BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yok lan aslında artık balata kokusu gelmiyor arabadan.. ama diğerleri geçerliliğini koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ O NE ABİİİİİİİİİİİİ İLDENİZ.. ne tepki vereceğimi şaşırdım geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 lol ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 arcane said: ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ O NE ABİİİİİİİİİİİİ İLDENİZ.. ne tepki vereceğimi şaşırdım geçmiş olsun :( abi kahkahalarla gül derim :) zaten arabada adam akıllı hasar yok tamponda çizik mizik var e bende de bir hasar yok domuz gibiyim o değilde bugün fotoğrafa bakıp bakıp güldüm ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 geçmiş olsun öncelikle. fotoyu görünce bastım kahkahayı. alalıda pek olmadı ibliyorum ama (: geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 BUNU GEÇİN LAN HADİ. ÇARPARAK DURDUĞUM DOLAPTAN SONRASI DENİZ. YOLA UZAKLIK DA EN AZ 150 M HADİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bunuda ben yaptım babamın arabasına. sıfır almıştı 1 hafta sonra nazarını çıkarttım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 İldeniz olm AIG den vurdun mu parayı ? hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sipeyskeyk said: BUNU GEÇİN LAN HADİ. ÇARPARAK DURDUĞUM DOLAPTAN SONRASI DENİZ. YOLA UZAKLIK DA EN AZ 150 M HADİ. bostanlı mı burası yahu bu çok benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hayır bostanlıysa sahilde yürümek warken arabada koşmak nie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Werb said: hayır bostanlıysa sahilde yürümek warken arabada koşmak nie?küçük bi aksilik oldu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 euheh geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ulan ben de koyacaktım fotoları bulamadım, kıskandım. sipeysinkinin bostanlı migros sokağında başka bir arabaya girilerek oluştuğunu düşünün. başka bi fark yok dfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 abi kazanın asıl güzel kısmı toplanan balıkçılar ve kalabalıktı. yaşadıklarım anlatılamaz tarifi imkansız ilk birkaç aydan sonra gülmeye başladım hala gülüyorum aslkdjsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 @black-ice bostanlı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 150m düzlükten sonra duramayıp nerdeyse denize uçurtan küçük aksilik ne merak ettim sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sevgili speys http://www.nethabercilik.com/images/news/56251.jpg bu kazayı hatırladın mı? ahahah hatta edit: Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen aracın kaza yapmasının ardından, araçta bulunan biri bayan 2 kişinin olay yerinden kaçtıkları belirtildi. Araçtan çıkarak kaçan 2 kişinin hastanelere başvurabileceklerini dikkate alan polis, hastanelerde önlem aldı. edit2: haber linkini de buldum ahahah http://www.nethabercilik.com/haber/izmir-de-trafik-kazasi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 abi uğur aahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 speys valla esas sana geçmiş olsun ehe accuk dağılmış ön taraf bende sadece çizik mizik :P (tabi benim çarptıüğım duvar 30 senelik boş tuğla duvar zaten çürüdüğü için yıkıldı muhtemelen) @sinad yok be kardeşim ehe başka tarafa bel bağladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sağol sana da geçmiş olsun :) oldu benim 1 sene ya. alt takıma yazık olmuştu ama.komple değişti gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 oha tıpa o da senin kazan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 benim değil yakın bi arkadaşın ama arabanın içinde orçun da bulunuyordu demıç almadan çıktı adam dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 AHAHA demi god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 7thBreath said: 150m düzlükten sonra duramayıp nerdeyse denize uçurtan küçük aksilik ne merak ettim sadf. VODKA FALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar