Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enhancement PVP


BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Elementalde 2 spec var, birisini ben çok seviyorum solo pvpde keyifli, diğeri de herkesin oynadığı;

Herkesin oynadığı;
http://www.wowhead.com/?talent#hVI0qfdztGfuAoMhgco:kjI

Benim sevdiğim;
http://www.wowhead.com/?talent#hVI0qfdztGcuZMhgIoVz0M

İlkinde çılgın burst var, hayat kurtarıcı olarak thunderstorm var, özellikle arathi basin LM'de ve eots flagda çok keyifli bu specle oynamak killing blowda ilk 3 garantisi var iyi oynayınca.

İkincisinde de 1v1'de falan çok iyi cc şansı var, çok rahat melee kesiliyor, tabii casterlar halen bela (hunter değil tabii, o da kesiliyor) Ama arenada falan işe yaramaz çünkü healerli specler çok rahat healliyor, ancak rogue/elem shaman setupı yapılırsa rogue healeri keserken shaman cc+assist falan yapar bu specle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bunu yazmaya gelmiştim, 3v3 setupla ilgilenmiyordum az önce bir bakayım dedim junkiesden, 3k rating yapmış dru-war-enhance.

Yalnız oynaması çok kolay olacağını sanmıyorum, özellikle kötü gearla. Bir de healer priest ya da paladin olsa daha iyi olur sanki, dispelsiz kite manyağı olur gibi geliyor shaman şu anki haliyle rmplere karşı, keza warrior da. Tabii hex fear cyclone güzel bir chain.

Gerçi 3.2'de interrupt diğer shocklardan ayrıldığında, totemler işe yarar olduğunda ve ghost wolf düzeldiğinde oynamak hala çok daha akıl karı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...