Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şişko prenses topiki..

Spyro

Öne çıkan mesajlar

aka Fat Princess..

şu an işte olduğum için fazla detay veremiyorum ama yukardaki adreste ilgili çoğu şey hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.. kısaca, oyun 16v16 multi desteği olan bir CTF oyunu.. ama bu sefer bayrak yerine rakip krallığın prensesini rehin tutup, kendi prensesinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz.. prenses ne kadar çok yerse (ya da yedirilirse), kurtarılması daha da güçleşiyor falan.. oyunda 5 class var (villagerı sayarsak 6).. abilityler çok az ama konsol oyunu için yeterli gibi gözüküyor.. dün kardeşim videosunu izletti de öyle haberim oldu.. eğlenceli gibi duruyor ama oynamadan net bir şey söylemek doğru olmaz tabi..

oyun UK için dün çıktı.. US için daha çıkmadı diye biliyorum.. ama çıkınca muhtemelen alıp deneyeceğim.. benim gibi oynayacaklar olursa burdan haberleşip bir iki multi atabilelim diye açtım bu topici de.. zaten single modunun fazla eğlenceli olacağını düşünmüyorum ama multisi güzel olacaktır (umarım)..
Sosyal ağlarda paylaş

bağlantı süper, lag yok

Fekat oyun bayık. anlamıyom bu PS Network'te en dandik oyuna bile acaip yüksek puanlar veriyolar. Bence fat princess de şişirilmiş. Eğer WoW'daki BG'lerdeki futursuzca koşturup adam öldürmekten zevk alıyosanız oyun sıkımaz. Genelde nerden bağlandığı belli olmayan 0 taktik sağa sola koşuşturup duran adamlar ve L1+"kare" spamlamaktan başka pek bişi yok oyunda. Oyun kalabalık bu yüzden random grupla taktik yapmak çok zor. Belki arkadaşlar arasında eğlencelidir.

psn: mardoxx ben ekleyin, birlikte oynarız.
Sosyal ağlarda paylaş

galiba herkesi vaz geçirdim oyundan :) Biraz daha oynama fırsatım oldu, öncelikle türk oyuncusu tutorial oynamaz mantığımı yenip tutorialı okudum. oyunu 10 numara tutorailı var. Okudukça okuyasınız geilyor :P
Oyunda bi çok incelik olduğunu öğrendim. Ranger'lar hem hasar verip hem de aynı anda rakip oyuncuları geri doğru iterek suya veya lava düşürebiliyolar, ya da mage'ler frost nova benzeri bi büyü atabiliyolar, nerden baksanız her class'ta birden fazla özellik var ve taktiksel olarak farkediyor hangi skill kullandığınız. Bunların dışında tavuğa çeviren potionlar, karşı tarafın prensesini şişmanlatarak daha zor taşınmasına neden olma, catapult ile karşı kaleye uçmak oyuna hakkaten renk katıyomuş :)
Wow'daki BG'lere benzetmiştim hata ettim :) bunda itemlar veya skiller arasında fark olmadığı için iş tamamen taktiğ bakıyor. Ayrıca worker diye bi class daha var bu da kale içine çeşitli yapıların inşaatını veya mevcut binaların upgradeini yaptığı gibi aynı zamanda takım için önemli olan wood ve iron da topluyor. Ironlar genelde haritaların ortasında olduğu için iki takımın workerlarınnı iron deposit için dövüşleri veya birinin kazıp çıkarttığı iron'ı diğernini kapması gibi komik olaylar olabiliyor.

Oyunun hakkını vermek için bu düzeltmeyi yapmak zorunda hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Gangren said:

Yok mudur oynayan?
Yorum yapabilecek? Lag, bağlantı, vs?

Baya iyi reviewlar var yurtdışındna.

bugun 3-4 saat oynadım, lag sorunu yasamadım. biraz oyun bulması zorladı. bide hostların cat cut yarıda macı iptal etmesi oyunun yenı uygun host bulamaması hos degil.. ben baya zevk aldım varsa patide oynayan yazın nıckınızı atalım beraber..

ozellikle grafiksel anlamda cok hosuma gitti guzel calısmıslar, maplerde guzel, hos 1-2 map lavlı fln bıraz deneyım gerektiriyor alısması zaman alıyor o maplere..

ama sonucta bluetooth microfonu takıp hem sohbet edım aha kafasını yardım niahahah dıe arkaslarınızla muhabbet edecegınız hos bir oyun.. birde oyunda kendımı sanki war3'te ki workerlar gibi hissediyorum boyle odun toplayıp kaleyi gelistiriyoruz fln..

5 farklı sey var, ranger,mage,priest, warrior,worker.. hepsi oldukca iyi diyebilirim (ozellikle level 2 hatlerle). warrior la 3-5 kısının arasına charge atıp kafa yararken niahah naraları attırıyor, priest ise pis pis healingin gozune verip veyada life stealle adamları yavas yavas kahırlarından oldurmek de zevklı.. :)
PSN nick: shalafiraistlin

yanlız su var bu oyundan en fazla zevki alabılmek ıcın arkadas ortamında oynamak gerekir yoksa elin gavurlarıyla bi sure sonunda bayar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...