Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO:Nimloth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Profesyonel diye gittik.Amatör çıktılar.Gözümün önünde staff'ın biri bir oyuncuya beyenmiyorsan logout ol dedi:) Daha oyuncu ile muhattab seviyesini bilmeyenler paticik'te tanıtım yapmazsa güzel olur
Mesaj tarihi:
O kişi bendim.Ben 5 senedir birçok sunucuda yetkililik yaptım. Benim yöneticilik vasıflarımdan bahsetmeme ihtiyacım yok zaten. Genelde beni tanırlar ve insanlara karşı davranışlarımı bilirler.

Olayı anlatayım kendisi page attı ve bazı sistemlerimizden yakındı ve saçmalık, berbat gibi kelimeler kullandı. 5-10 dakika tartıştık. Kendisi beni çağırdığı halde bana tamam git gibi hitap etmeye başladı. Ben üslubumu hiç bozmadım. En sonunda sizi memnun edemeyeceğiz beğenmiyorsanız yapacak birşey yok logout olabilirsiniz dedim.

Ben insanların fikirlerine değer veririm. İllede bizim dediğimiz olacak diyecek kadar egoist değilim. Forumlarımızda Ar-ge var ve bütün kullanıcılarımızın fikirlerine açığız. Ama üslubunu bilmeyen haddini bilmeyen insanlara saygım yoktur. Umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Aynen öyle. Nimloth Gaming'in ilk oyun kolu Ultima Onlinedir. Nimloth Gaming'in diğer projeleri Uo daha stabil hale geldiğinde gerçekleşecektir. Zaten şuanda Nimloth Gaming web sitesi üzerinde çalışılmaktadır.
Mesaj tarihi:
ula michaell sende heryerde stafflık yaptın arkadaş bi yerde tutunamadın daa geçen başka bi serverda gördüm michaell die birisini hepte aynı avatar böle saçları öne düşük genç çizgi kahraman avatarı.

Yüklüorm şimdi clientı ama site hakkında bi öneri getiriyim agatör . Banner çok uzun böle sayfayı kaplıyo . Bence dağlardan kesin aşşa köy tarafı kalsın
Mesaj tarihi:
Son 3 senede 3 sunucuda stafflık yaptım ben. 2 tanesinde scripterlik birinde adminlik 8-) Bir de şimdi Nimloth var. İsmimi kullanıp orda burda staff olanlar var orası ayrı. Kendi sunucularım hariç hiçbir sunucuda Staff olmadım olmam.
Mesaj tarihi:
Tymaron said:

+ Onlarca kişinin karşılıklı bir şekilde Ultima Online oynayabilmesini sağlar.
+ Rahat ve basit arayüzü ile oyuncuya rahatlık ve konfor sağlar.
+ Geniş oyun persfektifi ile mükemmel bir savaş keyfi verir.
+ Onlarca yetenekten istediğinizi seçip o yetenekte ustalaşabilir, farklı farklı meslekler edinebilirsiniz.

Of abi tam da böyle bir oyun arıyordum, 1999'dan beri hiç böyle bir şey yapılmamış olması çok ilginç bence, UO diye bir oyun vardı ama o çok tırt bence, Nimloth yargılar hafız!!!11!1!1!birbironbir
  • Yeni Oluştur...