trathias Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Readjan said: Trathias'ım o ne fail bi RG premadeiydi yaw, üzüldüm cidden:) 4 tane high elf char varsa bi premade de o zaten fail :D sonradan daha düzgün bi premadele bulduk seni ama gec oldu baya :P
ukyo Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Sam said: tatmin olmuşsunuzdur demin. (:P)eni sacrx premade'den ba$kası tatmin etmiyor ,boyle basit $eylerden mutlu olsam mahalledeki cocuklarla top oynarım zaten :P
interperez Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 trathias said: Readjan said: Trathias'ım o ne fail bi RG premadeiydi yaw, üzüldüm cidden:) 4 tane high elf char varsa bi premade de o zaten fail :D sonradan daha düzgün bi premadele bulduk seni ama gec oldu baya :P aynen gey gibi.
dakro Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 entarili mentarili... öyle savaş mı olur? düzgünce bi don giyin önce! aynı şey black guardlar içinde geçerli. kral franz akıllı olsun!
Readjan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Skoko said: RG premade leech ne demek? RG premade; senaryo icin oluşturulan Red Guard partisi demek leech; emek harcamadan, başka kişilerin emeklerini sömürerek, crest, renown vs kazanmak:) (sülük aslen)
Absurt Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 profesyonel leecherlara haksızlık bu! :)
dakro Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 zui bunların başında gelir. kendisini lv grubuna bilem almazdık biz oynarken. entarili mentarili rezil eder yolda koşarken bir yere takılıp.
deads89 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oyuna girdikten sonra karakter ekranında karakterı seçtiğimde loadıng ekranına gelıp tekrar karakter bolumune atıyor. 1 kac kere bunu tekrarladı sonra oyuna gırdım harıtadan harıtaya gecıs yaptıktan sonra yıne aynı sorunu cıkardı serverlerle bı alakasımı var acaba :S modemede reseti attım bu tip sorunlarda hep benı buluyor zaten :S
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Son yama ile gelen bir server bug. Kendiliğinden düzelene kadar bekliyorsun. Başka karakterlerle girebiliyorsun.
Harir Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Sıkıldım ya yok mu böyle adam gibi premade.Eskiden destro 2 premade girerdi.Bunlarda iş yok.
Absurt Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dakro said: zui bunların başında gelir. kendisini lv grubuna bilem almazdık biz oynarken. entarili mentarili rezil eder yolda koşarken bir yere takılıp. Tabi. Şu anda da öyle zaten.
ukyo Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 destro 2 premade girmiyordu ya, siz oyle sanıyordunuz :D destro hala aynı giriyor, aksine bide leecher 80ler gelmeye ba$ladı. iyice rezil oldu scler :(
Harir Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Sc ye girerken direk belli oluyor 2premade oldukları premadeleri ezberledik artık:dZaten tek premade zor yani:D
Harir Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bugünün ilk güzel Scsiydi.que hemen. SS almayı unuttum yine:p
ukyo Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aynen, cok guzel sc'ydi. tabi sonunda sinir krizi geciriyordum o ayrı mesele :D
Readjan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çok öldüm, hep ukyo'nun suçu.. her zaman ukyo suçlu zaten, unutulmasın lütfen
Harir Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Abovv.fg ile 155 kişi kestik reiklandda Bo savunmasında.10dk da 30k rp.
Readjan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 30k rp var bence de orderda, 30k da slayer:P
Harir Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 anlamadım ama renown point demek istedim eğer bir şey vurguluyorsan.
Öne çıkan mesajlar