Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hürriyet saçmaladı yine ve cem tv olayı

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Saçma sapan haberleriyle çoğu başlıkta bizleri güldüren hatta oha dedirten hürriyet yine bir haber yapmış öncelikle bakınız.

cem tv skandal

önceilkle bunu paylasmamdaki amaçlardan biri de belki bu sektörde olup da ilgisini çekecek arkadaslar vardır aramızda çünkü ben ilk kez yaşıyorum.

haber için söyleyecegim ise ben bu yayında rejide ses sorumlusuydum oradaki 1. gözlemciydim ve bu insanlar herhangi bir gazete ya da haber sitesine röportaj vermediler o saatlerde ki bütün siteler aynı şekilde kopyalamıs kendi isimleriyle birlikte.
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

bu insanlar herhangi bir gazete ya da haber sitesine röportaj vermediler o saatlerde ki bütün siteler aynı şekilde kopyalamıs kendi isimleriyle birlikte.

hiç bir gazete oturup başkasının ismine gelişine böyle bir şey yazamaz. açarsın davayı, hürriyet'e de "yok böyle bi haber biz uydurduk bunu" diye yazıyı yazdırırsın, paranı da alırsın. ama durup dururken de böyle bir riske girmez hürriyet.
Sosyal ağlarda paylaş

yayın sırasında olay birebir yaşandı ki bazı kanallar direk haber yaptılar, olayın ardından fox tv ekibi geldi kanala ve röportaj yapıldı. ilk olarak gercekgundem.com'da cıkmıs o yazı ve hurriyet de ordan kopyalamıs bunu farkettim.

kanal eskiden alevi kanalı diye geçiyordu ancak bu isimlerle birlikte bu aşıldı ama zaten hiçbir zaman alevi sünni ayrımcılıgı da yoktu ben cem tv'de çalısan sünni mezhebinden bir insanım ama bugune kadar en küçük bir rahatsızlık duymadım kimse beni ayrı tutmadı. bu kanal her yayınıyla halkın sesi. yalnızca halktan telefonla baslayıp biten yayınların sayısı hayli fazla. bu hükümeti ve yanlıs insanları da cem tv kadar cesurca eleştiren hiçbir kanal yok. belki birçok kişinin ismini duymadıgı bu kanalın diğer tüm medya kurulusları tarafından takip edilmesinin sebebi de bu.

Musa Özuğurlu pazartesiden itibaren kaldıgı yerden devam edicek yayınına 8-11 arası, buradaki birçok arkadasla aynı görüşte oldugumuzu düşünerek bir kez izlemelerini tavsiye ediyorum ben her sabah yayında uyurdum ancak Musa beyle birlikte zevkle dinlemeye basladım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...