Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Şimdik bazı konular hakkında bana çok acil bilgi lazım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikle sıralamam 5186. Bu sıralama ile İstanbul Üniversite'sinin İngilizce dışında her yabancı dil bölümüne girebiliyorum. Bunlar nedir? Almanca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca vsvs.. Şimdi problemim burda başlıyor. Bi kere bu dillerde hazırlık okuyo muyuz? Zira İngilizce'den başka dil bilgim yok. Malum YDS'de İngilizce / Almanca / Fransızca seçenekleri var. Ben bu dillerden birine girersem beni zaten o dili biliyo gibi mi kabul edicekler yoksa bi hazırlık sınavı vs oluyo mu? İkinci olarak, siz patilerden gelicek tavsiyeler hangi dil üzerinde olur? Yani özel olarak sevdiğim bi dil yok, alayını okurum ama hangisi birinden daha iyidir sizce vs.. Yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. Teşekkür ediyorum canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 xxxx dili ve edebiyatı mı okuyacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 filolog mu oalcaksın? en son öğretmenlik ve tercümanlık enformasyonunu kaldırdılar çünkü? listeler henüz verilmediyse filoloji yazma derim en azından türkiye çalışmayı düşünüyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bilgi de karşılaştırmalı edebiyat okusan çooook ço kdaha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ist'den başka biryer olamaz mı? Olursa, Japonca düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 filologlar ne iş yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 japonca seç ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 edit: özel mesaj atıcaktım quote yapmışm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Filolog falan olmak istemiyorum yav. 3 sene yeditepe'de ingilizce öğretmenliği okuyup bıraktım. Neden sormayın. İngilizcem zaten çok üst düzeyde, yanına bir dil daha alayım diyorum. Üzerinede uygun bi master, mesela işletme vs.. İllaki dil üzerine birşey yapmak zorunda değilim. Zira edebiyatçı falan olmaya hiç niyetim yok. Dediğim gibi, düşündüğüm diller sırasıyla İspanyolca(yakınlık hissettiğim için), Rusça veya İtalyanca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ruşça direk bende ögrenicem ykında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi rusca hç düsünme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 vivavale said: abi rusca hç düsünme derim. Zira herkes biliyor abi derdini anlatcak kadar, sağolsun pezevenklik müessesi dili ne hallere getirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hoca olacaksan ispanyolca iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar