hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kaslarda biriken laktik asit den kaynaklanıyor yanılmıyorsam o agrılar şöyle bişi farkettimki denize girince geçiyo kollar fln eski haline dönüyo ama cıkınca kaldıgı yerden dvm :S salonlar sosyalleşme mekanları değildir demişti bi abimiz herkes sporunu yapar işine bakar meraba meraba anlıyacağın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bana mı dokundurdun o sosyalleşme şeysini? valla sürekli olmasa da bi 3 yıldır felan takılıyorum salon işine. hep de kulaklığımla gider insanlarla muhabbet kurmamayı tercih ederim felan. hiç tanımadığım biriyle tanışmak her zaman sıkar beni açıkçası. ama bi gerçek var ki 2 tanıdık gittiğinizde birbirinizi çok güzel gazlıyabiliyorsunuz (motive etmek de denir) ve bunun vücut geliştirmeye pozitif etkisi olduğunu düşünüyorum. öylesine sordum zaten aşırı düşük bir ihtimaldi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 2 kişi gitmek her zaman avantajlı. O setleri yaparken sen onun yanında dinleniyorsun sen yaparken de o senin yanında dinleniyor. Kafaya göre olan bi dinlenme süresi olmayınca da çok daha verimli geçiyor çalışmalar. En azından benim için öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Abi adam dokundurmamış sakin.Tanımadığın biriyle tanışmak seni sıkıyorsa işin zor.Ben de dokundurmuyorum şaka. Antalya da laura taraflarında düzgün spor salonu var mı bildiğiniz yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 dokundurma falan değil elbette yanında birinin olması güzel bişi bench press de limitlerini zorlucaksan (halterin altında kaldım ordan biliyorum :S ) ama bazı kıldan tüyden kakara kikiri tayfası oluyo onlara uyuz oluyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yok ben sakinim :D öyle kıldan tüyden eleman sanılmama konusunda hassasım o yüzden alındım yani agresif olduğumda sanmıyorum halbuki neyse :P sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar