Evr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 elimde 13 adet gamecard mevcuttur tanesi 45ytlden satıyorum ilgilenenler mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 msn yazmayı unutmusun [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 alan bulsam ben gold satcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 konuyu saptırmayalımda mesaj atarım özelden. yokmu gamecard alcak :) para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ben alabilirim 3 5 gün bekleyelimde maaşı alalım konuşuruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 11 adet kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Komediye bak 14-16 euroya alip 45 tly'e satiyorlar hahahaa beyler biraz forumu okuyun allah aşkina verilen bir takim konulardaki linklerde neyi nerden alicağinizi bulun yani tamam saticiya bi lafim yokda biraz şu forumu adam akilli kullanın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 16 euro dediğin zaten 33-34 TL gibi bişi ediyor ayrıca 14-16 euro gamecard satan yer ciddi merak ettim neresi link verebilirmisin,nerdeyse aylık ücret fiyatına 2 aylık gamecard iyimiş ebayde bile güvenebilirsen çinlilerden en ucuza alabileceğin fiyat 27-29$ arası, 45 TL cok bir para değil mevcut Türk sitelerinde 60-65 TL arası satılıyor sonuçta alan razı satan razı ama satıcıya lafım yok diye gelip satış baltalayan mesaj atman çirkin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 2 aylık 60tl degıl mı prepaid card? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 istanbula dönüyim hesabıma bakıyım bi ulaşırım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bi adet wotlk cd keyi ve 1 adet gamecard aldım arkadaştan. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gamecard arıyorum satanlar ulaşabilir mi bana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 evr'den satın aldım biraz önce. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Nerede var 14 Euro'ya prepaid? Gelip kıskanıp çamur atmadan önce bir link verin, "aha burada ben 30 TL'ye buldum" diye, yoksa boşuna suyu bulandırmayın. Ben en ucuz 21'e buldum şu an biraz arayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 zaten o dediği fiyat komedi neredeyse kredi kartı ile 1 aylık fiyatına 2aylık gamecard gibi bişi olmuş en ucuz bulabileceğin yer g2play dir yüzde 50 şansla sorun yaşarsın mail atarsın hemen çalışanı ile değiştirirler cok ilginç bi site :) bide ebayden çinlilerden alabilirsin 25-27 dolar arası daha ucuzunu sanırım bulk olarak 100+ alırsan 1-2$ oynar ama boyle son kullanıcıya 14euro satan varsada link alalım herkes gitsin beşer onar tane alsın birçok Türk site 55-60TL den satıyor o yüzden cok uygun bi fiyat şu an sattıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Alis said: Komediye bak 14-16 euroya alip 45 tly'e satiyorlar hahahaa beyler biraz forumu okuyun allah aşkina verilen bir takim konulardaki linklerde neyi nerden alicağinizi bulun yani tamam saticiya bi lafim yokda biraz şu forumu adam akilli kullanın lütfen 14-16 euro'ya alıp sen sat. bak mis gibi kar da edersin hem. Ama olan satışı da bulandırmak pek akil bir iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 G2play... Ben bunun ticareti uğraşmıyorum nakamura,"bana göre boş iş ama çevremizdeki kaynakları paylaşırızda satıcının satışını baltalamamak için msg atmanızı bekledim ama ne yazik ki geçmişte olduğu gibi bazılarınızda hiç gelişim kat etmemiş. Baggio biraz dikkatli ol istersen, birisi hakkında yorum yapacaksan o insanı tanı sonra yorumu yap. 20 yaşında velet değiliz daha. Wow oynamam etmem, Blizzard dünyası ile alakdarım sadece btnet. Birdakine daha dikkatli olalim sözcüklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 iyi de g2play'de 21 euro zaten 60 günlük prepaid kart. o da bugunkü kurdan 44 lira ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 G2Play'den alabilen gider kredi kartıyla aylık üye olur zaten, neden uğraşsın prepaid ile? [edit: Alis'e cevap olarak söylediysen pardon fiz, ben aynı para niye senden alsınlar gibi yorumladım bir an.] Neye dikkat edeyim anlamadım Alis, link verebiliyor musun şu 14-16 Euro olan yere sen, ondan bahset istersen lafı çevirene kadar. G2Play arkadaşla aynı fiyata satıyor çünkü. Alakan yok madem konu ile, kendini yorum yapmak zorunda hissetmeseydin, biz de sana cevap vermeseydik. Tanımam etmem satanı da yani, gelip iddianı destekleyen bir link bile veremeden atıp tutarak satış baltalamak kadar çirkin bir hareket görmedim yakın zamanda, ondan tepki gösterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 konu tahmin ettiğimden fazla uzadı :/ alis ilk postuna verdiğim cevabı oku lütfen varsa boyle bi link paylaşırsın anlaşılır o zaman bu fiyat uygunmu değilmi sanki 1 liralık şeyi 100 liraya satıyomuşuz gibi kaç kişi yazmış fiyatla ilgili düşüncesini senin gibi baltalayıcı bir mesaj görmedim ve hala devam edip savunma moduna geçiyosun utanıp özür dileyeceğin yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şehir nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 arkadastan game card almıs bulunmaktayım saolsun hemen gönderdi kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 8 adet kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aion cdkey ilede takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar