Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi 36 kaata full+full bu honda jazz'lar yani,sunroof'undan tut yağmur sensörüne kadar çok ilgimi çekti ama benzinli olması beni inanılmaz korkutuyo.. bu arada hafif ticari araç alcak kadar küçük düşnmüyorum 35 kaat gibi bi tüçem var hiç olmadı renault clio'nun bile en full olanı 35 e alınıyo yani :d ki şu anda polo alıncak eğer daha güzel bi alternatif olmzasa. yalnz şu honda jazz olayını çok merak ettim ya hakikaten ne civardadır yakıt tüketimi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 35milyara sıfır araba alıyorsun km de 5 kuruş fazla yakacak diye hesap ediyorsunuz. yurdumun güzel insanı... honda jazz, poloya basar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi bu noktada dizel araç bakmamın amacı o 35 milyara 5 kuruş fazla yakmaması işte,çünkü ben şu anda kendi aracımı doğru düzgün kullanmamama rağmen 300 kaat ayda benzin parası veriyorum,her ay 300-500 arası para vermek bildiğin koyuyo. şimdi arada yakan 200km bile(polo800,jazz600 diye düşünüyorum) benim için çok anlam ifade ediyo aslında. fistan ne aliim ben o zman bişi söle,poloya küfredip küfredip kaçıosn :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kızarkadaşımda micra var. 10 ay once alındı. sıfır sorun cıkardı ve cok az yakıyor. ama jazz'ı tercih ederim polo yerine. yakıtı da fazla değildir poloya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 caz bariz güzel araba. ama çok kız arabası. öylesine yumuşak hatlar, deli dolu elektronik araba erkek adama gelmez. 35 liraya alacağın sefil arabaya kız arkadaşını oturtamassın. oysa ki 25 liraya alacağın cabrio 3.20 ile erenköy kız lisesine servise çıkarsın. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi neticesinde benzinli bu araçlar,ben benzinli araçtan kaçıyorum. artı jazz en az yakan araçlardan bitanesi anladığım kadarıyla genede 600km yol yapıyosun bi depoyla. istatistiki olrak bile sölesen ortalamada jazz 5.4 yakarken,yeni polo 4.3 yakıyo tamam istatistiklere aldanmasan bile işte jazz'la 600 yaparken poloyla 800 yapıoosun amaç burda yakıt tüketimi güzel bi araç almak zaten, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Esh said: caz bariz güzel araba. ama çok kız arabası. öylesine yumuşak hatlar, deli dolu elektronik araba erkek adama gelmez. 35 liraya alacağın sefil arabaya kız arkadaşını oturtamassın. oysa ki 25 liraya alacağın cabrio 3.20 ile erenköy kız lisesine servise çıkarsın. =P yok abi o kadar piskopat bi görüntü hastalığım yok,ama almışken eli yüzü düzgün bişi almak lazım.jazz bu noktada çok sarsmıo beni kız hatları falan olması çok mesele diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 jazz kız arabası değil ya. siyah bi caz, ful, 10 numara erkeksi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Selam, Skoda Fabia belki düşünülebilir, aynı ailenin kızı sonuçta. Bir depo mantığı nedir abiler :) Depo var 45 litre, depo var 55 litre. Yani kıstas nedir şimdi? Şu tüketimi lt/100km cinsinden versek ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 seat ibiza hakkında deneyimi, bilgisi olan varmı? gerçi bildiğim kadarı ile dizel otomatik seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yeni ibiza çok tatlı olmuş mesela ama dizel otomatik yok onda evet, bu arada 100km/lt de o şekilde verdim,jazz ortalamda 5.4,polo 4.3 yakıyo işte bu katalog değerleri tabi bu arada skoda hangi ailenin üyesi anlamadım ?(taam gördüm 1991 de VW almış skodayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ayrıca skodalarda octavia falanda dizel otomatik var ki onlarda 65-85 bin arası 0 fiyatları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Fistan said: jazz kız arabası değil ya. siyah bi caz, ful, 10 numara erkeksi bence. genisligi yuksekliginden az olan arabalar kız arabasıdır nazarımda :) jazz 1.5 cmle kurtarıyo bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ŞAHANE bi soru sorcam arkadaşlar ve çok önemli, 1.9 otomatik Opel vectra'yla kaç KM yol yapılır ? istatistiki olarak 800'ü geçiyosunda hakikaten yapar mı ? 1.9 dizel araçlar ne kadar yakar ? 65 L deposuda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 1.9 yapmaz 800km. 1.3 astra o kadar yapıyor. yada 900 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 otomatik dizel arbalarla 5-6 litrenin altını aramak cok da mantıklı değil ayrıca. düz vitesi 4.5 felan zaten. her zaman şu hesabı yapacaksın, 5litre yakan araba ile 7 litre yakan araba arasında 5bin lira fiyat farkı varsa, yapacağın km yi hesapla. atıyorum 2 litre fark var, dizel 2.7lira, 100kmde 5 lira diyelim, 100.000 km de 5.000 lira fark yapar. sen o arabayı 100.000km ve üzeri kullanacaksın ki bu fiyat farkını kompanse edesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Selam, Pompa veya enjektör masraflarını da öğrenmek lazım o diesel aracın ;) Yani 100k km hedeflediysek, o parçalar da TR şartlarında elimizde kalabilir! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 e abi benim arkadaşımda volvo var 2.2 dizel,otomatik 800 görüyorum diyo adam .. abi dizel araç alıcam çünkü her ay 500 ytl benzine para veremem yalnız astrayla arasındaki mesele farkıda şu,astra 45 L depoya sahip,vectra 65 Litre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 e 20lt az bi fark degil bir depoyla ayni km yi yapiyorlardir. ama burda onemli olan bir depoyla kac litre gittigi mi yoksa 100km de kac litre yaktigi mi senin icin? sonucta vectraya yine daha fazla mazot koycaksin astraya gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 öle tabi canım,abi ne bok yiceimi bile bilmiyorum artık,satıcam bu elimdekinide almıcam araba maraba en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Selam, Al şu Polo'yu, ilk gün çık şöyle sabah erkenden boğaz turuna camlarını açıp, bak keyfine. 3dü 5di, bir depo kaç litre, 2 pompa kaç dakikada doldurur, %10 eğimde 1,4m/s rüzgara karşı kaç lt yakıt tüketir... sil bu soruları kafandan ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Aynen bencede cok dusunmeye gerek yok, hem dizel hemde otomatik diyince ztn alternatif yok gibi birsey. tartismasiz da en kalitelisi bu fiyata polo tdi dsg dir. ayni fiyata kalitesi tartismalida olsa alternatif olarak bi ust segmentte 308 hdi auto6R soylenebilir. ama fiyat yine 38 civari bisey olacaktir ozel bi indirim yapmazlarsa. donanim olarakda muhtemelen daha bos olacaktir polo ya gore. fransiz olmasida cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 banada öyle geliyo abi,yalnız abi Dizel araçlarda yok turbosu gidince bilmem kaç para masraf oluyomuş,yok bakımı pahalıymış vs vs die 50 tanede şey söylediler.. hakikaten benzinli, araçla aralarında bakım masrafı çok var mı dizel araçların ? ve bu turbosu şusu busu bozulma duurmu daha mı yüksek ? artı DSG Şanzımanda çok sorun varmış diede bişey duydum,doğruluk payı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 şahane işler dönüyo şimdide 25 kaat bütçeyle otomatik benzinli araç bakıyoruz :d nası şizofren bi durum içerisindeyiz ya :d benzinli araç alınırken 70bin KM de falan araç alınır mı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o zman hundayı + lpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar