SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gel abi çok zevkli ya güzel de yapmışlar serverı. lakin bs ye bulaşmayın aman diyim...
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 net sınırlı burda simdi kuzene gitmem lazım pff
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sunucumuz 2.saatinde 157 online gördü. Destekleyen herkese teşekkürler :)
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Profesyonel diye gittik.Amatör çıktılar.Gözümün önünde staff'ın biri bir oyuncuya beyenmiyorsan logout ol dedi:) Daha oyuncu ile muhattab seviyesini bilmeyenler paticik'te tanıtım yapmazsa güzel olur
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 iyi demiş. öbür türlü yapınca tepene çıkıyorlar çünkü.
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sadece staff penceresinden bakmayacaksın.
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 işte empati yapayım belki onun da derdi vardır yardımcı olayım kaybını gidereyim şudur budur dediğin an bi bakmışsın tependeler.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 doğru ben ravende herkesle tek tek ilgileniodum bi baktım ki sonra enseye şaplak olmuşuz herkesle.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi o biraz da sizin yetersizliğiniz. herkes yönetici vasfına sahip olabilir diye bişey de yok tabi.
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 toggie said: abi o biraz da sizin yetersizliğiniz. herkes yönetici vasfına sahip olabilir diye bişey de yok tabi. Lafı ağzımdan aldın.
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 O kişi bendim.Ben 5 senedir birçok sunucuda yetkililik yaptım. Benim yöneticilik vasıflarımdan bahsetmeme ihtiyacım yok zaten. Genelde beni tanırlar ve insanlara karşı davranışlarımı bilirler. Olayı anlatayım kendisi page attı ve bazı sistemlerimizden yakındı ve saçmalık, berbat gibi kelimeler kullandı. 5-10 dakika tartıştık. Kendisi beni çağırdığı halde bana tamam git gibi hitap etmeye başladı. Ben üslubumu hiç bozmadım. En sonunda sizi memnun edemeyeceğiz beğenmiyorsanız yapacak birşey yok logout olabilirsiniz dedim. Ben insanların fikirlerine değer veririm. İllede bizim dediğimiz olacak diyecek kadar egoist değilim. Forumlarımızda Ar-ge var ve bütün kullanıcılarımızın fikirlerine açığız. Ama üslubunu bilmeyen haddini bilmeyen insanlara saygım yoktur. Umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 nimloth gaming demişsinizde UO dışında gaming adına başka projeniz var mı? yoksa niye nimloth gaming?
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ileride büyümeyi planlıyorlar belki.. :)
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Aynen öyle. Nimloth Gaming'in ilk oyun kolu Ultima Onlinedir. Nimloth Gaming'in diğer projeleri Uo daha stabil hale geldiğinde gerçekleşecektir. Zaten şuanda Nimloth Gaming web sitesi üzerinde çalışılmaktadır.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Michaell said: Nimloth Gaming'in diğer projeleri Uo daha stabil hale geldiğinde gerçekleşecektir. ozaman şimdiden geçmiş ola :)
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Uonun stabil hale gelmesi 2 haftadan uzun sürmeyecektir. Zaten şuanda herhangi bir problemimiz yok. Herşey gayet güzel olması gerektiği gibi.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 sen bekle ta ki biri tavla tasını tavladan alıp yere atıp server ı crashletmeye baslasın .. 15 saat boyunca ne zaman olsek crash.. true story
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 56b'de zor o da elbet bulunur bi şey sdfg
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 5 gün 9 saat uptime var şuanda. İlk açıldığı hafta bu uptimeye ulaşan bir server daha gösteremezsiniz. Crash falan yok.
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ula michaell sende heryerde stafflık yaptın arkadaş bi yerde tutunamadın daa geçen başka bi serverda gördüm michaell die birisini hepte aynı avatar böle saçları öne düşük genç çizgi kahraman avatarı. Yüklüorm şimdi clientı ama site hakkında bi öneri getiriyim agatör . Banner çok uzun böle sayfayı kaplıyo . Bence dağlardan kesin aşşa köy tarafı kalsın
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Son 3 senede 3 sunucuda stafflık yaptım ben. 2 tanesinde scripterlik birinde adminlik 8-) Bir de şimdi Nimloth var. İsmimi kullanıp orda burda staff olanlar var orası ayrı. Kendi sunucularım hariç hiçbir sunucuda Staff olmadım olmam.
AnamurX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Şuan itibariyle serverda sitede kapalı. Sorun sadece bende mi acaba ?
Michaell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesajı attığınız saatlerde bir kesinti olmadı. Sunucu aktif bir problem yok.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Tymaron said: + Onlarca kişinin karşılıklı bir şekilde Ultima Online oynayabilmesini sağlar. + Rahat ve basit arayüzü ile oyuncuya rahatlık ve konfor sağlar. + Geniş oyun persfektifi ile mükemmel bir savaş keyfi verir. + Onlarca yetenekten istediğinizi seçip o yetenekte ustalaşabilir, farklı farklı meslekler edinebilirsiniz. Of abi tam da böyle bir oyun arıyordum, 1999'dan beri hiç böyle bir şey yapılmamış olması çok ilginç bence, UO diye bir oyun vardı ama o çok tırt bence, Nimloth yargılar hafız!!!11!1!1!birbironbir
Öne çıkan mesajlar