fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 faction champions'ı biz de dün indirdik, nası oldu şaşırdım valla; taktiği şöyle anlatiyim biraz topic'i ninjalamış gibi olacam ama.. önce druid'e, allah ne verdiyse herkes yükleniyor. bu sırada paladin stunlı; shadow priest banish'li, holy priest da bir şekilde tutuluyor nası hatırlamıyorum. warrior kitelanabiliyor, feral cat kiteladı bizde onu. druid indiği anda (2.5m hp var iner hemen), rogue'a geçiliyor, rogue inmezse dağılıyor çünkü herkes. ondan sonra shaman var, enhancement shaman, ve totemleri falan deli koyuyor o totemlere de dikkat edilerek onun kesilmesi lazım. sonra holy priest, sonra shadow priest, sonra dk derken iniyor hepsi sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Faction Champions çok kolay. Herkes random cc atıor bir yerlere. Öyle üstün körü daldık 25m'de ilk denemede indi direk. Sırayla Shaman, Warrior, Resto Druid, Holy Pala, Hunter, Rogue, Moonkin, Shadow priest kestik. Rogue sadece 2-3 healer aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 novaworld khala mı bu khala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 evet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vayyy öm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hacklendim ve banlandım blizzard tarafından ya :( sdfsdf, onu bekliyorum maile yanıt gelsin diye, bir yandan da skypetan arayayım dedim ama beleş olayı kapanmış galiba kontör al fln diodu, 5 euro aldım aradım blizz i, bekleme süreniz 3 dk dedi şaka gibi ama 39 dk bekledim en son küfür edip kapattım. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Fransa ile UK ücretsiz olması lazım hala .. Bana da yarım saatte dönmüşlerdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Fransa değildi ama UK ücretsizdi evet, teşekkürler (tu). Account'ı aldım geri, itemları beklicez artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 en başarılı 25 ve 10 man faction champion taktiği bu taktiği herkes okumasın lütfen ZERG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bu hafta gorucez o taktigi .Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 biz zerg yapıyoz valla 1 seçip nuke zaten ölüyor direk ondan sonra randım takıl kafana gore puha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 resto druidi indir olay bitiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 vezax hard modeu tyrantsden sonra mı kestiniz önce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Yeni sitemiz yakında açılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 eski twin vidyomuz duruyo mu sitede be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Northrend Beasts Hard Mode Down!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://www.catastrophe-gaming.com/images/ss/totgc_h_northbeasts.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Jaraxxus Heroic down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gj faction champions u da kesersiz rahatlikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Heroic'de eğer resto druid gelirse çok can yakıyor uyarayım. En azından taktigi çözene veya mükemmel cc'yi oturtana kadar. Şimdiden başarılar fc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi taktik yok fc icin. mt yi yolluosun 10 tanenin icine cd leri acip. rogu dk nin biri uzaga cekio.2-3 tane rogu fok spamlatiosun.istedigin dps i kes heal problremi olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunpeal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunpeal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 her class dan oyuncu alimimiz aciktir. basvurulariniz icin web sitemizi kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ahha bartuc lol'ed ilahi nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunpeal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 faction champions down. olabilecek en zor setuplardan birini 2 hafta arka arkaya eksiksiz cikartan $ansimiza da diyecek yok. ss inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar