Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Arkadaşlar, şimdi biliyorum böyle topicler biraz kirlilik yaratıyor falan bazı insanların gülmeme ihtimalleri göz ardı ediliyor falan ama allah aşkına bunu buraya yazmadan olmaz.. Dayanamadım ve şu süper cevabı sizlerle paylaşayım dedim :-) Dünyanın en ünlü biraları ve onların patronları büyük toplantının yapıldığı otelin barına uğruyorlar. Corona' nın patronu geliyor, barmene sesleniyor.. "Çek bir Corona". Bir süre sonra Budweiser'ın patronu bara yanaşıyor.. "Ver bir Bud". Miller' in patronu bara oturuyor.. "Miller" diye yumruğunu hafifçe bara vuruyor. Ardından Efes Pilsen'in patronu bara geliyor, "Bir kola lütfen" diyor. Diğer patronlar kendisine hayret dolu gözlerle baktığında şu cevap geliyor: "Madem hiç biriniz bira içmiyorsunuz, katılayım dedim"[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 güzelmiş gerçekten gülmedim ama heyt be dedim içimden[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Helal adama. :) Ama gerçek bira krombacher'dir o ayrı, 2. sırada da warsteiner gelir. *!Yetkililer kızmadan konuyu değiştirmeye çalışır* Ama güzel bir hikaye kutlarım. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 gerçeklik payı ne kadar ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Güzel yazı :) Güzel adam :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: kermit_frog, 10 Haziran 2004 18:43 tarihinde demiş ki: gerçeklik payı ne kadar ? sıfır myhtemelen :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Evet, gülmekle alakası yok tam olarak ama *YAVRUMSUN BEAA ADAMIM BENIM BEA HEEEYTTT* gibisinden düşünceler geçebilir okuyan brinin aklından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 adamda birasıda karizma ve agır takılıo =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 *!kefal gibi atılır* ama, ama miller'ı da efes üretiyo türkiyede, ama ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 satan diye birsey var ki.. off da hook[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Infeqted, 10 Haziran 2004 19:14 tarihinde demiş ki: satan diye birsey var ki.. off da hook d00d fok da shiaat?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 [Bu mesaj rona tarafından 10 Haziran 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 waaaaaayyyt beah[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yazıldı bu daha once Garbage bolumune[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bende biyerde görmüştüm ama güzel...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eee efesin tadı başka[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Güzelmiş gerçekten.Gral adammış heh.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hmm bi yerden hatırlıyorum bunu ama, olsun unutmuştum :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 iimiş :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Solonor, 10 Haziran 2004 18:42 tarihinde demiş ki: Ama gerçek bira krombacher'dir o ayrı, 2. sırada da warsteiner gelir. ee almancı tabi eleman... Sen de bizdensin genç![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar