toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi hadi attack'ı saldırı dedin de buff ve debuff ı cevirdin mi ben oynamam bu oyunu. client dosyasını kuzen getiricek yarın baslarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 niye çeviriyon abi para mı veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 herşey için karşılık beklememek lazım. gönüllü olduk çeviriyoruz. türkçe olsun da millet faydalansın işte ne var kötü bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 o dosyaları açıp çevirmeyi anladımda gerisi karışık geldi. zamanım oldugunda bi dosyayı çevirmeye başlarım bende bugun yarın(kesin değil gerçi heves belli olmas) ama gerisini okumaya anlamaya pek üşendim. ayar çekmek lazım ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 zevkine de olsa çeviririm aslında ben de. boştayım şu anda bi haftalığına. üye olmak mı gerekiyor çeviri için??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Çevirmek için ne yapmak gerektiği forumlarda detaylı yazıyor. Forumlara girebilmen için de beta tester olman gerekiyor. İki sayda önce toggie'nin verdiği linkten beta üyeliği alabilirsin. 2500 küsür key var hala. Ne zaman biter bilmiyorum. Ama asıl çeviri için üyelik şart değil tabi. İngilizce satırların olduğu dosyalar var. Onları Türkçe'ye çeviriyorsun işte. İngilizce dosyaları şuraya upload ettim: http://www.mediafire.com/?sharekey=c225c634a32d6a435a3d773badf21430e04e75f6e8ebb871 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Oyunun bir başka güzel özelliği buff/debuff borderların duration göstermesi. Mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben de game messages dosyasına basladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Oyun güzel olmusta, söylendigi gibi herolarla arka plan renkleri birbirine cok yakin insan creep mi hero mu anlayamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 gamelist sorununu çözdüm avira webguard engelliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 dota yı hiç sevmiyorum basit görüntüsü, hep mod olduğu için o eksik havasından dolayı. bu olmuş ama çok akıcı ve keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Puppet master, baykuş, torturer falan özgün herolar muhteşem. Kesinlikle yenilerini eklemeliler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hmmm ben de başladım çeviriye de, sizce agility, hero gibi kavramları çevirmeli miyim süper nooblar için? yoksa aynı mı kalsalar ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 shop sistemi berbat oyun çok göz alıyor herolar int str mi belli olmuyor kim düşman kim dost hiç belli değil şimdilik gözüme batan eksiklikler hero seçme ekranıda berbat dota gibi yapsalar oyun içinde seçsen daha mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Shop sistemi güzel olmuş bence alıştıktan sonra çok çok rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Oyun içinde hero seçmenin nesi daha mantıklı? Dota mod olarak yapıldığı için öyle yapmaya mecbur kalmışlar muhtemelen. Shop sistemi de muhteşem bence. Özellikle yeni başladığımda bina aramak çok gereksiz geliyordu bana. Yıllardır dota oynamıyorum. Böylesi çok rahat ve çok mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 indiriyorum ben de şu an. nedir nasıl oynanır merak ettim çok eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Shop sistemi DotA ile aynı. Hatta DotA'nın itemların hangi recipe'e ait olduğunu anlamak daha kolay. Itemlar 4 tane NPC arasında dağıtılmamış. Statlarda sarı olan yani rengi değişik olan ana stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 shop sistemi dotadan daha kolaydır daha basittir ama sevmedim ben ne bilim dotaya fazla alıştım herhalde hero seçme ekranınıda sevmedim sonuçta belli bi alışkanlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 1-2 oyun oynadım sevmedim ya. sildim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kimler var oynayan bi oyun atalım yabancılar bayık psr ne O_o bide b +30 -56 gibi şeyler yazıo onlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Scout ne bicim herodur öyle ya. Bokunu cıkarmışlar. Şöyle örnek veriyim 5.84'te ki Gondar'la Sniper karışımı bir hero yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 şuan scout ile oynuyorum eziorlar :D takım mal ama herkes tek başına takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi scout imba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 becerebilen varsa bi tr kanalı açsın şuraya yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar