cyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Lak diye araya giriyorum, kusura bakmayın. Üyelerden herhangi biri referans vermese bile social olarak girebiliyor muyuz guilde? Yoksa raiding member'ların eşi, dostu olmak mı gerekiyor? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. belki bi rahatsızlığı yüzünden dışarıdaki kalabalığa giremeyen vardır? belki şu anda direnişe katılmayan MHP üyesi ve/veya destekçisi olanımız vardır? belki biz direniş adı altında kendi propagandasını yapan BDP'lileri görünce sinirlerimizi kaybeden insanlarız? orada olay çıkarmamak adına evimizde oturuyoruz? olabilir di mi? bir sürü ihtimal var. sanane? hesap sormak sana mı düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Sertcocuk said: Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. belki bi rahatsızlığı yüzünden dışarıdaki kalabalığa giremeyen vardır? belki şu anda direnişe katılmayan MHP üyesi ve/veya destekçisi olanımız vardır? belki biz direniş adı altında kendi propagandasını yapan BDP'lileri görünce sinirlerimizi kaybeden insanlarız? orada olay çıkarmamak adına evimizde oturuyoruz? olabilir di mi? bir sürü ihtimal var. sanane? hesap sormak sana mı düştü? Olm o zaman akp zihniyetindesiniz de sen niye yorum yapiyorsun sen hiç bir raidde yoksun onuda geçtim asıl sana düşmedi şuraya gelip yazı yazmak panpacım anlatabildim mi. 1. Öncelikle Fıratın baya sağlık sorunu varken taksimdeydi. 2. Direnişin ilk günleri hiç bir şekilde ne bdp nede farklı bir siyasal görüş sahibi orada değildi. 3. MHP liside ordaydı. 4. Halk direnişiydi ama catastrophe oyun oynamayı seçti. 5. Boş yere yanlışı savunma, savunmayacak bir insan olduğunuda biliyorum akabinde eleştirmedim ben sanal raidler nasıl gidiyor sizide gerçeğine beklerim dedim o kadar neden demedim hiç bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 sendeki bu catas nefreti ne zaman geçicek olgar, tayyip gibi içi boş suçlamalar ile konuya uzak insanları şaşırtma. direnişin direniş olduğu gerçekten polise direniş olduğu kuru kalabalık olmadığı günler zaten catastrophe oyuncuları da ordaydı. Hayır değildi diyorsan sen nerden biliyorsun, senin de diabloda direnişin olduğu haftasonu 50 paragon level aldıgın gözüküyor armory'nde. Biz de seni guildce report edelim bence gitsin 10 milyarlık char :) ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ragefreakyo said: sendeki bu catas nefreti ne zaman geçicek olgar, tayyip gibi içi boş suçlamalar ile konuya uzak insanları şaşırtma. direnişin direniş olduğu gerçekten polise direniş olduğu kuru kalabalık olmadığı günler zaten catastrophe oyuncuları da ordaydı. Hayır değildi diyorsan sen nerden biliyorsun, senin de diabloda direnişin olduğu haftasonu 50 paragon level aldıgın gözüküyor armory'nde. Biz de seni guildce report edelim bence gitsin 10 milyarlık char :) ne dersin ? Hacı bota bağladığımı dünya alem biliyor. Şikayet etmek isteyen edebilir zaten açıkça belirttim onu ben :) 10 milyar dediğin nedir gülüm :) Catas nefreti yok bende çok ciddiyim lan artık wow la ilişkim olmadığı için rahatça saldırabiliyorum lol bide merak ettim catası asosyel bilir herkes illa sokaklara düşmesi için wowa erişimimi durdurması gerekiyordu bu hükümetin onu merak ettim sadece:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 gaz maskenin borusunu rusyadan getirtmişin diye duydum radyasyona dayanıklıymış 5k euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Sequo said: Sertcocuk said: Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. belki bi rahatsızlığı yüzünden dışarıdaki kalabalığa giremeyen vardır? belki şu anda direnişe katılmayan MHP üyesi ve/veya destekçisi olanımız vardır? belki biz direniş adı altında kendi propagandasını yapan BDP'lileri görünce sinirlerimizi kaybeden insanlarız? orada olay çıkarmamak adına evimizde oturuyoruz? olabilir di mi? bir sürü ihtimal var. sanane? hesap sormak sana mı düştü? Olm o zaman akp zihniyetindesiniz de sen niye yorum yapiyorsun sen hiç bir raidde yoksun onuda geçtim asıl sana düşmedi şuraya gelip yazı yazmak panpacım anlatabildim mi. 1. Öncelikle Fıratın baya sağlık sorunu varken taksimdeydi. 2. Direnişin ilk günleri hiç bir şekilde ne bdp nede farklı bir siyasal görüş sahibi orada değildi. 3. MHP liside ordaydı. 4. Halk direnişiydi ama catastrophe oyun oynamayı seçti. 5. Boş yere yanlışı savunma, savunmayacak bir insan olduğunuda biliyorum akabinde eleştirmedim ben sanal raidler nasıl gidiyor sizide gerçeğine beklerim dedim o kadar neden demedim hiç bir yerde yanlışı savunuyosun demişsin, siyasi konularda doğruyu ve yanlışı siyaset bilgisini bilmediğim adamla zaten konuşmam. fıratın sağlık sorunu ne olursa olsun demek ki orada karşılaşabileceği şeylerden çok etkilenmeyecek kadar önemsiz ki adam gitmiş. MHP'lisi orada olabilir, ama gerçekten MHP'nin içinde bulunan kişilerin %99'u orada değildi, diğer %1 de gaza gelen kesimdir. Eğer ben raidlere girmediğim için burada cevap yazmak bana düşmüyorsa, sen WoW'a dahi girmiyorsun, hele ki Catastrophe guildinin kapısından geçmemişsin, bu başlık altında bu muhabbeti yapmak sana hiç düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ragefreakyo said: gaz maskenin borusunu rusyadan getirtmişin diye duydum radyasyona dayanıklıymış 5k euro asdf radyasyonu denemedik ama cr cs gazlarına pek dayanıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Sertcocuk said: Sequo said: Sertcocuk said: Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. belki bi rahatsızlığı yüzünden dışarıdaki kalabalığa giremeyen vardır? belki şu anda direnişe katılmayan MHP üyesi ve/veya destekçisi olanımız vardır? belki biz direniş adı altında kendi propagandasını yapan BDP'lileri görünce sinirlerimizi kaybeden insanlarız? orada olay çıkarmamak adına evimizde oturuyoruz? olabilir di mi? bir sürü ihtimal var. sanane? hesap sormak sana mı düştü? Olm o zaman akp zihniyetindesiniz de sen niye yorum yapiyorsun sen hiç bir raidde yoksun onuda geçtim asıl sana düşmedi şuraya gelip yazı yazmak panpacım anlatabildim mi. 1. Öncelikle Fıratın baya sağlık sorunu varken taksimdeydi. 2. Direnişin ilk günleri hiç bir şekilde ne bdp nede farklı bir siyasal görüş sahibi orada değildi. 3. MHP liside ordaydı. 4. Halk direnişiydi ama catastrophe oyun oynamayı seçti. 5. Boş yere yanlışı savunma, savunmayacak bir insan olduğunuda biliyorum akabinde eleştirmedim ben sanal raidler nasıl gidiyor sizide gerçeğine beklerim dedim o kadar neden demedim hiç bir yerde yanlışı savunuyosun demişsin, siyasi konularda doğruyu ve yanlışı siyaset bilgisini bilmediğim adamla zaten konuşmam. fıratın sağlık sorunu ne olursa olsun demek ki orada karşılaşabileceği şeylerden çok etkilenmeyecek kadar önemsiz ki adam gitmiş. MHP'lisi orada olabilir, ama gerçekten MHP'nin içinde bulunan kişilerin %99'u orada değildi, diğer %1 de gaza gelen kesimdir. Eğer ben raidlere girmediğim için burada cevap yazmak bana düşmüyorsa, sen WoW'a dahi girmiyorsun, hele ki Catastrophe guildinin kapısından geçmemişsin, bu başlık altında bu muhabbeti yapmak sana hiç düşmez. hacı ben worldoflogsun bana verdiği yetkiye nazaran konuşuyorum. İçinde olmadığım içinde bilmediğim şeyleri soruyorum. Ama yazdığın şeylerden mhp li olduğunu ve asıl bahçelinin gazına senin geldiğini anlıyorum. Kaldıki taksime hiç gelmediğinden eminim çünkü gelmiş olsaydın o %1 kelimesini hiç çıkarmazdın azından emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yok zaten şimdilik farm dönemi diye çıktık sokaklara. progress dönemi interneti kessinler hele bak sen gör o zaman %50 üstüne nası saldırıyoz dfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ragefreakyo said: yok zaten şimdilik farm dönemi diye çıktık sokaklara. progress dönemi interneti kessinler hele bak sen gör o zaman %50 üstüne nası saldırıyoz dfsdfds asdhgasgd off hakkaten güldüm. Olm intentin yarısı orada zaten çok sevdiğim oyuncularda dahil buna. Kendi çevrem yada dışardaki az çok tanıdığım insanlar soruyorum herkese bunları. Hele intentten gelipte catasta şu zamanlar worldoflogs kasan denyo pampalarım pek çekiyor şuan benden. edit: o şişko fatmane söyleyin bide gelsin taksime kilo verir azcık polisten kaçacam ayağına lolxf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Biri gelmiş SİZ DİRENMİYONUZ EVDE WOW OYNUYONUZ demiş, onu gören SEN DE DİAPLO KASIYON demiş falan, nasıl shit tier bir tartışma olmuş bu, bu ne, bir an önce kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yok biri trollüyo bizde botluyo diye onu trollüyoz, sende burda hangi rolü oynuyosun tam karar veremedim seç kendine bişey. sazan izleyici olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Sequo said: Fin said: Gangren şikayet ettim surda 3inçlik drama çevirtmiyorsun be öf. asdf wowla alakam kalmadığı için artık dramanın kralı çevirebilirim lol oynarken bile yoktu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Catastrophe Stormwind Cathedral de içki içiyormuş!!!111 (ve ayakkabılarıyla girmişler :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ragefreakyo said: yok biri trollüyo bizde botluyo diye onu trollüyoz, sende burda hangi rolü oynuyosun tam karar veremedim seç kendine bişey. sazan izleyici olabilir Of nasıl kafalar bunlar. http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/09/Jennifer-Lawrence-ok-thumbs-up.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bu guild hala var mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Tayvan hariç wow oynayan kalmadı dünyada ama adamların guildi hala ayakta, lütfen. Sfddfsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Tori said: Tayvan hariç wow oynayan kalmadı dünyada ama adamların guildi hala ayakta, lütfen. Sfddfsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Wow u bitirenler; ne oynuyorsunuz çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 emre3877 said: Wow u bitirenler; ne oynuyorsunuz çok merak ediyorum. Taksimde real life raid yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çocuk büyütüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Şu anda 2 farklı grup ile 25m raid yapılmaktadır. 5.4 patch ile content gelene kadar main kadroya kazandırmak üzere raider alımı yapılacaktır. 2 raid yapıldığı için daha çok yeni arkadaşlara şans verilmektedir. www.catastrophe-gaming.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Her class ve her spec'ten oyuncu alımlarına devam edilmektedir. Başvurularınızı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 edit: yanlış topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar