Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok etkilendim.. :(

Eternal

Öne çıkan mesajlar

gelinir ama bu bireysel yardım para olarak gelirse işe yaramıyor maalesef... Verebilecek hiç birşeyiniz yoksa para dışında, o zaman o parayı sokakta gördüğünüz çocuğa değil onun gibi çocukların azalması için uğraşan zilyon tane sivil toplum örgütüne verirsiniz.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten çok iyi bir davranış. İnsanlık adına teşekkür ediyorum.

Ellere var da bize yok mu? Valla söverim baq!! :D[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir.
İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır.
Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle çok hoş bi davranış olduğunu belirtiyim fakat arkadaşlarında dediği gibi para yardımı yapmaktansa yiyecek giyecek yardımı yapmanın daha yararlı olduğunu düşünüyorum bende..

Bizimde başımıza böyle bir olay geldi Bahçelievlerde kimsesiz çocuklar yuvası var çocukları bırakıyolar ortalığa 7 8 yaşındaki çocuklar ortalıkta dolaşıp hırsızlık fln yapıyolar malesef. Annemin kırtasiyesi var annem de zamanında çocuğun birine böyle yaklaştı iyilik yapmak amacıyla para verdi yiyecek aldı hepsinden önemlisi arkadaşlık etti konuştu fakat birgün geldi çocuk kendisine bakmaya mecburmuşuz tribine girdi anneme bağırdı küfür etti yapmadığı rezillik kalmadı. Çocukken daha henüz pislik içlerine işlememişken iyi oluyorlar fakat birkaç yıl içinde büyüdüklerinde karakterleri değişiyor. Aslında 1 değil birçok muhtaç çocuğa elimizden geldiği kadar iyilik etmeye çalıştık fakat malesef hepsinde aynı sonuç =( bayramlarda dükkan el öpmek için gelen çocuktan geçilmiyo artık bildikleri için paranın kaynağını ve ailesi olanların aileleride buna gözyumduğu için abartıyorlar malesef belkide en kötüsü bedavaya alışıyorlar hayatın böyle olduğunu sanıp başlıyolar yatmaya =([signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...