empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ginaly said: empat kız. ismi de burcu. kendisini de çok seviyorum. selam canım. hiç yanii..sana göstermişim galiba bi tek sen emin olduğuna göre :) meraba canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: sopa hastasıymış kız :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bağa güldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sesunun muffin fikri baya tatli. böyle filmlerdeki gibi abarti süprizler yerine; ufak, mütevazi süprizlerde kalmak her zaman en iyisi. konser bileti de ne kadar klise bir süpriz olsa da, karsidaki insani sevindirme ihtimali her daim yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aslında banada mantıklı geldi muffin olayı.zaten öyle abartı bişi yapmak istemiyorum küçük ve hoş olsun istiyorum.konser olayıda düşünülebilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence en iyisi; bi tane muffin al ya da kendin yap, üstüne de bir mum. -bi sürü muffin abarti durur- sonra konser biletini cikar ver. double kill! kalbinden vurursun. I'm never gonna edit again guilty fingers have got no rhythm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 empat said: Frantic said: Benim yarın sınıfımdan bi kız arkadaşımın doğum günü var , beyzbol sopası alcaz iki arkadaş.(ciddiyim) Sende gidip messi forması al bence dsagfg. bence dikkat et o sopayı kafana yiyebilirsin:) ne alaka ya??imada bulunur gibi :)ha tabi kız beyzbol hastasıysa bişey diyememde.. yok hasta değil yeni araba kullanmayı öğreniyor diye alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: bağa güldü zauahhahahahhahhahahahhahahhahahahhahahahhahahhahahahahhahahhhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bayan olarak ters düser ama belki yaparsin güzel bir restauranta yemege gidiyorsunuz issiz bir caddeye benzinle dogum günün kutlu olsun yaziyorsun daha önceden oraya varinca sigarayi yakip coook cool bir bicimde benzinli yere atiyorsun kibriti arkana yaslanip izliyorsun 50 yil sonra bile unutursa 14lüyü alip beni vuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Skroce said: bayan olarak ters düser ama belki yaparsin güzel bir restauranta yemege gidiyorsunuz issiz bir caddeye benzinle dogum günün kutlu olsun yaziyorsun daha önceden oraya varinca sigarayi yakip coook cool bir bicimde benzinli yere atiyorsun kibriti arkana yaslanip izliyorsun 50 yil sonra bile unutursa 14lüyü alip beni vuruyorsun HAKAN SEN MİSİN LAN? O KİLİTLERİ AÇ LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 benzin saga sola akmis oluyo, gotunuz yaniyo, hastane masraflarini sen oduyosun. birader kendin beceremiyosan yapma supriz mupriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fakir kibrit atıyor. zippo atılır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kimseye sürpriz yapıp hediye almaya değmez bence kfjh. illa yapacaksan karaokeye gidin şarkı söyle. neden olmasın değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben supriz yapip izmire inicektim, vazgectim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 havai fişek patlattılar bana dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Skroce said: bayan olarak ters düser ama belki yaparsin güzel bir restauranta yemege gidiyorsunuz issiz bir caddeye benzinle dogum günün kutlu olsun yaziyorsun daha önceden oraya varinca sigarayi yakip coook cool bir bicimde benzinli yere atiyorsun kibriti arkana yaslanip izliyorsun 50 yil sonra bile unutursa 14lüyü alip beni vuruyorsun Günahın özü ise seni sevmek Cezam cehennem olsun yaz daha kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 striptiz yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Fistan said: havai fişek patlattılar bana dsfsdfs nerene patlattilar lan? dusunsene kapiyi acip odaya giriyosun, BAM yuzunde havai fisek patliyo, tam supriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kulağıma patlattılar sukru. çekiç örs üzengiyi hedef almışlar.üzengi ile örsün arasına yerleştirmişler ekseriyet. ben uyurken.acımadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aquila said: ben supriz yapip izmire inicektim, vazgectim simdi. istisnalar kaideyi bozmaz şükrüm, sen kimse misin şükrüsün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 burtonesk +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 benim kapima torpil birakip kaciyolardi ortaokulda, essolessekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ginaly said: Skroce said: bayan olarak ters düser ama belki yaparsin güzel bir restauranta yemege gidiyorsunuz issiz bir caddeye benzinle dogum günün kutlu olsun yaziyorsun daha önceden oraya varinca sigarayi yakip coook cool bir bicimde benzinli yere atiyorsun kibriti arkana yaslanip izliyorsun 50 yil sonra bile unutursa 14lüyü alip beni vuruyorsun HAKAN SEN MİSİN LAN? O KİLİTLERİ AÇ LAN. yok hakan degil bu arada ne kilidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 o kilitler açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 noluyos ki bis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar