deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Air Conflicts, Attack on Pearl Harbor, Blazing Angels tarzı mouse - klavye ile rahatça oynayabilecegim, hava savaşına dayalı oyunlar arıyorum. HAWX nasıldır? Dedigim gibi simülasyon degil arcade istiyorum çünkü joystick'im de yok, o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hawx istediğin tarzda bi oyun.Arcade kısmı baya ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eski oyundur ama crimson skies kesinlikle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 HAWX (tu) tam arcade ve eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tam arcade değil de simülasyona da benzesin diyorsan Lockon: Modern Air Combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi naptın? Lock on'u klavye-fare ile oynamak ölüm :) Şu HAWX'a bakacagım ama. Zaten modern zamanlarda geçiyormuş daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ya Blazing Angels oyununda Londra'yı geçemedim bir türlü ne yapmam lazım. Bombardımanları ve stukaları düşürdüm hatta elemanlarıda kurtardım ama kendimi kurtaramıyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Battlefield'da uçağa bin en güzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Xenocide said: Battlefield'da uçağa bin en güzeli :) arcade demişler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 huun said: eski oyundur ama crimson skies kesinlikle dene. (tu) efsane oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 HAWX'ı temin ettim, begenmedim hiç. Kaç yüzyıllık Afterburner 3D'mizin güzel grafikli versiyonu olmuş sadece çok tekdüze hani, hiç "intense" bir olay yok, dogfightlar da keyifsizdi çok. Başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Birkaç level geçtikten sonra assist modu kapatma geliyor, o zaman zevkleniyor hawx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Disappear said: huun said: eski oyundur ama crimson skies kesinlikle dene. (tu) efsane oyun (tu) Uçak kullandığımız (Simulasyon, arcade farketmez), sonuna kadar oynadığım tek oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 "deja cyrano" said: Abi naptın? Lock on'u klavye-fare ile oynamak ölüm :) Şu HAWX'a bakacagım ama. Zaten modern zamanlarda geçiyormuş daha güzel :) Lockon "Falcon" türü oyunlara göre nispeten daha hafif bir sim, kastetmek istediğim oydu F 22 Lightning 3 oynarsan seversin tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ilginç bi konsept olarak plane crazy diye bişey var çok eskilerden. 99 yapımı mı ne. biraz pod race mantığında. ama pervaneli uçaklarla yarışıyosun. şehir - kanyon - orman vs. gibi temalı pistler var. redbull air race'in arcade olanı gibi bişey eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 crimson skies (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar