Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıp Aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BU GERÇEK. O KIZ BENİM HALAMIN KOCASININ BABASININ OĞLUNUN KARISININ KIZININ ANNESİ.... BU GERÇEK, BENDE İNANMAMIŞTIM AMA GÖZÜMLE GÖRDÜM.. İNANMAYAN ARKADAŞLAR İSTERSE İNANMASIN, AMA BU POSTA 10 CEVAP ATMAYIP Bİ DE RESMİ 100 KERE TIKLAMAZSANIZ SİZİN KIZINIZIN BAŞINA DA BU GELİCEK!!!!!11!1

lol asds
Mesaj tarihi:
Schweinsteiger said:

forgiver said:

gelin itiraf edeli,m hangimiz resmi büyütmeye çalışmadı

Vallaha billaha tıklamadım aklımdan geçmedi :D

Şeytan kardeşim sen ciddi ciddi tutulmuşsun herhalde abayı yakmışsın arkadaşım. Da bu işte bir kolpa var yani tam olarak tanımamışsın yani msnde kolpa kamera muhabbetine kurban gitmeyesin birde.. O kadar siteye düşmüş bir kızın bolca cinsel deneyimi de olmuştur bence ki olduğuna emin gibi burdaki herkes. Diyelim o kızı buldun çıkıyosun yarın birgün sokakta yürürken bile karşıdan gelen her herifin bakması senin için bir soru işareti oluşturacak bir kıllanma bir cinayet sebebine dönüşecektir potansiyel katil olursun o kızın yanında.
ya kız gerçekten saf kendim konuştum iki gün boyunca gerçekten , dediğin gibi bir durumda katil olurum doğru kızı anca arabadan indi bindi yapıcam mecbur
Mesaj tarihi:
şeytan said:

pogodi said:

terliklere bak
çekirdek de çitler bu
biride resmen çatlıyo kıskançlıktan :)
kıskanmayın olm. gerçekki zaten bu kız, kayıp zatenki.. kıskanmayın hem. çekirdek hiç çtilemez. ben biliyorum. BENİM BAŞIMA DA GELDİ. BEN ÇİTLEMEDİM HİÇ ÇEKİRDEK!!
Mesaj tarihi:
beni kaale almamakla büyük hata ettin şeytan.
oysa tamamen ciddiydim.

ama lokasyon vermem.fekat cidden karşı sitemizde ya da civarda oturuyor.aynı otobüs durağında 987 kere tam 987 kere karşılaştık.çekirdek çitliyor idi.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

şeytan said:

kazım benim lan bu arada unutun karanlık geçmişimi

oltama bişey vurdu.
kazımı da geç geri kalan karanlık geçmişimi bilsen beni patiden kovardın
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...