BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 nasıl bir talent build lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 http://www.wowhead.com/?talent#hVMhVZMhgcoezIGuoRuio:Njh Bence böyle iyi olur, yalnız lightning shock glyph'i ve talentleriyle başka yerlerden kısıp (expertisedan vs. mesela) triggere bağlı bir dmg artışı da sağlanabilir. Ama şu haliyle enhance shaman çok büyük yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 elemental? pvp de de mi resto olacğaım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 elemental veya resto olcaksın. enh çok yalan pvpde, neden hala bufflamadılar anlamak güç, ortalıkta dk ve ret gibi 2 class varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Elementalde 2 spec var, birisini ben çok seviyorum solo pvpde keyifli, diğeri de herkesin oynadığı; Herkesin oynadığı; http://www.wowhead.com/?talent#hVI0qfdztGfuAoMhgco:kjI Benim sevdiğim; http://www.wowhead.com/?talent#hVI0qfdztGcuZMhgIoVz0M İlkinde çılgın burst var, hayat kurtarıcı olarak thunderstorm var, özellikle arathi basin LM'de ve eots flagda çok keyifli bu specle oynamak killing blowda ilk 3 garantisi var iyi oynayınca. İkincisinde de 1v1'de falan çok iyi cc şansı var, çok rahat melee kesiliyor, tabii casterlar halen bela (hunter değil tabii, o da kesiliyor) Ama arenada falan işe yaramaz çünkü healerli specler çok rahat healliyor, ancak rogue/elem shaman setupı yapılırsa rogue healeri keserken shaman cc+assist falan yapar bu specle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 farklı olmak iyidir herzaman ben baydım heryerde elem shaman resto druid görmekten nerde o eski feraller ench shamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bugün 3v3 de elem shaman feral drood resto drood setup geldi karşımıza sevindik bizde.. :P var demekki hala oynayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Tavsiye edeceğim setup: War Enh Druid. -Use Earthbind -Pop Wolves -Pop Bladestorm -Collect points Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Taze 3k enh warr dru whineleri geziyor diye önermiyorsun demi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Ben de bunu yazmaya gelmiştim, 3v3 setupla ilgilenmiyordum az önce bir bakayım dedim junkiesden, 3k rating yapmış dru-war-enhance. Yalnız oynaması çok kolay olacağını sanmıyorum, özellikle kötü gearla. Bir de healer priest ya da paladin olsa daha iyi olur sanki, dispelsiz kite manyağı olur gibi geliyor shaman şu anki haliyle rmplere karşı, keza warrior da. Tabii hex fear cyclone güzel bir chain. Gerçi 3.2'de interrupt diğer shocklardan ayrıldığında, totemler işe yarar olduğunda ve ghost wolf düzeldiğinde oynamak hala çok daha akıl karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar