elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya bi şarkı var. böle bi adam cıkyo oo man u know sex machine, sex machine .... vs diye devam ediyo. cok güzel ya. 300 500 lük parça.. tam diwsco ortamı adı nedir şarkının indiricem de[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 james brown - sex machine olması lazım.. ama birileri feci remixlemiş, şarkı tam ortam müziği olmuş..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 işte ben o ortam müziini bulmaya çalısaıyorum. neyse bakalım sölediin mp3 e[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ortamcıyım diosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ortamcı deelim ama music güsel napayım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya buldum işte, ama tam deel,, james brown - sex machine indirdim, getuppaa şarkısı filan.. ama bu deel istediim. daha farklı bunun gibi, i wanna get onto it man , u know, sex machine fila diyo böle. cok güzel ya... james brown un sex machine şarkısı ama remix i sanırım ya da daha bi farklısı ama başı bu şarkı gibin[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tamam elma bahsettiğin şarkı James Brown'un(Kraldır kendisi bence) Sex Machine şarkısı iMesh vs. gibi dosya paylaşım programlarında bulabilirsin remixlerini yanlarında yazar zaten genelde remix dj hede höy gibisinden[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dj ısaac remix - sex machine. budur abi buldum dc++ da bi tanesinde laila versiyon yazıyodu :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dedim ya işte, şarkının cıcıını çıkartacak kadar remixlemişler, şarkı ortam müziği olmuş.. hatta senin istediğin: " wanta get into it, man, you know... like a, like a sex machine, man" sözleri benim bahsettiğim şarkıda var, çünkü o normal hali..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi süper bişi bu ya .[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi boşver sen onu.cinderella dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar