Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth ( key )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o dosyaları açıp çevirmeyi anladımda gerisi karışık geldi. zamanım oldugunda bi dosyayı çevirmeye başlarım bende bugun yarın(kesin değil gerçi heves belli olmas) ama gerisini okumaya anlamaya pek üşendim. ayar çekmek lazım ona :P
Mesaj tarihi:
Çevirmek için ne yapmak gerektiği forumlarda detaylı yazıyor. Forumlara girebilmen için de beta tester olman gerekiyor. İki sayda önce toggie'nin verdiği linkten beta üyeliği alabilirsin. 2500 küsür key var hala. Ne zaman biter bilmiyorum.

Ama asıl çeviri için üyelik şart değil tabi. İngilizce satırların olduğu dosyalar var. Onları Türkçe'ye çeviriyorsun işte. İngilizce dosyaları şuraya upload ettim: http://www.mediafire.com/?sharekey=c225c634a32d6a435a3d773badf21430e04e75f6e8ebb871
Mesaj tarihi:
shop sistemi berbat
oyun çok göz alıyor

herolar int str mi belli olmuyor

kim düşman kim dost hiç belli değil
şimdilik gözüme batan eksiklikler

hero seçme ekranıda berbat dota gibi yapsalar oyun içinde seçsen daha mantıklı olur
Mesaj tarihi:
Oyun içinde hero seçmenin nesi daha mantıklı? Dota mod olarak yapıldığı için öyle yapmaya mecbur kalmışlar muhtemelen.

Shop sistemi de muhteşem bence. Özellikle yeni başladığımda bina aramak çok gereksiz geliyordu bana. Yıllardır dota oynamıyorum. Böylesi çok rahat ve çok mantıklı geldi.
Mesaj tarihi:
Shop sistemi DotA ile aynı. Hatta DotA'nın itemların hangi recipe'e ait olduğunu anlamak daha kolay. Itemlar 4 tane NPC arasında dağıtılmamış.

Statlarda sarı olan yani rengi değişik olan ana stat.
Mesaj tarihi:
shop sistemi dotadan daha kolaydır daha basittir ama sevmedim ben ne bilim dotaya fazla alıştım herhalde

hero seçme ekranınıda sevmedim sonuçta belli bi alışkanlık var
  • Yeni Oluştur...