karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yu,mi heppi börtdey tu mi no no yu... iyiki doğdun llama , hey gidi hey yakında deve olup çıkcak bizim llama...[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khezad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 :tebrikz: [Bu mesaj Khezad tarafından 08 Haziran 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 her geçen gün yaşlanıyoruz yarında sadece bi gün daha geçiçek tek farkı yarın eğlenmek için bi sebebin var[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nice yıllara :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: White_Rakkad, 08 Haziran 2003 09:57 tarihinde demiş ki: :tebrikz::tebrikz::tebrikz:[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. [signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Arkamda yüzyıllar bıraktığımı bilsem Bir kere olsun düşünmem ertesi günü Sen de benle yaşlanıyorsun Sen de düşünme yarını Nice yıllara Patidaşım:) [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 08 Haziran 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yaşgünün kutlu olsun. 22 gün sonra ben 30 olucam esas o zaman ne yapıcam bakalım. Otuz be otuz. Ulan adamlar kavgaya 30 yaşında herif getirdilerde ki herif olucam yaaaa. :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya daha ben 20 demeye alısmamısken sımdı 21mı dıcem ya yuh lem kıl cıkmadı daha suratımda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Abso buradan çok kavgacı bir insna oldugunu cıkartabılırmıyz acaba :-P[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kavgacı değilimdir ama hep kavgalarda dayak yiyen taraf bu tip şeyler der ya ordan dedim. Pamuk gibi adamım bu bağdat asabi yaptı bizi. topiği kirletmiyim. Tekrar yeni yaşın kutlu olsun. En zevklli yaşlara girdin. 20li yaşlarının değerini iyi bil o kadar hızlı geçiyorki inanamazsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nesi varmış avatarınĞ?? çok hoş duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yenı yasıma gırerken surda avatarsızmı gırıcez allah allaha bı saat sonra dunyaya cıkmak ıcın tepınmeye baslacam :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 21 güzel yaştır yaw ama tabi 16 yaş daha iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 heheh Llama yaşgününe 2 dakika kaldı :) İlk Türkiyeden ileri bir saat olan ülkenin yararı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bzim daa 30 una 4 sene war alla şkür daa yaşlanmadk Gençlik Rulazzz[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hangı ulke o bakayım :) o zman sımdı baska yerlere gore ben dogmusumdur bıle lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Irak Türkiyeden 1 saat ileri :) Haydi bakalım artık sen benim gözümde 21 oldun Llama :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Absolut, 08 Haziran 2004 22:46 tarihinde demiş ki: Ulan adamlar kavgaya 30 yaşında herif getirdilerde ki herif olucam yaaaa. :( of abi gece gece koptum ya bu arada llama ben de harbiden bişi sandım yaşını abartmışssın biraz :)[signature][hline]separates the men from the boys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sevmıyorum abı zamanın ılerlemesını bır sene gecmıs bu topıcı acalı sankı bıraz once acmısım gıbı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mutlu yıllar ,yaş hadisesine gelince daha yaşın kaç başın kaç da ağlıyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Absolut, 08 Haziran 2004 22:46 tarihinde demiş ki: Ulan adamlar kavgaya 30 yaşında herif getirdilerde ki herif olucam yaaaa. :( abi süpersin heueuheh sabah sabah koptum mutlu yıllar bu arada llama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mutlu yıllar llama hayat hep istediğin gibi olsun. said: SwZ, 08 Haziran 2004 23:00 tarihinde demiş ki: bzim daa 30 una 4 sene war alla şkür daa yaşlanmadk Gençlik Rulazzz Abso ayrıca sana burda biraz laf koydu gibime geliyo :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 heheh hepiniz yaşlanacaksınızzzzzzz ama kaçınızın ruhu benim ki kadar genç kalacak bakalım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben şu ağustos 28 de 18 olıyım sonra bidaha yaşlanmamak için dua etçem haha bi 18 olıyım yeter[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ehe evet bu konuda da takdir ettiğimi belirtmem gerek. Bende öyle olurum sanırım heralde kesinlikle.. Çünkü biraz çocuk ruhu vardır heyecanlı bir yapım vardır. Benden küçüklerle de çok iyi anlaşırım inşallah galiba kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar