applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bir problemim var..Suan kullandigm pcde messenger actımda tüm kisiler gayet normal görünürken,yan odadaki kardesimin pcden messenger actıgm zaman kişi listeniz boş,kişi ekleyn diyor :S başka adreslerde denedm ayni sorun oldu.. Bir fikri olan var mi ? teşekkürler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yok mu fikri olan D: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 virüs girmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 makineyi formatladıktan 15 dk sonra fln yükledm messengeri... cok bedevi şansım yoksa girmemiştr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben formattan 3 dakika sonra yedim. kutup ayılarıyla orji mi yapmış oluyorum şimdi skfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 daha cok orta afrika yaban domuzu sendekii.. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar