Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek!&%/'

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

said:
Cd-, 10 Haziran 2004 14:11 tarihinde demiş ki:

Kurbağa yerim ben nihoohohoho ehm ee kermit sen nerdeydin?
Gurba bacaaa

adres soruyosun
hani bu uo daki adres ver hesabı yani :P
kınıyorum seni iğrençsin ayrıcada :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CwzX, 10 Haziran 2004 16:08 tarihinde demiş ki:
yoğurtlu ve sarımsaklı semizotu salatası

TAPARIMMM
MMMMMMMMMMMMMMM!!!

çok güzeldir yannız bu ehe
bide semizout sapları tuzlu limon ile kıtır kıtır yemek ıhıhıy:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

menemen in görüntüsü miğde kaldırıyo be hele şu menemeni torbaya koyup böyk olayını bildikten sonra[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Bambi - Kaşarlı Döner.
Ayvalık Tostcusu - Sizce?
Köfte 89 - Köfte Ayran Piyaz

Ötesi yok.
Onun dışında açlıktan bayılana kadar yemek yemiyorum genelde.Doymak için yemek yiyorum çoğu zaman.
Ama hadi be şimdi hödöye gidecektik yiyecektik dediğimiz olduğunda yukardaki yerlere gidip yukardaki şeyleri yiyoruz.

Ev yemeği olarak ;

Mantı
Mantı
Mantı
Mantı
Mantı[signature][hline]VII.
Sosyal ağlarda paylaş

esası insanın en sevdiği yemek ruh haline göre değişiyor arada
esası ruh hali değilde mesela insanın canı bazen elma çeker bazen çekmez bazen piyaz şahane gelir bazen gelmez[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 10 Haziran 2004 16:55 tarihinde demiş ki:
said:
CwzX, 10 Haziran 2004 16:08 tarihinde demiş ki:
yoğurtlu ve sarımsaklı semizotu salatası

TAPARIMMM
MMMMMMMMMMMMMMM!!!

çok güzeldir yannız bu ehe
bide semizout sapları tuzlu limon ile kıtır kıtır yemek ıhıhıy:)

zaten semizotu veya tere ile yoğurt sarımsak kombosu harbi gidicem yapçam şindi aha mutfak çekmeye başladı bile ULANNNN NOOLUYO LANNnnn... .[signature][hline]hede hödö
Sosyal ağlarda paylaş

İşkembe Çorbası bol sarımsaklı+daha da bi bol sirkeli (favorimdir ölürüm geberirim ben buna böle nası desem yerken dünyadan kopuyorum)
dil,ciğer başta olmak üzere bilimum sakatat
menemen bir de ona da bayılırım

orgazmik bi yicek olarak lakerda,hamsi,toprak kap+tereyağında pişmiş olarak karides, ahtopot, çiroz, sonraa kalamar, tabi bunların hepsinin yanında rakı.

yeni yemek yedim ve yavaştan acıkmaya başlıyorum hhehe
[signature][hline]KEDIDIR KEDI !

[Bu mesaj Rahan tarafından 10 Haziran 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...