Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Prepaid 60 Day EU (13adet)

Evr

Öne çıkan mesajlar

16 euro dediğin zaten 33-34 TL gibi bişi ediyor ayrıca 14-16 euro gamecard satan yer ciddi merak ettim neresi link verebilirmisin,nerdeyse aylık ücret fiyatına 2 aylık gamecard iyimiş
ebayde bile güvenebilirsen çinlilerden en ucuza alabileceğin fiyat
27-29$ arası, 45 TL cok bir para değil mevcut Türk sitelerinde 60-65 TL arası satılıyor sonuçta alan razı satan razı ama satıcıya lafım yok diye gelip satış baltalayan mesaj atman çirkin olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o dediği fiyat komedi neredeyse kredi kartı ile 1 aylık fiyatına 2aylık gamecard gibi bişi olmuş
en ucuz bulabileceğin yer g2play dir yüzde 50 şansla sorun yaşarsın mail atarsın hemen çalışanı ile değiştirirler cok ilginç bi site :) bide ebayden çinlilerden alabilirsin 25-27 dolar arası daha ucuzunu sanırım bulk olarak 100+ alırsan 1-2$ oynar ama boyle son kullanıcıya 14euro satan varsada link alalım herkes gitsin beşer onar tane alsın
birçok Türk site 55-60TL den satıyor o yüzden cok uygun bi fiyat şu an sattıgım.
Sosyal ağlarda paylaş

Alis said:

Komediye bak 14-16 euroya alip 45 tly'e satiyorlar hahahaa beyler biraz forumu okuyun allah aşkina verilen bir takim konulardaki linklerde neyi nerden alicağinizi bulun yani tamam saticiya bi lafim yokda biraz şu forumu adam akilli kullanın lütfen

14-16 euro'ya alıp sen sat. bak mis gibi kar da edersin hem. Ama olan satışı da bulandırmak pek akil bir iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

G2play... Ben bunun ticareti uğraşmıyorum nakamura,"bana göre boş iş ama çevremizdeki kaynakları paylaşırızda satıcının satışını baltalamamak için msg atmanızı bekledim ama ne yazik ki geçmişte olduğu gibi bazılarınızda hiç gelişim kat etmemiş.

Baggio biraz dikkatli ol istersen, birisi hakkında yorum yapacaksan o insanı tanı sonra yorumu yap. 20 yaşında velet değiliz daha. Wow oynamam etmem, Blizzard dünyası ile alakdarım sadece btnet. Birdakine daha dikkatli olalim sözcüklere.
Sosyal ağlarda paylaş

G2Play'den alabilen gider kredi kartıyla aylık üye olur zaten, neden uğraşsın prepaid ile? [edit: Alis'e cevap olarak söylediysen pardon fiz, ben aynı para niye senden alsınlar gibi yorumladım bir an.]

Neye dikkat edeyim anlamadım Alis, link verebiliyor musun şu 14-16 Euro olan yere sen, ondan bahset istersen lafı çevirene kadar. G2Play arkadaşla aynı fiyata satıyor çünkü.

Alakan yok madem konu ile, kendini yorum yapmak zorunda hissetmeseydin, biz de sana cevap vermeseydik. Tanımam etmem satanı da yani, gelip iddianı destekleyen bir link bile veremeden atıp tutarak satış baltalamak kadar çirkin bir hareket görmedim yakın zamanda, ondan tepki gösterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

konu tahmin ettiğimden fazla uzadı :/ alis ilk postuna verdiğim cevabı oku lütfen varsa boyle bi link paylaşırsın anlaşılır o zaman bu fiyat uygunmu değilmi sanki 1 liralık şeyi 100 liraya satıyomuşuz gibi kaç kişi yazmış fiyatla ilgili düşüncesini senin gibi baltalayıcı bir mesaj görmedim ve hala devam edip savunma moduna geçiyosun utanıp özür dileyeceğin yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...