Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Readjan said:

Trathias'ım o ne fail bi RG premadeiydi yaw, üzüldüm cidden:)

4 tane high elf char varsa bi premade de o zaten fail :D
sonradan daha düzgün bi premadele bulduk seni ama gec oldu baya :P
Mesaj tarihi:
Sam said:

tatmin olmuşsunuzdur demin. (:P)
eni sacrx premade'den ba$kası tatmin etmiyor ,boyle basit $eylerden mutlu olsam mahalledeki cocuklarla top oynarım zaten :P
Mesaj tarihi:
trathias said:

Readjan said:

Trathias'ım o ne fail bi RG premadeiydi yaw, üzüldüm cidden:)

4 tane high elf char varsa bi premade de o zaten fail :D
sonradan daha düzgün bi premadele bulduk seni ama gec oldu baya :P

aynen gey gibi.
Mesaj tarihi:
entarili mentarili... öyle savaş mı olur? düzgünce bi don giyin önce! aynı şey black guardlar içinde geçerli. kral franz akıllı olsun!
Mesaj tarihi:
Skoko said:

RG premade
leech

ne demek?

RG premade; senaryo icin oluşturulan Red Guard partisi demek

leech; emek harcamadan, başka kişilerin emeklerini sömürerek, crest, renown vs kazanmak:) (sülük aslen)
Mesaj tarihi:
zui bunların başında gelir. kendisini lv grubuna bilem almazdık biz oynarken. entarili mentarili rezil eder yolda koşarken bir yere takılıp.
Mesaj tarihi:
oyuna girdikten sonra karakter ekranında karakterı seçtiğimde loadıng ekranına gelıp tekrar karakter bolumune atıyor. 1 kac kere bunu tekrarladı sonra oyuna gırdım harıtadan harıtaya gecıs yaptıktan sonra yıne aynı sorunu cıkardı serverlerle bı alakasımı var acaba :S modemede reseti attım bu tip sorunlarda hep benı buluyor zaten :S
Mesaj tarihi:
dakro said:

zui bunların başında gelir. kendisini lv grubuna bilem almazdık biz oynarken. entarili mentarili rezil eder yolda koşarken bir yere takılıp.

Tabi. Şu anda da öyle zaten.
Mesaj tarihi:
destro 2 premade girmiyordu ya, siz oyle sanıyordunuz :D destro hala aynı giriyor, aksine bide leecher 80ler gelmeye ba$ladı. iyice rezil oldu scler :(
  • Yeni Oluştur...