Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapsam

suvras

Öne çıkan mesajlar

yapacagin seyi soyleyeyim sana suavras. Cok net.

Once su an yat uyu. Ne kadar zor olursa ol. Uyu, sabah uyaninca da ara kiz arkadasini ve rahatsiz oldugunu belirt. hocaya dedigin gibi ya ailesi ya da kendisi artik mudahale etsin, birak pesimi desin vs. ve artik senden birseyler gizlemesin saklamasin kaldiramiyorum ratik falan de.

Sonra da fazla uzatmadan kapa. Arar seni bir kac saate tamam falan filan der, demezse de bosver.

Uzun mesafeli iliski cok zordur, iliskiyi bitirecek diye bir kural olmasa da acikcasi zordur yurutmesi. Kendini bunlarla uzmeye degmez.
Sosyal ağlarda paylaş

1 yil istanbul - ankara, onun hemen ustune 1 yil da Isvicre - Turkiye arasi iliskim var ve acik konusayim, herseyden cok seviyorum sevgilimi, ve sonsuz gubvenim var, aramizda hic guvenden yana kavga tartisma olmadi ama buna ragmen belirteyim ki 28 gun sonra ulkeye kesin olarak donuyor olmasaydi bu iliskinin daha ne kadar gidebileceginden emin olamazdim. Birseyler kopuyor cunku zamanla mutlaka ve cok cok zor.

1 sene falan daha gececek olsaydi sevgimden dolayi sabredebildigim kadar sabir ederdim, ama yine cok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

özetle dediğim şuydu ilk öğrendiğim anda ayrıntısını sakince sorup anladıktan sonra:

- ya kursu bırak, ya da ailenden birine söyle.

aldığım cevap:

- az kaldı bitmesine kursun. kampanya var ucuz diye gidiyorum buna yanmasın. telefon numaramı değiştircem zaten. önceden de söylemiştim tepki vermemiştin.

benim söylediğim üzerine:

- ya kursu bırak ya da ben yokum. mesaj filan da atma. teşekkürler hoşçakal. yarın da ne var ne yok yolluyorum her şeyini.

önce yapma ben gereken cevabı verdim filan dedi. arama dedim mesaj da atma. benim söylediğim belli. yollıcam her şeyini. biraz sonra yumuşamayınca ben ben de yollıcam madem öyle bitsin. ben cevabı verdim adama, söylemesem daha mı iyiydi vs en sonda aramam dedi.

mantıklı davranmaya çalışıyorum, madem parasını vermiş, kızın kursu yanacağına hoca yansın, söylesin dersanenin hocalarına, müdürlerine, kim varsa ailesine ya da. o adam o ettiği laf için bi yaptırım görsün. ailene anlatıcaksın bırakamıyorsan o halde dedim. eşyalarını da yollama almam attım gitti sendekileri de dedim ( atmadım ama az önce aklıma gelse evden çıkıp bi sigara içtim atacaktım gidip )

bilmiyorum ya. bu ne böyle 2 ay saklamış, öğrenince de bir şey yapmıyor.

o piç kurusuna cezasını vermek adına, kızın hesabından mail mi atsam kurstaki gruba, kendi imzamla. en son bi foto moto bişi yollamış kursun kadın grup hocası topluca çekilmiş. derim bu ne biçim kurs, öğretmenler ingilizce pratik yapma bahanesi ile öğrencileri arayıp uyuyordum cevabıyla geç açılınca sevgilinle mi uyuyordun mı diyor siz ne biçim eğitim kurumuymuşsunuz filan gibisinden. yoksa bu iş kıza kalırsa o dangalak sıyrılcak. önüne gelene de asılmaya devam edecek. başkalarına da.
Sosyal ağlarda paylaş

sufle said:

fede said:

bu kız senin durumun kötü olduğunda, durumunu düzelt yoksa ben giderim diyen kız mı. eğer oysa vur kıçına tekmeyi

ayrıyetten sevgilin varken biriyle konuşmak / konuşabilmesine olanak sağlamak (N). Elinde imkan olucak hocanın payını vericen sonra kız mı göt oluyo hoca mı nooluyosa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

bu kız senin durumun kötü olduğunda, durumunu düzelt yoksa ben giderim diyen kız mı. eğer oysa vur kıçına tekmeyi

Eğer bu olay varsa çok geç kalmışsın şimdiye sen git ben geliyorum bi ara oraya demen lazımmıs.Abi kendini hırpaladığına değmez ama böyle birşey yoksa tavsiyem bi cumartesi gecesi otobüse binip,pazar sabahı orda olup,elemanı bulup "adam ol akıllı ol " demek baktın sallamaz bi tavırda(ki belli eder kendini) çıkart sopayı artık.Başka bi çözümü yok bence.Döveceksin ki aklı başına gelsin.

Bu arada Kermit o kadar dogru söylemişki ilişkilerle ilgili.Mesafe değil abicim ilişkiyi bitiren tamamen kişilik ve beceri meselesi uzak mesafeli ilişkilerde ilişkiyi sürdürebilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

bende uzun mesafeli bir iliski yasadim 3 ay bir felan görsüryorduk tabi sadece bir sene sürdü is uzayinca durumlar degisebilir.

Asil konuya gelince bir bayanin yapacagi iki sey vardir
1. eger erkek kisi sadece bir kere rahatsiz etmisse zaten kiz arakadasin gereken cevabi vermeli illaki sana bahsetmesine gerek yok cünkü bayanlar böyle seylerle cokca karsilasir.
2. eger erkek kisi devamli bir bayani rahatsiz ediyorsa ve rahatsizlik duydugu halde erkek arkadasindan bir sekilde yardim istemiyorsa olayi gecistiriyorsa orda durup düsünmek lazim ama sabirli ol cabuk öfkelenme
Kiz arkadasin bir sekilde senden cözüm bekliyorsa herifin telini bul adama güzel sakin bir bicimde anlat cogu zaman ise yarar olmadi baska ne yapilabilinir sen daha iyi bilirsin.

bu olay bir kez daha kanitladiki bayanlar korkulasi varliklardir erkeklere iskence cektirmekten baska isleri yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kişiseldeki konuları trollemeyin be.Topigi açan herkim olursa olsun burda bir derdini bir sıkıntısını paylaşmaya çalışıyor veya birşeylere çözüm arıyor.Tamam burası eğlenceli gırgır şamata bi forum ama burada ciddi şeylerde tartışılabilmeli konuşulabilmeli o yüzden alt başlık denen şey var...Kendi probleminizi çözmek için burdaki insanlara danıştınıgızda aynısının size yapılması hoşunuza gidecek mi?

Lütfen

LÜTFEN DEDİK LAN

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...