kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 izleyen var mı bu diziyi tnt'de ? inanılmaz komik ya auhasudsa. türkçe dublajları da bugüne kadar hayatımda gördüğüm en başarılı dublaj ayrıca. orjinal seslendirme ile izlemedim ama izlesem bu kadar zevk alacağımı düşünmüyorum. Hİ HA HO ! AODKSAFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Birkaç kez izlemeye çalıştım ama her seferinde 3-4 dakika dayanamadan kapattım. Kanımca zaman kaybı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ben de aşırı komik buluyorum.Kesinlik yetişkenlere yönelik çizgi dizi zaten.Bu başarıda Türkçe seslendirmenin çok çok çok iyi olmasının katkısı büyük kesinlikle.Denk gelirseniz izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu zamanlarda izlenebilcek en iyi çizgi film. bi bunu bide foster'ın hayali arkadaşlar evi'ni seyrediyorum. arada da çılgın korsan jack seyrediyorum. başka kaliteli bişi yok zaten yenilerden. edik:samurai jack var bide severek izledğim onu yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Hangi günler saat kaçta? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hastasıyım ben jhonny bravo nun. cartoon network tü sanırım kanalın adı orda hafta içi her gün saat 17 de çıkıyo. Hİ HA HO !! beni tanıdın mı bebek HO! asfasasfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hastasıyım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi johnny tek kelimeyle mükemmel. orjinal seslendirme türkçe dublaj'ın yanına yakla$amıyor bence (: edit: saçma smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Komik cidden. Ayrıca Cartoon Networkmuydu neydi. O kanalda da bazen denk geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar