Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 e format atsam yine nette giricem gene giricek aynı bok[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Firewall kullan hiç bişi olmaz..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nefr'in onerdigi programı yukledim ama setup edemiorum tıklıorum ve siyah ekran cıkıo kapat yoksay die dialog cıkıo sorna ne yapmalıyım ayrıca download.com dan cektim ve dosya bopyutu 730 kb idi..yanlıs programmı cektim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 wormler icin ve spylar icin en guzeli (ozellikle about:blank kısmıdna search for cıkma olayı) fix'i icin www.free-av.com adresinden "antivir" isimli dosyayı cekin nortonun bulamadııı wormleri cartları curtları temizliyor kendisi.. ama bendeki tum spyları temizledi ama biri kaldı , baslangıc sayfam yaramazturk diye bisey ve degistirilemior hic bi yerden :D BANADA Bİ CARE BULURMUSUNUZ .. spywareblaster denen prog (nefr'in önerdigi) olmuyo ne yapıcam of .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ulan zonealarm ı kurmayı unutmuşum ya üff[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 spysweeper'ın automatic home page protection'ını denedin mi? fayda etmiyor mu?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Arkadaşım sorununa çözüm geliyor: BAZOOKA![signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 6 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar