Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

East India Company

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
31 temmuzda digital download ile 14 agustosda da normal kutu ile satin alinabilir hale geliyormus.

ticaret ve ayni zamanda deniz savaslarini birlestiren bir yapisi bulunuyormus.

sanki anno 1404 un daha cok denizde geceni ve savaslara oncelik vereni olacak gibi duruyor.

sitesi
Mesaj tarihi:
India :)

Hevesle beklediğim oyunlardan ama böyle temkinli bir heves, sanki iyi olacak ama beklediğim kadar iyi olmayacak gibi. Böyle 49.99luk değil de 39.99luk oyun gibi :P
Mesaj tarihi:
abi anno da utanmasalar gemide yaşayacak population, daha çok denizde geçeni nasıl olacak :)

Edit: SS lere baktım, anno dan ziyade daha çok civ tarzı gibi gorunuyor karasal aktivite. Deniz savaşları da bol grafikli real time sanırım.
Mesaj tarihi:
Paradox iyidir ama oyun Empire-Anno 1404 kırması gibi gözüktü gözüme.

Ve yetersiz buldum piyasadaki rakiplerine göre.

Belki AI olarak bir fark atıyorsa tercih sebebi olabilir.
Mesaj tarihi:
Apis said:

oynadın mı ?
Mesaj tarihi:
hala europa universalis 2 oynuyorum o derece.öyle bir firma paradox.oyun çok cırt olsa bile alıp denemek boynumun borcudur ki içinde paradox geçiyorsa developer publisher farketmez ne kadar cırt olabilir ki :)
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Apis said:

oynadın mı ?

gozuken gozune gore :)
Mesaj tarihi:
Ne yalan soyliym çok sevmedim, biraz odun bir interface'i var; stratejik haritaya geç sonra şehre gir sonra tekrar harita sonra savaş paso loading. EU3 oynarım daha iyi gibi tek farkı deniz savaşları :/

Tam bir EU3 - Empire Total War kırması oyun.
Mesaj tarihi:
Kanuni kötü dediyse kesin güzeldir oyun :)
Şaka bir yana, ben oynadım, gayet beğendim, çok güzel yapmışlar bence ticaret mantığını. Türe ilgiliyseniz mutlaka denemenizde fayda var.
+1 diyorum kısacası.
Mesaj tarihi:
Ticaret mantığında yeni bişey yok ki, taa railroad/transport tycoon'dan beri aynı mantık var. O loading ekranları öldürüyor adamı. Tek istedigim, 300 ton spice alıcam ve londraya yollayacam filoyu ama hayııır 2 kere load edicek illa; illa manuel olarak microsunu kasıcam porta girince şunu shift+drag edicem bütün gemilere tekeer tekeer. Turn based olsa anlayabilirim ama zaman geciyor arada.

Kocaman bir "company"yi bu interface ile idare etmek cehenneme dönüşür yahu :)
Mesaj tarihi:
Yukledigi ekranda sacma bisii zaten .. Bas limana ana mapde cikar drop down menu ne istiyorsan yap.. Sacma geldi o sehir gorunumleri matah bir seyde degiller birde..
  • Yeni Oluştur...