theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 forgiver said: gelin itiraf edeli,m hangimiz resmi büyütmeye çalışmadı senin yazından sonra tıkladım. teşvik içerikli mesaj bu :) ayrıca daha ilk posttan anne demiş daha ne olsun.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=eJhViAES2_8
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BU GERÇEK. O KIZ BENİM HALAMIN KOCASININ BABASININ OĞLUNUN KARISININ KIZININ ANNESİ.... BU GERÇEK, BENDE İNANMAMIŞTIM AMA GÖZÜMLE GÖRDÜM.. İNANMAYAN ARKADAŞLAR İSTERSE İNANMASIN, AMA BU POSTA 10 CEVAP ATMAYIP Bİ DE RESMİ 100 KERE TIKLAMAZSANIZ SİZİN KIZINIZIN BAŞINA DA BU GELİCEK!!!!!11!1 lol asds
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 pogodi said: terliklere bak çekirdek de çitler bubiride resmen çatlıyo kıskançlıktan :)
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 AHAHAHHAHAHAHA arkadaşım göz var izan var yapmayalım ahhahaha
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Schweinsteiger said: forgiver said: gelin itiraf edeli,m hangimiz resmi büyütmeye çalışmadı Vallaha billaha tıklamadım aklımdan geçmedi :D Şeytan kardeşim sen ciddi ciddi tutulmuşsun herhalde abayı yakmışsın arkadaşım. Da bu işte bir kolpa var yani tam olarak tanımamışsın yani msnde kolpa kamera muhabbetine kurban gitmeyesin birde.. O kadar siteye düşmüş bir kızın bolca cinsel deneyimi de olmuştur bence ki olduğuna emin gibi burdaki herkes. Diyelim o kızı buldun çıkıyosun yarın birgün sokakta yürürken bile karşıdan gelen her herifin bakması senin için bir soru işareti oluşturacak bir kıllanma bir cinayet sebebine dönüşecektir potansiyel katil olursun o kızın yanında.ya kız gerçekten saf kendim konuştum iki gün boyunca gerçekten , dediğin gibi bir durumda katil olurum doğru kızı anca arabadan indi bindi yapıcam mecbur
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şeytan said: pogodi said: terliklere bak çekirdek de çitler bubiride resmen çatlıyo kıskançlıktan :)kıskanmayın olm. gerçekki zaten bu kız, kayıp zatenki.. kıskanmayın hem. çekirdek hiç çtilemez. ben biliyorum. BENİM BAŞIMA DA GELDİ. BEN ÇİTLEMEDİM HİÇ ÇEKİRDEK!!
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Abi peki başlık niye kayıp aranıyor ya ahahahah
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kazım benim lan bu arada unutun karanlık geçmişimi
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 pogodi said: terliklere bak çekirdek de çitler bu çekirdeğe laf yok adfsd
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ne biçim topik lan bu. trol desem trol değil. ne desem ki
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şeytan said: kazım benim lan bu arada unutun karanlık geçmişimi oltama bişey vurdu.
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: ne biçim topik lan bu. trol desem trol değil. ne desem ki He man
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Şeytancım bence sen o kızdan çok daha safsın. no offense
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ne zman trolleyebilcez ? bi işaret vs çıkıcakmı topiin başlıında fln ?
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 beni kaale almamakla büyük hata ettin şeytan. oysa tamamen ciddiydim. ama lokasyon vermem.fekat cidden karşı sitemizde ya da civarda oturuyor.aynı otobüs durağında 987 kere tam 987 kere karşılaştık.çekirdek çitliyor idi.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yok be troll serbest, istediğiniz gibi trolleyebilirsiniz.
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ginaly said: şeytan said: kazım benim lan bu arada unutun karanlık geçmişimi oltama bişey vurdu.kazımı da geç geri kalan karanlık geçmişimi bilsen beni patiden kovardın
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sonra trollüyoz diye ceza yemeyelim asdad
Öne çıkan mesajlar