Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cardfinans tacizi :( kaçınılmazsa zevk almaya mı çalışmalıyım ?

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Dün tuhaf bir numaradan 12 cevapsız arama vardı telefonumda titreşime alıp bakmayı unutmuşum herneyse bugün saat 10 civarında tekrar arandım baktım o numara aa dedim kim acaba açtım konuştum hatunun biri beni cardfinans sahibi yapmak için bıdı bıdı etti durdu. Arkadaşlar geyik yapıyor sandım sabit telefondan da aramışsınız iyi hazırlanmışsınız ama pek yaratıcı değil dedim kapattım. Tekrar aradı tekrar aynı şey.

En sonunda bu tip şaka yapma potansiyeli olan arkadaşımı aradım sordum yok valla ben birşey yapmadım dedi olayı anlattım. Baktım arkadaşların şakası falan değil iyice şaşırdım. Tekrar aradılar bu kez ciddi konuştum. Telefon üzerinden konuşarak ikna etmeye çalışıp kart vermek istiyorlar. Yok dedim benim şu şu şu kartlarım var zaten çoğunu kullanmıyorum bunada ihtiyacım yok teşekkür ederim dedim ama nafile ben kapatıyorum onlar arıyor. Ne bu şimdi ? Hayır dedim peki anlıyoruz dediler hah bitti sandım yine aradılar yine aynı konu. Sesler değişiyor sanki dönüşümlü arıyorlar :S

Ben hayır dedikçe ama kaan bey bakın x x fırsatı var ben dilerseniz size avantajları ayrıcalıkları sıralayıp detaylı bilgi vereyim diyor yok dilemiyorum diyorum yinede sıralıyor. Cevap vermeyeceğim tekrar ararlarsa bu gerizekalılığı durdurmanın bir yolu var mı ? Ayrıca benim telefon numaramı nerden buldular onuda çok merak ediyorum.

Asrın yüzsüzlüğü ile karşı karşıyayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım ara verdiler yakında tekrar aramaya başlarlar. Haklısın en iyisi üstleriyle konuşmak zaten tek yapmadığım o kaldı, insan hayırdan anlamaz mı arkadaş ne kadar cazgırlar aman tanrım ne oluyoruz dedim. Nette bir araştırma yaptım çok kişinin başına geliyormuş sülük gibi yapışıyor en sonunda ver anasını satayım dedirtip amaçlarına ulaşıyorlar herhalde :p
Sosyal ağlarda paylaş

beni de telefondan harraslıyorlardı düzgün bir şekilde kredi kartı kullanmadığımı dolayısıyla kendileriyle de ilgilenmeyeceğimi söyledim. bu sefer öğrenci kredi kartı itelemeye çalıştılar. ben cebimdekini harcamayı seviyorum dedim. gel bizim puanları harca dediler. yahu manyak mısınız? bizim ailenin kredi kartı kredibilitesine baksanıza dedim. bi daha aramadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

beni de telefondan harraslıyorlardı düzgün bir şekilde kredi kartı kullanmadığımı dolayısıyla kendileriyle de ilgilenmeyeceğimi söyledim. bu sefer öğrenci kredi kartı itelemeye çalıştılar. ben cebimdekini harcamayı seviyorum dedim. gel bizim puanları harca dediler. yahu manyak mısınız? bizim ailenin kredi kartı kredibilitesine baksanıza dedim. bi daha aramadılar.

al bu fakiri
Sosyal ağlarda paylaş

Kabus sona erdi oh be ! Hemen paylaşayım ^^

Artık sizinle kibar konuşmaya son vereceğim bu da başıma bir iş açacak moron gibi saatlerdir arıyorsunuz ve size yok diyorum yine arıyorsunuz. Algınızın bu kadar düşük oluşunu neye borçlusunuz ? Yoksa arayıp taciz edip en sonunda tamam verin kartıda kesin sesinizi dememi mi bekliyorsunuz bu nasıl bir bankacılık anlayışı bu ne rezil bir uygulama. Aptal kampanya ve avantajlarınızı dinlemek istemediğimi söylüyorum telefonda fino köpeği gibi sesler çıkarıp aaa lütfeeeeen ama tripleri yapan gerizekalı kız tiplemesi başımın etini yiyorsunuz ve ben sizin kıytırık banka kartınızı istemiyorum. Eskortların telefonu bile bu kadar çok aranmıyordur ne hakla beni bu kadar yüzsüz bir şekilde rahatsız edebilirsiniz ? Sizden şikayetçiyim konuyla ilgili olarak üst yetkilinize bağlayın ve bıdı bıdı yapmayı kesin dedim. Özür dilediler daha aramadılar.

Karışıklık olmuşmuş farklı farklı listelerden sırayla farklı farklı çalışanları tarafından aranmışım teknik sorundan dolayı benim hayır cevabım işleme alınıp adım silinmemiş o yüzden tekrar tekrar aranmışım. Falan filan...

Neyse bitti artık, oh be dünya varmış :D Demek ki kibar olmak nazik davranıp karşısındakini kırmamaya özen göstermek bu gerizekalılara karşı uygulanmaması gereken bir eylem.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

Citibank Platinium card im var de...aramazlar..

İnanmazlar sorar birde o zaman müşteri numaranızı söyleyin bakıyım derler bu kadar yüzsüzler.. Bir hatun denk gelmişti bana da yapı kredi'den diyorum benım var ihtiyacım yok arkamda kapı gibi 1453 kredi kartı olan annem var. İstediğim krediyi kefilsiz alabiliyorum yok ooo o zaman size geçirmesi daha kolay kartınız varsa verelim bir taneeee aldı elimden kartı da vermiyor bir yüzsüz bir çirkef bir bka benzese içim yanmicak. İyi prim alıyorki k. ler demekki bu kadar yüzsüzlük ve çirkefliğe başvurabiliyorlar. Bi saksafon çalsam ? demediği kalmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...