ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Arkadaslar test icin server kurdum..Reklam yasakmi bilmiyorum ama neyse...Acc free degildir.ICQ'dan veya ozel mesaj dan ulasabilirsiniz.Scriptleri test icin kurulmustur.Kesinlikle edit yoktur.Ilk 15 kisiye ethernall(horse,llama,ostard secim ile) kucuk ev veriyoruz.tek sorun vardir. miner olmayiniz.eritme sisteminde bozukluk vardir.acc alimi icin mesaj atiniz.kablo.net alinca serverı daha fazla acacaim.[hline]Saygilar Admin Elessar Scripter of Numenor UO Shard Icq=200962704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 pek alakam kalmadı uo'yla ama bi tavsiyem var: test için açıkken edit yapın (çünkü buglu skiller olabilir gözünüzden kaçan..) sonra karakterleri 0larsınız.. oynayan oynar.. onlara hediyenizi verirsiniz emekleri olduğu için.. ayrıca sanırım dial-up'la açmışsın serverı (öyle anladım mesajında) bence bi sponsor arasaydın.. o kadar bağlantıyla çok zorluk çekersin (kablo olunca bile)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar