Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 lpg taktırmıyolar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 biz forum ailesi olarak topluca senin araba almamana karar verdik. versinler sana bi hyundai accent gls, otur aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Valeron said: ...bakalım artık eylül gibi olursa olcak olmazsa da elimdeki arabayı satıp bisiklet almayı düşünüyorum Bu noktaya geldik bence. Daha fazla uğraşmayalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ya abi çok ciddiyim benim hiç suçum yok ha :d parayı ebeveyinler attığı için mesele çok değişiyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Abi şu modele bakabilirsin titanyum kasa: http://www.sahibinden.com/cok_ozel_titanyum_kasa-10WQQaXQQ15562051WQQpXQQdisplayitem&keyword=bisiklet koga miyatalar da çok iyidir tavsiye ederim http://www.sahibinden.com/koga_miyata_randorneur-86WQQaXQQ15587928WQQpXQQdisplayitem&keyword=bisiklet biraz pahalı ama gt IT1 alırsan uçar gidersin tutamaz kimse seni http://www.sahibinden.com/gt_it1_full_suspension_dag_bisikleti-47WQQaXQQ10714781WQQpXQQdisplayitem&keyword=bisiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 en sonudna o olcak zaten kafam rahat,mazot yok bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 1 şişe suyla 5 km gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Valeron said: şahane işler dönüyo şimdide 25 kaat bütçeyle otomatik benzinli araç bakıyoruz. benzinli araç alınırken 70bin KM de falan araç alınır mı arkadaşlar ? Vicdan azabı çektim konu amacından sapıyor diye de. Buraya ekleyeyim dedim son durumu. not: lpg de yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 allah razı olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Selam, Jazz al o zaman. Küçük hacim, otomatik vites, karizmatik tip... Bu da olmazsa 'pas' diyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Astra'nın deposu 52lt. Vectra 1.9 CDTI Otomatik'te bizim çoğumuzun kullandığı arabalara kıyasla baya güçlü kalıyor. Keyfini çıkarayım dersen yakıt tüketimi 10lt. Daha aşağı düşebilir ama düşse düşse maksimum 8,5lt'ye falan iner diye düşünüyorum. Lakin benim Astra'm bile 7lt yakıyor istikrarlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 astra hakkaten efsane km gidiyor 52 litre ile renolara baktım 60 litre hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bence az bile gidiyor. Bu sefer 680 km'de bitirdi yakıtı komple. Hatta komiktir ama bilgisayara göre 1KM kala yakıt aldım :) Yalnız geçenlerde uzun yolda dipgaz giderken -ki düz yolda max 190 yapıyor- 9.1lt/100km yakıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar