kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şimdi ben torentten dosya çekerken flash get kullanıyorum. 1 senedir kullanıyoırum ki bi problem yaşamadım. son 1 2 haftadır flash get ile dl açtığımda sanki net gidiyomuş gibi msn den düşüyorum sayfa açamıyorum vs. hadi diyicem sonuna kadar yüklenmiş bağlantıya, dl hızı coşmuş ondan sayfa açamıyroum, ama alakası yok. dl hızına baktığımda 0.00 kb/sn. flash get açınca bildiğin netten kopuyorum. bana "başka bi programla çek istersen" seçeneği yerine "flash get kalsın ama şunu şunu yaparsan düzelir" diyebilecek bi babayiğit arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 limitlemezsen 3 de çekse 5 de çekse bağlantının hepsini sömürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fatih adam gibi okudunmu sen mesajımıda limitle diyosun ulan dl yapamıyorum ki 0.00 kb/sn nin neyine limit koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 modem değişikliği vs yaptın mı bu sürede?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 zoom x5 var elimde bi de öyle heybeden bi datron diye modem vardı taktıydım bi ara bi işe yaramadı aynı hesaba döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sorun modemde,zoom p2p tarzı paylaşımlara pek uygun bir modem değil,zaten biraz araştırırsan çok fazla bu tarz şikayet vardır zoom ile ilgili,bu sebepten dolayı modem değiştirmiştim bende,ha gerçi benimki x4 idi ama sorun aynı sorun,emule yada torrent açtıktan ksıa bir süre sonra dl/up 0' a indirip interneti kesiyordu.Kesmek dediğim ışıklarda bir sorun yok ama msn,explorer vs herşey kapanıyordu kullanamıyordun sonra tekrar düzelip aynısını tekrar yapıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 3 senedir kullanıyom bu modemi ilk defa 2 haftadır oluyo yav =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bendede sürekli olan bir olay değildi,modemin bir sınırı vardı muhtemelen ve o sınırı aşınca sıfırlıyordu interneti,birçok şeyi denemiştim düzelmemişti,umarım yardımcı olabilmişimdir ama bana yüzde 90 modem gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bende de buna benzer bi sorun var. 5kb ile bile download yapsam utorrentle; msnde yazdıklarım 5er saniye sonra iletiliyo.herhangi bi sitede gezerken tıkladığım linklerin açılmaya başlaması 5sn sürüyo, ama o 5snden sonra normal hızla açılıyo site. youtube'a girerken anam ağlıyo ama play'e tıkladıktan sonra normal bi şekilde izleyebiliyorum videoları takılmadan. ben torrente başlayalı 2 ay falan oldu. 2 aydır durum bu :'( sorun modem midir yine* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: limitlemezsen 3 de çekse 5 de çekse bağlantının hepsini sömürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi yunus sende gerizekalısın limitleyecek bi download yok ortada hala limitle diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 olm dl yok ne demek torrenti açtığında kullanıcıya bağlanıyo da 0 mı oluyo yoksa hiç mi bağlanmıyo seed filan 0 mı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 0 lan işte direk bağlantı gidfiyo gibi oluyo msn skype ne varsa düşüyorum sayfa açmayı deniyorum oda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 max connections diye bir ayar vardı torrentlerde, onu düşür bence. aynı anda 1000 tane connection açınca modem sapıtıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 problem autolycus un da dedigi gibi number of connections da. ztn zoom modemler pek oyle yuke gelemez, direk iflas ediyorlar baglanti sayisi cok olunca. onu soyle bi 300 e kadar cekip problem devam ederse daha da dusurmen gerekebilir. arada yine bu rakamlara ragmen tekrarlayacaktir, o siralar artik bir iki hard reset gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: limitlemezsen 3 de çekse 5 de çekse bağlantının hepsini sömürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dl 0 dır da upload köklüyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 fazla connection açmaya çalışıyordur(ya da session) o max connections kısımlarını indirmek işe yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 açık ve yarı açık bağlantılarını düşürmen gerek. aynı modemle aynı sorunu yaşadığım için söylüyorum. ama belki de router yattara olmuştur artık. kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar