Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 31 temmuzda digital download ile 14 agustosda da normal kutu ile satin alinabilir hale geliyormus. ticaret ve ayni zamanda deniz savaslarini birlestiren bir yapisi bulunuyormus. sanki anno 1404 un daha cok denizde geceni ve savaslara oncelik vereni olacak gibi duruyor. sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 India :) Hevesle beklediğim oyunlardan ama böyle temkinli bir heves, sanki iyi olacak ama beklediğim kadar iyi olmayacak gibi. Böyle 49.99luk değil de 39.99luk oyun gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 paradoxtan babam çıksa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi anno da utanmasalar gemide yaşayacak population, daha çok denizde geçeni nasıl olacak :) Edit: SS lere baktım, anno dan ziyade daha çok civ tarzı gibi gorunuyor karasal aktivite. Deniz savaşları da bol grafikli real time sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 müzikler pek olmamış sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sipeyskeyk said: paradoxtan babam çıksa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Empire total war in grafiklerini sona dayayip deniz savasi acinca grafikleri ezip geciyor malesef..ama paradox farki var.. hmm hmm hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aynen babam çıksa oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Developer Paradox'dan babam çıksa oynarım. Publisher? Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paradox iyidir ama oyun Empire-Anno 1404 kırması gibi gözüktü gözüme. Ve yetersiz buldum piyasadaki rakiplerine göre. Belki AI olarak bir fark atıyorsa tercih sebebi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 AH BEAA http://www.paradoxplaza.com//images/EIC/rulethewaves.jpg daha once gorseydim hazir uniformali resmim vardi baliklama atlardi adamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Apis said: Paradox iyidir ama oyun Empire-Anno 1404 kırması gibi gözüktü gözüme. Ve yetersiz buldum piyasadaki rakiplerine göre. Belki AI olarak bir fark atıyorsa tercih sebebi olabilir. oynadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hala europa universalis 2 oynuyorum o derece.öyle bir firma paradox.oyun çok cırt olsa bile alıp denemek boynumun borcudur ki içinde paradox geçiyorsa developer publisher farketmez ne kadar cırt olabilir ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Masticore said: Apis said: Paradox iyidir ama oyun Empire-Anno 1404 kırması gibi gözüktü gözüme. Ve yetersiz buldum piyasadaki rakiplerine göre. Belki AI olarak bir fark atıyorsa tercih sebebi olabilir. oynadın mı ? gozuken gozune gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 warez'e düşen rip saçmasapan bir rip aklınızda bulunsun indirip oynayan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ne yalan soyliym çok sevmedim, biraz odun bir interface'i var; stratejik haritaya geç sonra şehre gir sonra tekrar harita sonra savaş paso loading. EU3 oynarım daha iyi gibi tek farkı deniz savaşları :/ Tam bir EU3 - Empire Total War kırması oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 evet loading ekranlari oyundan kopariyor. pek sevmedim bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kanuni kötü dediyse kesin güzeldir oyun :) Şaka bir yana, ben oynadım, gayet beğendim, çok güzel yapmışlar bence ticaret mantığını. Türe ilgiliyseniz mutlaka denemenizde fayda var. +1 diyorum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ticaret mantığında yeni bişey yok ki, taa railroad/transport tycoon'dan beri aynı mantık var. O loading ekranları öldürüyor adamı. Tek istedigim, 300 ton spice alıcam ve londraya yollayacam filoyu ama hayııır 2 kere load edicek illa; illa manuel olarak microsunu kasıcam porta girince şunu shift+drag edicem bütün gemilere tekeer tekeer. Turn based olsa anlayabilirim ama zaman geciyor arada. Kocaman bir "company"yi bu interface ile idare etmek cehenneme dönüşür yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yukledigi ekranda sacma bisii zaten .. Bas limana ana mapde cikar drop down menu ne istiyorsan yap.. Sacma geldi o sehir gorunumleri matah bir seyde degiller birde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar