Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Dil Tercih Sorunsalı

Thornwald

Öne çıkan mesajlar

Şimdik bazı konular hakkında bana çok acil bilgi lazım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Öncelikle sıralamam 5186. Bu sıralama ile İstanbul Üniversite'sinin İngilizce dışında her yabancı dil bölümüne girebiliyorum. Bunlar nedir? Almanca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca vsvs..

Şimdi problemim burda başlıyor. Bi kere bu dillerde hazırlık okuyo muyuz? Zira İngilizce'den başka dil bilgim yok. Malum YDS'de İngilizce / Almanca / Fransızca seçenekleri var. Ben bu dillerden birine girersem beni zaten o dili biliyo gibi mi kabul edicekler yoksa bi hazırlık sınavı vs oluyo mu?

İkinci olarak, siz patilerden gelicek tavsiyeler hangi dil üzerinde olur? Yani özel olarak sevdiğim bi dil yok, alayını okurum ama hangisi birinden daha iyidir sizce vs..

Yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. Teşekkür ediyorum canlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Filolog falan olmak istemiyorum yav. 3 sene yeditepe'de ingilizce öğretmenliği okuyup bıraktım. Neden sormayın. İngilizcem zaten çok üst düzeyde, yanına bir dil daha alayım diyorum. Üzerinede uygun bi master, mesela işletme vs.. İllaki dil üzerine birşey yapmak zorunda değilim. Zira edebiyatçı falan olmaya hiç niyetim yok.

Dediğim gibi, düşündüğüm diller sırasıyla İspanyolca(yakınlık hissettiğim için), Rusça veya İtalyanca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...