Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bu sene askerliği uzatmak için 4 senelik açık öğretime girmeyi planlıyordum(puanlar pek tutmadı diğerlerine, en fazla normal 2 senelik girebiliyorum). Ki konservatuar istiyordum fakat hiç çalışmadım sınavları için, o yüzden seneye hazırlanıp girmek istiyorum. Fakat seneyi beklersem askere alıcaklar. İyi dedim 4 senelik açıktan yazdırayım bu sene, seneye konservatuar girer 2sini aynı anda okurum dedim ki açık öğretim ile aynı anda başka universite okunabiliyormuş. Fakat şöyle birşey duydum, artık askerliği açık öğretim ile uzatamıyormuşuz? Ne kadar doğrudur bu olay? Benim bildiğim açıköğretim bitirdikten sonra bir daha açıköğretim okumaya kalktığında uzatamadığın idi askerliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Uzatabiliyorsun , normal üniversiteden hiçbir farkı yok. Yanlış hatırlamıyorsam , birtek 2 kere üst üste aynı sınıfta kalma durumunda tecil işlemini yapmıyor açık öğretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 istanbul kantinoloji var gıda yönetimi ve işletmeciliğine lisasn da tamamlayaibliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ohhh.. içim rahatladı :) saolun abi girdim zaten tercihleri artık ki hani bu açıköğretim pek umrumda değil, kendimi konservatuara hazırlamak için. ha tabi bu "okumayacağım" anlamına gelmiyor. onuda kısmetse bitircez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 açıköğretim son kayıt tarihleri ne zamandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben de aynı durumdaydım 2 yıllık açıköğretim yazdım benim de amacım bu seneyi öylesine geçirip seneye hedefime ulasmak ;)2 yıllıklarda güzel bölümler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bugün son olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 uzatılıyor sorun yok. normal üniversite gibi tek farkı uzaktan eğitim veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar