Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 eMule Plus kullanıyordum eskiden. otomatik fake check gibi özellikleri hoşuma gidiyordu. Ancak KAD desteklemediği için emule'e geçmek zorunda kalmıştım. Flashget'in ed2k desteği varmış sanırım, ancak dosya indirmeyi beceremedim onda, serverlara bağlanmak da külfetli gözüktü. Kapattım ed2k desteğini. eMule'den daha gelişmiş ve KAD destekleyen bir client arıyorum. sanki aMule GUI olarak da özellik olarak da başarılı gibi geldi. Neomule'ün özellikleri biraz daha iyi olsa da, KAD destekliyor mu bilmiyorum. eMule harici değişik clientlar kullananlar tavsiyelerini yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 offical kullan işte o da gayet güzel destekliyor kad'ı. şimdiye kadar bir problem yaşamadım. rahat 5yıldır kullanıyorumdur emule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://forum.divxplanet.com/index.php?s=227239c5a85f79fac085b5c0d7d97c3d&showforum=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben de vaktiyle paticiğe sormuştum emule extreme dediler, o vakitten beri kullanırım. gerçi ben torrente geçtim de, aradığım bişeyi bulamayınca şöyle bi açıp bakıyorum. türk dizileri indiriyo abim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar