Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaslanıyorum....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her geçen gün yaşlanıyoruz
yarında sadece bi gün daha geçiçek
tek farkı yarın eğlenmek için bi sebebin var[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
nice yıllara :)[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
White_Rakkad, 08 Haziran 2003 09:57 tarihinde demiş ki:
:tebrikz::tebrikz::tebrikz:[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Arkamda yüzyıllar bıraktığımı bilsem
Bir kere olsun düşünmem ertesi günü
Sen de benle yaşlanıyorsun
Sen de düşünme yarını

Nice yıllara Patidaşım:)

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 08 Haziran 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya daha ben 20 demeye alısmamısken sımdı 21mı dıcem ya yuh lem kıl cıkmadı daha suratımda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''
Michel Foucault

Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Kavgacı değilimdir ama hep kavgalarda dayak yiyen taraf bu tip şeyler der ya ordan dedim. Pamuk gibi adamım bu bağdat asabi yaptı bizi.
topiği kirletmiyim. Tekrar yeni yaşın kutlu olsun. En zevklli yaşlara girdin. 20li yaşlarının değerini iyi bil o kadar hızlı geçiyorki inanamazsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
yenı yasıma gırerken surda avatarsızmı gırıcez allah allaha bı saat sonra dunyaya cıkmak ıcın tepınmeye baslacam :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''
Michel Foucault

Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
bzim daa 30 una 4 sene war alla şkür daa yaşlanmadk
Gençlik Rulazzz[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
hangı ulke o bakayım :)
o zman sımdı baska yerlere gore ben dogmusumdur bıle lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''
Michel Foucault

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 08 Haziran 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Ulan adamlar kavgaya 30 yaşında herif getirdilerde ki herif olucam yaaaa. :(

of abi gece gece koptum ya

bu arada llama ben de harbiden bişi sandım yaşını abartmışssın biraz :)[signature][hline]separates the men from the boys
Mesaj tarihi:
sevmıyorum abı zamanın ılerlemesını bır sene gecmıs bu topıcı acalı sankı bıraz once acmısım gıbı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''
Michel Foucault

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 08 Haziran 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Ulan adamlar kavgaya 30 yaşında herif getirdilerde ki herif olucam yaaaa. :(

abi süpersin heueuheh sabah sabah koptum

mutlu yıllar bu arada llama :)
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar llama hayat hep istediğin gibi olsun.

said:
SwZ, 08 Haziran 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
bzim daa 30 una 4 sene war alla şkür daa yaşlanmadk
Gençlik Rulazzz

Abso ayrıca sana burda biraz laf koydu gibime geliyo :lol:
Mesaj tarihi:
ben şu ağustos 28 de 18 olıyım
sonra bidaha yaşlanmamak için dua etçem haha
bi 18 olıyım yeter[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
Ehe evet bu konuda da takdir ettiğimi belirtmem gerek. Bende öyle olurum sanırım heralde kesinlikle.. Çünkü biraz çocuk ruhu vardır heyecanlı bir yapım vardır. Benden küçüklerle de çok iyi anlaşırım inşallah galiba kesinlikle
  • Yeni Oluştur...