Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sadece dota için demiyorum, diğer haritaların da kurulduğu TD gibin falan, böyle server listesinin olduğu tıklayıp girebileceğim, "noobsun sen" deyip atılabileceğim bir program, adres, client vs. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 battle.net ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 google'da aradım da hepsi eski sürüm , karışmış linkler falan. ben kurdum şimdi frozen'ı crack falan yaptım da battle.net'i ayıkamadım. link varsa atar mısın yapmam gerekenleri anlatan, dosyalar, kayıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 eurobattle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar