Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizel otomatik araç

Valeron

Öne çıkan mesajlar

abi 36 kaata full+full bu honda jazz'lar yani,sunroof'undan tut yağmur sensörüne kadar çok ilgimi çekti ama benzinli olması beni inanılmaz korkutuyo..

bu arada hafif ticari araç alcak kadar küçük düşnmüyorum 35 kaat gibi bi tüçem var hiç olmadı renault clio'nun bile en full olanı 35 e alınıyo yani :d ki şu anda polo alıncak eğer daha güzel bi alternatif olmzasa. yalnz şu honda jazz olayını çok merak ettim ya hakikaten ne civardadır yakıt tüketimi diye
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu noktada dizel araç bakmamın amacı o 35 milyara 5 kuruş fazla yakmaması işte,çünkü ben şu anda kendi aracımı doğru düzgün kullanmamama rağmen 300 kaat ayda benzin parası veriyorum,her ay 300-500 arası para vermek bildiğin koyuyo.

şimdi arada yakan 200km bile(polo800,jazz600 diye düşünüyorum) benim için çok anlam ifade ediyo aslında.

fistan ne aliim ben o zman bişi söle,poloya küfredip küfredip kaçıosn :d
Sosyal ağlarda paylaş

caz bariz güzel araba. ama çok kız arabası. öylesine yumuşak hatlar, deli dolu elektronik araba erkek adama gelmez.

35 liraya alacağın sefil arabaya kız arkadaşını oturtamassın. oysa ki 25 liraya alacağın cabrio 3.20 ile erenköy kız lisesine servise çıkarsın.

=P
Sosyal ağlarda paylaş

abi neticesinde benzinli bu araçlar,ben benzinli araçtan kaçıyorum. artı jazz en az yakan araçlardan bitanesi anladığım kadarıyla genede 600km yol yapıyosun bi depoyla.
istatistiki olrak bile sölesen ortalamada jazz 5.4 yakarken,yeni polo 4.3 yakıyo

tamam istatistiklere aldanmasan bile işte jazz'la 600 yaparken poloyla 800 yapıoosun

amaç burda yakıt tüketimi güzel bi araç almak zaten,
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

caz bariz güzel araba. ama çok kız arabası. öylesine yumuşak hatlar, deli dolu elektronik araba erkek adama gelmez.

35 liraya alacağın sefil arabaya kız arkadaşını oturtamassın. oysa ki 25 liraya alacağın cabrio 3.20 ile erenköy kız lisesine servise çıkarsın.

=P

yok abi o kadar piskopat bi görüntü hastalığım yok,ama almışken eli yüzü düzgün bişi almak lazım.jazz bu noktada çok sarsmıo beni kız hatları falan olması çok mesele diil yani
Sosyal ağlarda paylaş

otomatik dizel arbalarla 5-6 litrenin altını aramak cok da mantıklı değil ayrıca.

düz vitesi 4.5 felan zaten.

her zaman şu hesabı yapacaksın, 5litre yakan araba ile 7 litre yakan araba arasında 5bin lira fiyat farkı varsa, yapacağın km yi hesapla.

atıyorum 2 litre fark var, dizel 2.7lira, 100kmde 5 lira diyelim, 100.000 km de 5.000 lira fark yapar. sen o arabayı 100.000km ve üzeri kullanacaksın ki bu fiyat farkını kompanse edesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bencede cok dusunmeye gerek yok, hem dizel hemde otomatik diyince ztn alternatif yok gibi birsey. tartismasiz da en kalitelisi bu fiyata polo tdi dsg dir.

ayni fiyata kalitesi tartismalida olsa alternatif olarak bi ust segmentte 308 hdi auto6R soylenebilir. ama fiyat yine 38 civari bisey olacaktir ozel bi indirim yapmazlarsa. donanim olarakda muhtemelen daha bos olacaktir polo ya gore. fransiz olmasida cabasi.
Sosyal ağlarda paylaş

banada öyle geliyo abi,yalnız abi Dizel araçlarda yok turbosu gidince bilmem kaç para masraf oluyomuş,yok bakımı pahalıymış vs vs die 50 tanede şey söylediler..

hakikaten benzinli, araçla aralarında bakım masrafı çok var mı dizel araçların ? ve bu turbosu şusu busu bozulma duurmu daha mı yüksek ?

artı DSG Şanzımanda çok sorun varmış diede bişey duydum,doğruluk payı nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...