Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Özellikle Mozart ve beethovenın bebekler için özellikle düzenlenmiş parçalarının zihinsel gelişimlerinde dinletilmemiş bir bebege göre daha ileri oldugu kanıtlanmış. Bizde gittik Mozart for Babire ve Classics for Babies aldık. Bebekten kasıt 2 aylıktan sonra dinletmesi. İçinde bebek sesleri, su, hayvan, bebek sesleri falan arka planda. Yani bebek mal gibi yatmasın bir yandan da çevreden gelen seslere, tepkilere maruz kalsın diye herhalde. Tabi bu sesler korna veya karışık muzik sesleri değil :) Yararlı olur mu derseniz bilemem ama zararlı olmadığına inanıyorum. En azından babası gibi kazma olmaz biraz muzik kulağı olur belki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Absolut, 10 Haziran 2004 17:40 tarihinde demiş ki: En azından babası gibi kazma olmaz biraz muzik kulağı olur belki. burda düşünmek lazım bence :P her neyse genelde bu müzikler uyku amaçlı dinletilmiyomu ? yada ben baba olmadığım için bilmiyomuyum :P skin müzik olduğu için belki uyku getirir yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 valla abso en iyisini yapiyosun seni takdir ettim duruyu zaten bir haftaligina falan alicam pink floyd asilicam, sonra horace a gimliye ver jazz asilasinlar ona hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Off be offf çok özledim kızımı, eşimi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bebeğe brutal vocalli şarkılar dinletrsek böğürerek mi konuşur acep :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bi halt olmaz arkadaşlar kendimden biliorum :D babam 1 yaşındayken pink floyd,queen,led zeppelin. dinletiomuş bana fotolar falanda var walkmanle falan dinletiomuş.bakınız halime ne oldum şimdi?kendim hakkımda pek yorum yapamicam ama parlak bi geleceğim olduğu söylenemez aslında.biraz uğraşırsam belki fotoları koyabilirim.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Ferrero, 10 Haziran 2004 14:56 tarihinde demiş ki: muahah kuzenime metal dinletiom ben çok sevdi kerata paso istiyo abi bana megadeath aç rotting christ aç falan diyo daha yaşı 2,5 falan kafa sallıor çocuk fasla gelişmiş zaten 2,5 yaşında okuma yasma biliyor :) hemde hertürlü şeyi... Tırsıom büyüyünce beyin gücüyle bizi havaya falan kaldırır diye :D Allah Belanı versin ! :p,şaka tabi vermesin ehehe.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar