SwZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Arkadaşlar bilgisayarıma öyle bi spam girdiki about:blank homepage im about:blank açılıo ama boş sayfa yerine search for... cart curt reklamlar flm çıkıo ad awareyi download ettim uptade ettim tarattım buldu bişiiler sildim düzelmedi spybot s&d 1.3 ü yükledm yne tarattım oda buldu bişiiler sildi düzelmedi lütfe yardımcı olun nasıl kurtulcam ben bundan[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 masaüstünde click me diye dosyalar varmı ? eğer varsa norton internet securityi çek ve tarat baya sinir etmişti beni en sonunda format atmıştım[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oku bi de spysweeper yükle, onda "auto home page protection" özelliği var..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ok click me yoq masa üstünde[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aynısı bende var bunun anlıymadım ne oldugunu explorer acınca kücük bi pencere cıkıyor özellikle benim ip mi win98 kullandıgımı falan söylüyor. hiçbi şekilde kaldıramadım. zaten format atıp win i baştan yükedigimde oldu bu olay netten falan bişi kapsam anlarımda bu nedir böyle.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 spysweeper denediniz mi? ad-aware'in bulamadığı birçok şeyi buluyor (test ettim)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 +1 ad-aware "yok bişi sistem temiz abi" derken, spysweeper 56 trace buldu höh! dedim. [Bu mesaj Gallant tarafından 08 Haziran 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 denedim bonekıraşır 32 tane daha spy buldu ama o dediğim olay düzelmedi napcam beeenn format istemiom yaa daa ii bi spyware yoqmu[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hijackthis arat indir. minicik bir exe zaten. Orda scan edince registry key'leri buluo. Bulduklarının üstüne gelip altta info butonuna tıklayınca açıklama verio. Internet Explorer'ın başlangıç sayfası ile ilgili bi satır olması lazm. O satırı bulup işaretle sonra fix butonuna bas. Ondan sonra Internet Explorer'ı açma. Denetim Masasından internet seçeneklerine gir ordan tekrar ilk sayfayı boş kullan(Use Blank) yap. Düzelmesi lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Spyware Blaster. Dilimde tüy bitti be, biriniz de indirin kullanın artık alala =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 o dediğin şeyden bir ara bizim ofisin bilgisayarında da vardı. dikkat et about:blank'in önünde bir karakter boşluk var. adamlar süper düşünmüşler. sen about:blank kullandığını sanıyosun oysaki about:blank'ten sola doğru okla gidersen önünde zilyon tane karakterli adres yazıyo. ad-aware de bulamıyo bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hijactthis silmedi bide nefrin dediini deneem[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Oh be, neyse en son çare olarak olsa da biri önerimi ciddiye alıyor. Sonra gel "işe yaradı oley" yaz da bari komplekse girmekten kurtulayım son anda. Bu ne be, koskoca admin olduk hala önerimizi kimse ciddiye almıyor. Banliicem kardeşim bundan sonra spyware blaster kullanmayanları =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hijackthis'in silmeme gibi bi sansi yok orda registryden secmen lazim sen secmemissindir dogru olani yoksa catir cutur duzeltiyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ok bide ööle deniemde nefr kusura bakma ama sninkide işe yaramadı[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 wala registryde de arattım yoq bişiiler buluo fixlio yne aynı yne aynı değişen bişiy yoq yne search this... aşaada kategoriler pff[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: SwZ, 08 Haziran 2004 14:40 tarihinde demiş ki: nefr seninki de işe yaramadı bozul nefir :D :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bitirdiniz lan beni ehaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bak aklıma birşey geldi, belki düzeltme ihtimali var (senin sorun hiç başıma gelmedi) about:blank'ten önce [boşluk]about:blank oluyorsa, şey deniyebilirsin (nasıl olsa spysweeper yüklü) Options - > Active Shields - > IE Home Page Shield - On Protected Home Page: about:blank (sen kendin ayarlıycan burayı, bir de boşluksuz olsun) Restore Default Without Notification Apply (no seçeneğini seçceksin http:// koyuyum mu diyince) eğer bunla da olmassa ad-aware pro bul. Ad-watch özelliği var onun. O özellik, home page registrysi değişince (sen kendin değiştirsen de, spysweeper da değiştirse) default homepage'e değiştiriyor.. yani şu microsoft'lu olan: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome belki ad-watch tespit eder, sen de blocklayabilirsin.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 saol o ddini yaptım olmadı artık ad aware pro bulcaz napalm saolun yardımlarınz içn en kötü ihtimal format aatacaz artk[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN [Bu mesaj SwZ tarafından 08 Haziran 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Bonecrusher, 08 Haziran 2004 00:25 tarihinde demiş ki: spysweeper denediniz mi? ad-aware'in bulamadığı birçok şeyi buluyor (test ettim) spy sweeper halleti vala 130 tande spyware buldu. saol bonecrusher bu şeyler önceden hiç olmazdı nerden bulaşıyor ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 pop-uplardan bulaşabilir.. ya da açılan herhangi bir bannerdan olabilir. kesin bir bilgim yok ama paticik dışında her yerden bulaşma ihtimali var.. (reklam felan yok bizde)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hjack spyware baslikli butun tarayicilar reg silimleri bi alay ayak oyunu denedim hala arada bir poplarim upuyo.. sayki sevki ve adamlar java scriple yapmislar sanirim ilginc de bi yere implamte olmus bi system dosyasina ..taktir ettim abileri *yada femininen dusunceyle ablalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bir iki kere bilgisayar acılıp kapandımı eski haline dönüyor explorer her seferinde programı acıp birdaha ayar yapmak gerekiyor üf bu ne ya[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Abi o worm en kötüsü ben 4 gün uğraştım temizleyemdim widows makineden. sonunda format attım herşeyi yedekleyip about:blank ama search page çıkıyor. biliyorum çok kötü..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar