Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sizce şu an en ii emu. sphere mi son günlerde runuo dan cok bahsediyorlar. görüşlerinizi alıyım dedim[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sphere basit ama runuo yu hic denemedim sen bilirsin ama tercih edeceksen ben runuo yada Pol u kullan derim[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sphere hic dusunmuosa ama sphere hic bir zmn kenara atma atılacak bir emulator deil[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Taina, 26 April 2003 18:54 tarihinde demiş ki: sphere basit ama runuo yu hic denemedim sen bilirsin ama tercih edeceksen ben runuo yada Pol u kullan derim[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's runuo yu denememiş ama tavsiye edio ark[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 kabul denemedim ama bak su topice http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31053--->Topice Bakarsan bende oradan duyduklarımı vede deneyimlerimi soledim runuo dan acana kadr cnm cıktı pol denemedim ama runuo vede pol dada oynadım yani bilmeden konusmuorum[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 runuo yu ben gordum ama baya zor acılıo transparan menu falan baya gusel su scripts bolumune buglarından arındırılmuısh bir sphere world koysalar ne gusel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 heh, emu nun iyi olması kolay ya da zor açılması ile alakalı mıdır ki? hem runuo'nun daha katedeceği çok yol var. ve ayrıca çoğu şey aldatmaca.. daha doğrusu göz boyama.. örnek olarak transparan menu demişsin.. onun runuo ile bir alakası yokki, son patchlerle gelen verdatalar vs ile ilgili birşey o.. çok derinlemesine araştırmadım ama bana göre yapabileceğiniz şeyin sınırları olarak pol daha çok serbestlik tanıyor.. ha, bu serbestliği kullanırmısın bilmem.. 3000 kişi kaldırdığına da inanmıyorum açıkçası.. ha, ilk testlerinde 2000 kişi kaldırdığığ söyleniyor, ama o da normaldir zaten. serverda HİÇBİRŞEY olmadan, sadece 2k client sokup belli biryere doğru yürütmek hiçbirşeydir.. dünyayı bırakın daha bir tane bile döngü olmadan sadece 250ms de bir veri transferi ile 2000 kişi normaldir.. ve ayrıca emu geliştikçe daha da yavaşlayacaktır bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Binbir tane script koyduk, bugfix koyduk, tutorial koyduk, bi de world koyalim siz direk cekip acin serveri, sora 'actik' diyin bi de. Hazirci olmayin bu kadar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ben runuo kullanmadım gerçi ama mantıken performans olarak sphereden cok daha ilerde olacak. ne zamana tamamlanır gerçi bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 aman abi kızma tmm ya koyma zorlayan yok :D bide ben sadece gusel gozukuodedim transparan menu sphere da yapılabilir mi bileem[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar