Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download problemi

kermit

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben torentten dosya çekerken flash get kullanıyorum.
1 senedir kullanıyoırum ki bi problem yaşamadım.
son 1 2 haftadır flash get ile dl açtığımda sanki net gidiyomuş gibi msn den düşüyorum sayfa açamıyorum vs.
hadi diyicem sonuna kadar yüklenmiş bağlantıya, dl hızı coşmuş ondan sayfa açamıyroum, ama alakası yok. dl hızına baktığımda 0.00 kb/sn.
flash get açınca bildiğin netten kopuyorum.
bana "başka bi programla çek istersen" seçeneği yerine "flash get kalsın ama şunu şunu yaparsan düzelir" diyebilecek bi babayiğit arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun modemde,zoom p2p tarzı paylaşımlara pek uygun bir modem değil,zaten biraz araştırırsan çok fazla bu tarz şikayet vardır zoom ile ilgili,bu sebepten dolayı modem değiştirmiştim bende,ha gerçi benimki x4 idi ama sorun aynı sorun,emule yada torrent açtıktan ksıa bir süre sonra dl/up 0' a indirip interneti kesiyordu.Kesmek dediğim ışıklarda bir sorun yok ama msn,explorer vs herşey kapanıyordu kullanamıyordun sonra tekrar düzelip aynısını tekrar yapıyordu :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende de buna benzer bi sorun var.
5kb ile bile download yapsam utorrentle; msnde yazdıklarım 5er saniye sonra iletiliyo.herhangi bi sitede gezerken tıkladığım linklerin açılmaya başlaması 5sn sürüyo, ama o 5snden sonra normal hızla açılıyo site. youtube'a girerken anam ağlıyo ama play'e tıkladıktan sonra normal bi şekilde izleyebiliyorum videoları takılmadan.

ben torrente başlayalı 2 ay falan oldu. 2 aydır durum bu :'( sorun modem midir yine*
Sosyal ağlarda paylaş

problem autolycus un da dedigi gibi number of connections da.

ztn zoom modemler pek oyle yuke gelemez, direk iflas ediyorlar baglanti sayisi cok olunca. onu soyle bi 300 e kadar cekip problem devam ederse daha da dusurmen gerekebilir.

arada yine bu rakamlara ragmen tekrarlayacaktir, o siralar artik bir iki hard reset gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...