Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tbr brv, mutlu yillar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 DynamicK said: oy oy teşekkürler cümletten. tam diyordum paticik halkı sevmiyor açmamışlar topikimi bu sene diye hehe dory yapmış güzellik. Unutmuşum lan cidden. İyi doğmuşsun, evlenecek olsan da böyle devam et kel! Keldaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 of dün akşam işyerindekileri pub a davet ettim gittim masa falan ayırttım 15 kişilik. plan 2 saat falan takılıp sonra eve gitmekti. saat 7 de başladık ben en son şampanya patladıgında önümü görmüyordum pek saat 01.30 falan oldu ayrıldık 03.00 da evdeyim sabah kalktık gene 8 de işe geldik deli gibi alkol var midede hala lıkır lıkır ses yapıyor kamyon çarpmış gibiyim patron larda açtıkça açtı şampanyaları arkadaş insan bi durur bir yerde en son şampanyanın şişesinin ağzını bıçakla kesip sonra bıcagı vurup kırarak patlattı fransız usulü filmin sonrası kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 mutlu yıllar. eğlenmişsin bayağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dogum gunun kutlu olsun sevgili Dynamick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kutlu mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kutlu olsun dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar