Experimental Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi 5-6 sene önce kayıt olmuştum buraya gerçi bi msjı fln yok da olsun genede sorim nasıl alırız accyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ohoo yanlış yere açılmış. Ben de nikimi değiştirmek istiyorum :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya 2005 te almışım 9 msj atıp bırakmışım acc yi maili fln da hatırlamıorm deli oldm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Experimental said: ya 2005 te almışım 9 msj atıp bırakmışım acc yi maili fln da hatırlamıorm deli oldm sdf Benimde vardı şifremi unuttum seçeneğinden gönder dedim mail'e gelmedi birşey bende yeni aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benim de bikaç tane banlanan acc var onları alim hazır konu açılmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 rahşan affı isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benimde kermit vardı o yalan oldu sonra bunu traş ettirdim lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya bende en kötüsünden şu nickin büyük küçük harflerini düzelttirmek istiyorum, lan ufacıktım aldığımda,14 yaşındaydım lan istemiyorum artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ibret olsun diye yazıyorum. yoruma gerek yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 DarKRideR said: ya bende en kötüsünden şu nickin büyük küçük harflerini düzelttirmek istiyorum, lan ufacıktım aldığımda,14 yaşındaydım lan istemiyorum artık :( Abi ben aldığımda daha nikim bile yokmuş ya :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar