Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizel otomatik araç

Valeron

Öne çıkan mesajlar

deli gibi düşünürüm hele 35 civarı bi parası varsa ama bunun DSG olcağının garantisi var mı ? artı düşünürüm dedim ama yakıt tüketimi ne olcak tabi ona göre düşünürüm :d çünkü arabayı değiştirmemde ki tek amaç yakıt tüketimi. dolayısıyla şu bahsettiğimiz araçlar gibi bi yakıt tüketimi varsa fiyatıda istediğim gibiyse önceliğim o olur bi anda. ama bununla ilgili bilgi nerden alabiliriz ?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.otokritik.com/haber/152-2010-Volkswagen-Yeni-Polo.html

Benim siteye yorum yazanlar olmuş. İşte 2 ay mı bekleyecez, Ekim teslimmiş gibilerinden. Yazılardan anlaşıldığı kadarıyla ön talep'te bulunmuşlar.

DSG benim zamanında yazdığım haberde de yazıyor ama ben bu haberleri genellikle ingilizceden çeviriyorum. TR'de DSG şanzıman seçeneği sunulacağını önceki gün başka biyerde rastlayıp okumuştum. Bence en verimli bilgiyi VW bayilerinden alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

1.4tsi motorlardaki dsgler sorunluymus diye duydum. ne kadar dogrudur bilemiyorum bugun aracım gelince bakıcam ben de. ama eger oyleyse dsg onermiyorum, hafif bozuk yollarda bile sanzımandan takır tukur sesler geliyormus. 1.6dizelde tamamen aynı sanzıman olur mu bilmiyorum ama bi arastırmadan alma derim arabadan sogursun ilerde
Sosyal ağlarda paylaş

aaradım doğuş otomativ'i ekim gibi gelcek VW 2010 polo'lar dedi, ama biz otomatik şanzuman sunulmasını beklemiyoruz dedi.dolayısıyla ben riske girmiş olcam ekim'i beklersem.çünkü ekimde ötv de eski haline %37 ye mi ne çekilcekmiş.

dolayısıyla ciddi risk olur beklemem. istnbula gidince bidaha sorcam eylül gibi ama şu anda yok dediler
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
nuwanda said:

1.4tsi motorlardaki dsgler sorunluymus diye duydum. ne kadar dogrudur bilemiyorum bugun aracım gelince bakıcam ben de. ama eger oyleyse dsg onermiyorum, hafif bozuk yollarda bile sanzımandan takır tukur sesler geliyormus. 1.6dizelde tamamen aynı sanzıman olur mu bilmiyorum ama bi arastırmadan alma derim arabadan sogursun ilerde

bazı araçlarda kontrol modülü hatası vererek, vites değiştirmiyormuş. Bu da garanti kapsamında gideriliyormuş. Yabancı forumlarda bunu bulabilirsin. Bir arkadaş BMW aracında da buna benzer bir sorun yaşamıştı. Kontrol ünitesi yüzünden aracı çalıştıramadı :

Ses ile ilgili sorunu ilk kez senden duyuyorum. Hatta bozuk yol ile şanzımanın ne ilgisi ola ki?!?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

para konuyla ilgili link bu..

sadece a3 degil passat, golflerdeki dsg-stronic viteslerde de yasaniyor bu problem denmis.. sanziman komple degisse bile gecmiyormus. bu yuzden dsg almadan once bi arastirmak dusunmek lazim diye dusunuyorum, hele poloda da ayni sanziman sunulursa biraz bekleyip gormek lazim bu sorunlar yasanicak mi diye
Sosyal ağlarda paylaş

poloyu napıcan yahu , ben geçen ay astra aldım. git astra al 2009 kafan rahat olsun. evet kasası değişiyo ama kasası değiştiği için de unutma piyasadaki en hatasız arabalardan birini kullanıcaksın. adamlar her sene biyerini düzelttiler. buna da en güzel örnek citroen c4 tür. ilk çıktığında arabanın kıçı başı ayrı oynuyodu şimdi toplarladılar zamanla adamlar. ben dizel alcaktım aldırmadılar 1.6 benzinli easytronic aldım. şahsen de doğuştan araba almaya karşıyım zaten lambo veya porsche almadıgım sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar demin elime VW Polo 2010 'un donanımıyla ilgili broşür geldi,bi kaç bişey sorucam.
1.6 TDI motor 5 ileri manuel şanzımanda 100km de 4.2 yakıyomuş 7 ileri DSG eklenebilir,ondada heralde yaksa yaksa 5-5.5 yakar doğru mu tahminim ? 90 beygir ayrıca araç,artı örnek olarak VW Golf'ün 105 beygir 1.6 TDI otomatik gene 7 ileri,ortalama 4.7 yakıyo gözüküyo. dolayısıyla yakıt tüketimi olsa olsa maximum haliyle bile böle olur heralde ?

artı sis farını opsiyonel taktırabiliyomuşuz,sis farı çok kullanışlı bişimidir gerek varmıdır ille de ?

klimatik yazıyodu araç donanımında(comfortline standart sunulcakmş başka sunulmucakmş) bu klimatik otomatik klima oluyo heralde oda doğru mu ?

onun haricinde çokb eğendim,fiyat olarakta sorduğumda 38.5 civartı bişi sölediler,bizim 1.5 civarıda bi indirimimiz olcak,kotalar haftaya mı ne açılcakmış galiba. bu kotaya kayıt yaptırırken para veriyomuyuz,fiyat belli değil gerçi para veremeyiz heralde :d

donanımları hoşuma gitti açıkcası,istersen opsiyonel navigasyonla,göstergeli park sensörü falanda takılabiliyomuş. göstergesi çok lazım diilde normal bi park sensörü taktırtabiliriz heralde :d

yani kanımca 38 e falan bu iş bitebilir eylülde de geliyomuş şahane olcak işallah.

şu sorularımı bi cevaplarsanız pek sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

38 bin TL etmez bi Polo.

Sis farı gereksiz ama Sinit'in dediği gibi estetik.

Kapora verirsin isim yazdırırken. Çok bişey vermene gerek olmaz.

DSG, manuel'den daha az yakıyor.

Park sensörünü serviste taktırmazsan garanti dışı kalır diyeceklerdir. Bi 300 500 TL alırlar. Navigasyon zaten gereksiz bişey ve navigasyonlu on board bişey almaya kalkarsan 2 bin Euro'yu gözden çıkart derim Doğuş'ta.

Klimatik heralde yanıltmaya yönelik birşey. Bence manuel klima anlamına geliyordur. Klimatronik diye bişey vardı o dijital klima.

Opel'de %18 KDV indirimi varmış. !?
Sosyal ağlarda paylaş

valla opel'in fiyat listesi hala aynı,bi indirim söz konusu diil,yada bu 2-3 ahftadır yazan fiyatlar indirimlidir belki.

artı abi ben Polo kullandığım için ve çok memnu olduğum için 38 veririm bu araca,şekli şemali falanda inanılmaz güzel.Park sensörü dışarda taktırınca garanti mi gidiyo? bu garanti neleri kapsıyo peki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün radyoda duydum ben ilk kez %18 KDV indirimini. Bayilerden birisini arayıp sormanı tavsiye ederim.

Garanti işlerine gelen herşeyi kapsıyor :)

Polo'ya 38 bin TL vermeye yazık derim gerçekten. Yine de son karar tabikide senin ama sınıfsal olarak bu parayı edecek bir araba değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...