar