Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 biri hemen aboov ne biçim espri lan bu kaçın kaçın karikatürünü uplasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 eskiden ben de kilo alamazdım. uzamam durunca ki durması için 196 olmam gerekti. kilo almaya başladım. şu an 90-91 kiloyum mutluyum huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ne yiyosanız ekmekle yiyin. fıçı gibi olursunuz yeminlen. geçen sene resmen yediğim yemekleri ekmekle yiyodum. 78 kiloydum(1.80 boy var fds). okul başlayınca günde 10 öğün ama ekmeksiz yemeye başladım. eskisinden fazla ama düzensiz yiyodum falan. 65kiloyum. zayıfım.çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Lahmacunu bile ekmek arası yiyorum. 61 kiloyum Boyda 1.76. 5-6 kilo almam lazım ama alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 senin boyunda bi adam en az 75 kilo olması gerek 2 metreyim 99 kilo filanım ama amacım 120 olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Marl0_on said: gidip geliyor derken? ne teneke adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu arada masturbasyona ara ver sonra tesekkur edersin kilo farkindan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Flassh said: boyum 1.78 1.80 arası gidip geliyor şu cümleye bir 3 dk kadar boş boş baktım lan dipnot:zayıfsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ekmek arası yap ye, yatmadan önce ye, doyana kadar değil çatlayıncaya kadar ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Abi aman diyim kilo almak için yapılan yatmadan önce hayvan gibi yeme olayından vazgeçin. Zamanında aynı dertten müzdariptim kilo alayım diye her akşam yatmadan 1 ekmek temiz götürürdüm gel gör ki mide rahat bırakmıyor şimdi. Midemin kölesi oldum anasını satayım alkol alırım ertesi gün acı çektirir kızartma yerim reflü rahat bırakmaz. Çikolata falan hak getire zaten direk biner tepeme. Diyeceğim o ki kilo alamıyorum diye hiç hayıflanmayın. Bir süre sonra metobolizma insanlaşıyor zaten ne yeseniz yarıyor. Geçen gün tartıya çıktım 74,5 tan 70 e düşmüşüm. Akabinde 1-2 gün sonra 71,5 a çıktım yine. Hatta artık yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fazla göbek yapmamak için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yatmadan önce bişiler yemek çok sakat. özellikle süt çikolata içki aman diyim yatmadan önce tüketmeyin. kıvranırsınız sonra benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Arma said: Lahmacunu bile ekmek arası yiyorum. 61 kiloyum Boyda 1.76. 5-6 kilo almam lazım ama alamıyorum. AHA benim de boy 1.76 kilo 57. keşke 61 olsam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Abi insanlığımı sorgutlatıyorsunuz bana böyle yapmayın. Yatmadan önce yiyorum ve uykum varsa en fazla 5 dkka sonra gitmiş oluyorum. Sonra gece kalkıp biraz madde alış-verişi yapıyorum ve gene yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yapma işte. yararlı bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ben bırakırmıyım bilmiyorum da en azından önermeyi bırakırım. Editleyemiyorum malesef ilk postumu, dikkate almayınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Türk olmayın ya bu kadar tavsiyelere bak yatmadan önce yemek ye felan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Niye sadece Türkler mi yatmadan önce yemek yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Otrivine said: 2 tane 4 kiloluk dumbell al. Onları ye. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 her gün 3 tabak patates kızartması yiyorum tek öğün :D düzenli beslenmem gerekiyor bunu anladım ama bide @Xtreme_Chill denerim eyw(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Phyxantar said: Arma said: Lahmacunu bile ekmek arası yiyorum. 61 kiloyum Boyda 1.76. 5-6 kilo almam lazım ama alamıyorum. AHA benim de boy 1.76 kilo 57. keşke 61 olsam =( Bir ara 58 dim, 64 oldum. 61 e sabitledim şimdi. 64 olunca 1.76 a boyla güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar