Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaralıyım yaralı :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaslarda biriken laktik asit den kaynaklanıyor yanılmıyorsam o agrılar şöyle bişi farkettimki denize girince geçiyo kollar fln eski haline dönüyo ama cıkınca kaldıgı yerden dvm :S salonlar sosyalleşme mekanları değildir demişti bi abimiz herkes sporunu yapar işine bakar meraba meraba anlıyacağın :)
Mesaj tarihi:
bana mı dokundurdun o sosyalleşme şeysini?

valla sürekli olmasa da bi 3 yıldır felan takılıyorum salon işine. hep de kulaklığımla gider insanlarla muhabbet kurmamayı tercih ederim felan. hiç tanımadığım biriyle tanışmak her zaman sıkar beni açıkçası.

ama bi gerçek var ki 2 tanıdık gittiğinizde birbirinizi çok güzel gazlıyabiliyorsunuz (motive etmek de denir) ve bunun vücut geliştirmeye pozitif etkisi olduğunu düşünüyorum.

öylesine sordum zaten aşırı düşük bir ihtimaldi heh
Mesaj tarihi:
2 kişi gitmek her zaman avantajlı. O setleri yaparken sen onun yanında dinleniyorsun sen yaparken de o senin yanında dinleniyor. Kafaya göre olan bi dinlenme süresi olmayınca da çok daha verimli geçiyor çalışmalar. En azından benim için öyle.
Mesaj tarihi:
Abi adam dokundurmamış sakin.Tanımadığın biriyle tanışmak seni sıkıyorsa işin zor.Ben de dokundurmuyorum şaka.

Antalya da laura taraflarında düzgün spor salonu var mı bildiğiniz yahu ?
Mesaj tarihi:
dokundurma falan değil elbette yanında birinin olması güzel bişi bench press de limitlerini zorlucaksan (halterin altında kaldım ordan biliyorum :S ) ama bazı kıldan tüyden kakara kikiri tayfası oluyo onlara uyuz oluyorum sadece
Mesaj tarihi:
yok ben sakinim :D

öyle kıldan tüyden eleman sanılmama konusunda hassasım o yüzden alındım yani agresif olduğumda sanmıyorum halbuki neyse :P sorun yok
  • Yeni Oluştur...