Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Marvel Eventleri

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Civil War sonunda Spider-Man'in Brand New Day rezilliğinden sonra ve World War Hulk ilgimi çekmediği için 2 yıldır Marvel okumayı bırakmıştım ama bu son Secret Invasion ve özellikle Messiah Complex ve Messiah War ilgimi çekti. Okuyan takip edenler spoiler vermeden yorumlarını yazarlarsa ona göre okumaya yeniden başlamayı düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Messiah Complex ve War ile X-Men çok iyi gidiyor. Complex sonrası Manifest Destiny biraz eh işteydi ama neleri takip ettiği düşünürse normaldir. Manifest Destiny sonrasını hala okumadım.

Brand New Day'i başlarda ben de sevmemiştim ama özellikle son aylarda çok hoşuma gitmeye başladı.

Marvel'in en iyi işlerinden biri de Runaways son dönemlerde. Yazarlarını söylesem yeter: Brian K. Vaughan, Joss Whedon, Terry Moore

Whedon demişken Astonishing X-Men'i Whedon'dan alıp yazmaya başlayan yazarımız da Warren Ellis.

Secret Invasion iyiydi, Dark Reign ile de güzel devam ediyor. Ama işlerin çok karıştığını söylemeliyim. Bu arada Secret Invasion'dan önce Deadpool v3'ün ilk üç sayısını oku. Secret Invasion'dan sonra devamını oku.

Şu anki favori serilerim X-Men'den. X-Factor, Cable, X-Force, Astonishing X-Men, First Class. Hepsi güzel giden yan seriler. Legacy'de mükemmel gidiyor. Uncanny pek iyi değil ama bence. Ana seri, ilginç bir şekilde, en kötüsü.

Avengers çephesini son zamanlarda arc arc okuyorum. Secret Invasion'u sonuna kadar beklemiştim. Dark Reign'i de bekliyorum X-Men, Thor, Spider-man taraflarını hala okuyorak. Zaten Avengers'ı hiç sevemedim House of M sonrası.

Okumadıysan Thor'u kesinlikle okumalısın bu aralar. Civil War dönemi Ragnarok arc'ıyla başlamalısın ama, yoksa pek anlamazsın. Ragnarok 6 sayı, ondan sonra da 10 küsür say var. İki-üç ayda bir sayı çıkıyor. Ama inanılmaz iyi çıkıyor.

Benden bu kadar, sonra aklıma gelen birşey olursa eklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

secret invasion tam bir fiyaskoydu bence, ozellikle "3 senedir hazırlanıyorlarmış!!!" zorlamaları cok bayıcıydı, tonla hikayeyi parcaladılar zorlamalar yüzünden, gereksizdi.

Üstünede fazlsıyla klişeydi, ironman'i reed richard'ı bi anda butun gunahlarından arındırmaları ayrıca kıl etti benı.

darkreign'e giriş olarak okunabilir secret avengers ama, butun fallow upları okumak biraz gereksiz olur kanımca

Ote yandan dark reign cok guzel gidiyor, dark avangers olsun, sinister spider (cizimler inanılmaz) olsun, new avengers olsun, hepsi on numara.

Thor zaten mükemmel, ozellikle 600. sayı ınanılmazdı, ona bakınca orumcek adamın 600. sayısı bıraz hayal kırıklığı bile oldu.

20 sayıdan itibaren mighty avangers baya güzelleşti, onuda tavsiye ederim. ne desem spoiler olucak güzel diyim geciyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hala Dark Reign Avengers okumadım ben biraz Dark Wolverine'ler dışında. Secret Invasion gibi berbat değil yani? Sevindim öyleyse :)

Yine de Dark Reign'in bitmesini beklerim ben. Toplu halde iki-üç gün zombi modunda okumak daha çok hoşuma gidiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

dark avengers baya guzel, mighty avengers zaten180 derece donus yaptı, yıllarca düşünsem hank'ı seviceğim aklıma gelmezdi herhalde.

dawrk reignle asıl buyuluyen benı, koca bir evrenın baş villian'ı olmak nası bişi anlıyoruz sonunda. Loki gümbür gümbür geliyo.
Lokinın parmağını gorduğun heryerde anlıyosun konu nasıl bağlanır. Secret invasion'ın zorlamalarından sonra ilac gibi geliyor.
sinister spider dediğim gibi gayet guzel.

dark reign gercekten dark reign. herşey ama herşey tepe taklak olmuş durumda, acıkcası "hadi hikayeye birde kötülerinde acısından bakalımı" kotarabiliceklerini düşünmüyodum, cok klişeye vururlar diyodum ama herşey cok doğal ilerliyo, hiç bişey batmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Messiah Complex bitirdim yeni bu akşam ve gerçekten inanılmaz güzel olmuş.

Ama bi iki sorum var diğer serilerle ilgili:

en CW sonunda bir New Avengers (spiderman wolverine başka kim vardı şuan cidden unuttum :D) gizli takılan CW'nin yenilen tarafı olarak saklı bi şekilde mücadele eden bir grup halinde değil miydi? bunlar ne oldu? ve Mighty Avengers (iron man'in reisliğini yaptığı) ne oldu? yanlış hatırlaımıyorum dimi böyleydi

secret invasion ve dark reign hakkında hiç bir bilgim yok neredeyse ve WWH'yi okumicam Hulk'ı hiç sevmem onu kısaca özetlermisiniz?

Sosyal ağlarda paylaş

onların cevabını (mighty avengersınkini en azından ) secret invasionda alıyorsun.

new avengers da luke cage, spider-woman, captain america, ve ironfist var su anda.

hala underground isnan kurtarmaya devam ediyolar.

secret invasion okumak istemiyorsan sırc secret invasion 6 sayılık bişi var onu oku herşeyi anlarsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
X-Men: http://forum.paticik.com/read.php?10,3641860,3641860

Eğer genel bir Marvel iştiyorsan şu arcları sıtayla indir işte:

Secret War
Avengers Disassembled
Grant Morrison's New X-Men
Avengers Illuminati
House of M
Deadly Genesis
Decimation
Spider-man: The Other
Civil War
Endangered Species
Messiah Complex
The Initiative
Thor v.3
New Avengers
New Avengers: Illuminati
Mighty Avengers
Secret Invasion
Divided We Stand
Manifest Destiny
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Daha Messiah War daha bitmedi. Önümüzdeki Çarşamba bitiyor Cable tarafında, devamı da Cable'da zaten. X-Force tarafıysa Ekim'de bitiriyor Aftermath'ı. Mainstream X-Men ise şimdi Dark Reign arc'ı başlatıyor. Utopia. Onu okumak için de Dark Reign'in bitmesini bekliyorum ben ama.

Astonishing X-Men zaten bağımsız gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeniler iyiler Wolverine klonu kız falan sevdim ama ben asıl Emmayla Scotta ayar oluyorum bi kasım kasım havalar sanki oranın komutanı :P :D

bu arada X-Men eski animated indirmeyi düşünüyorum sırf theme müziği bile yeter ya harika :D Ama 2000lerde çıkmış Evolution serisi varmış birde o nasıl izlediniz mi hiç?
Sosyal ağlarda paylaş

wiki den secret invasion'un özetini okudum. infiltration zevkliydi de gerisi sarmadı. yanlız anlamadım direk nasıl verdiler bu osborna bu yetkileri :S shieldı niye dağıttılar? ve emma frost ne alaka osbornela? noluyor lan hiçbişi anlamadım dark reign'e başlıcam ama kafam karıştı. bence en zevkli kısımlar post CW ile WWH arasıydı ya

Sosyal ağlarda paylaş

farinal buyur

Tony stark, koca invasion namına hiç birşey bulamayıp, invasion sırasındada kayde değer hiç birşey yapamıyo, üstüne WWH'daki beceriksizliği, yetmiyo bide butun starktech kullanan herşeyin compremise edilmiş olması var. Haliyle zaten shield diye bişide kalmıyo pek.

e bu sıradada Osborn ve ekibi thunderbolts, baya gozune giriyo başkanın, hatta hayatını kurtarıyo osborn başkanın. CW'de aşırı loyalist ve verimli olma durumuda var adamın. E bide son kursunu sıkan adamda osborn. Haliyle onu başa getiriyolar.

Adamda butun shield'ı dağıtıyo, fury ve stark loyalistlerini kovuyo, kendı adamlarını başa koyuyo, kendi teknolojilerini kullnıyo, bu sırada eski bi armory buluyo ıcınde tony'nın eski zırhlarının olduğu ordanda kendıne zırh yapıyo, bide yenı avangers kuruyo, hatta bullseye'ı hawkeye, venom'u spider-man, wolverine'ının oğlunuda wolverine diye yutturuyo halka.

bı yandada adam perdelerin arkasında dunyanın buyuk gucleriyle anlaşma yapıyo, daha doğrusu dunyanın buyuk ve kotu/kıl kişilikleriyle, emma'da aslında hellfire club'ın kralıcesi olarak baya kötü bi kişilik.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...