Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bi arkadaşa ulaşmam gerekiyor. sabah 10'dan beri arıyorum ama telefonunda sürekli aynı mesaj. tam bağlandıgında. bağlantı kesildi yazıyor. sabit bir telefon ile aradığımda. dit dit diiiiiitttt dit dit diiiittt gibi mesaj alıyorum sebebi nedir acaba bilen varmı? merak etmeye başladım. mesaj atıyorum 3 saat sonra iletildi raporu geliyor. hat avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hata vea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sabahtan beri böyle hatamı olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 arkadaşının telefonuna su kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: hata vea. Tartışmanın lüzumu yok bu durumda. Sorun oluyor arada gelip geçici yarın ulaşırsın sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Schweinsteiger'ı görünce manitası geldi aklıma tirbünde elinde birayla asdsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bağlantı hatası diyip duruyo avea bu ara zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 güvercin al böle zamanlara. sabit hatlı güvercin tarifesi. güvercinin rektumdan hattı sokuyosun. sabit ve stabil şekilde gidiyor. çünkü güvü güvü güvücün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Beleglor said: Schweinsteiger'ı görünce manitası geldi aklıma tirbünde elinde birayla asdsdgf Almanya maçını izlerken ekrana bir hatun gelmişti sarışın kaküllü birşeydi maçı izlediğimiz mekan tabi bayan bay çakılı o 2 sn. lik görüntü sonrası benden bir Ooha oda neydi ? Diye bir soru cümlesi kurmuş bulundum. O maçın full versiyonunu bulmak lazım. Senin sayende benim aklıma da o geldi bak şimdi gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 maçı boşver kızı bul direk internetten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ucuz etin yahnisi. sözde 10 dksı 1 ya da 2 kontor hatırlamıyorum ama 5-6 dk'da bir hat düşüyor falan komedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abartma be trainspotting. biz turkcell kullanıyoruz hem turk(%79u finlandiyanın,sadece adı türk) triplerine yatıp elitlik yapmayın şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi, hattın avea normal ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Avea kullandıgımı nereden cıkarttınız karşı tarafın hattı avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BloodyBeast said: abartma be trainspotting. biz turkcell kullanıyoruz hem turk(%79u finlandiyanın,sadece adı türk) triplerine yatıp elitlik yapmayın şurda. Adam haklı sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 avea var işin içinde sonunda, hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Otrivine said: BloodyBeast said: abartma be trainspotting. biz turkcell kullanıyoruz hem turk(%79u finlandiyanın,sadece adı türk) triplerine yatıp elitlik yapmayın şurda. Adam haklı sus. godumun balonlu türksellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Beleglor said: Schweinsteiger'ı görünce manitası geldi aklıma tirbünde elinde birayla asdsdgf bunu mu dion? telimde wallpaper bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ulan elalemin avradı telefona wallpaper mı yapılır? swein görse "ulan hatun senin seviglin mi benim seviglim mi?" fln der ehueh "ikimizn de sevgilisi" kafası yaşadım bir an da ondan çıktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 trollemeyi sürdürmek istemezdim ama benim wallpaper cnn haber spikeri ismi lazım değil dasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Madcat said: Beleglor said: Schweinsteiger'ı görünce manitası geldi aklıma tirbünde elinde birayla asdsdgf bunu mu dion? telimde wallpaper bu buymus lan kocası sansa bak Q hayat acımasız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 parası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 popüler mahalledeki en iyi topçu da budur. o kız için gerekli tüm şartları sağlamış yani, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Madcat said: Beleglor said: Schweinsteiger'ı görünce manitası geldi aklıma tirbünde elinde birayla asdsdgf bunu mu dion? telimde wallpaper bu oha sanki bir melek gerçekten tanrıça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ağbi bildiin surat güzeli siz de her gözü kaşı simetrik olana ölüyonuz haa abazan paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar