Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Herhangi bir kampanya haberi alan var mı? Şu anda fiyat aylık 62.80TL, baya pahalı geldi bana, geçen seneye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Aynı soruyu D-smart'ın spor paketi için de sorulmuş kabul edin. Merak ettim ama fazladan başlık açmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Gangren said: Herhangi bir kampanya haberi alan var mı? Şu anda fiyat aylık 62.80TL, baya pahalı geldi bana, geçen seneye göre. türksat varsa 40 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kaspar said: Aynı soruyu D-smart'ın spor paketi için de sorulmuş kabul edin. Merak ettim ama fazladan başlık açmaya gerek yok.yıllık 200 lira tek fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Dernekte izlemek daha zevkli oluyor.Evde tek izlemek sıkıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar