MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ev yapimi şinitsel + yesillik + domates + mayonez + ketçap + tam ekmek + 1 lt kola... ohşş arkasinda da puding + vanilyali dondurma ikilisini yediniz mi oy oy..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben humus cok severim, yemek olarak da öz adana kebabı güzeldir. severim yani kendisini.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Kurufasulye pilav gibisi varmı :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yoğurtlu ve sarımsaklı semizotu salatası TAPARIMMM MMMMMMMMMMMMMMM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aynen semizotu muhaehuae evde de var hani :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bence iskender hele ankara /uludagdag restoranda offfff offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Cd-, 10 Haziran 2004 14:11 tarihinde demiş ki: Kurbağa yerim ben nihoohohoho ehm ee kermit sen nerdeydin? Gurba bacaaa adres soruyosun hani bu uo daki adres ver hesabı yani :P kınıyorum seni iğrençsin ayrıcada :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çok acıktıran bi topic olmuş beh :D. 1.Patates Kızartması. 2.İskender. 3.Bol acılı adana. 4.Fest fuuds... ( Hızlı ayaklar .). 5.Çiköfte çi çi çi çi köfte çi :p. 6.Domates Çuuuurbaşı.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: CwzX, 10 Haziran 2004 16:08 tarihinde demiş ki: yoğurtlu ve sarımsaklı semizotu salatası TAPARIMMM MMMMMMMMMMMMMMM!!! çok güzeldir yannız bu ehe bide semizout sapları tuzlu limon ile kıtır kıtır yemek ıhıhıy:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya ben 10 tane daha menemen diyen çıkar sanmıştım :( :( :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 menemen in görüntüsü miğde kaldırıyo be hele şu menemeni torbaya koyup böyk olayını bildikten sonra[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bambi - Kaşarlı Döner. Ayvalık Tostcusu - Sizce? Köfte 89 - Köfte Ayran Piyaz Ötesi yok. Onun dışında açlıktan bayılana kadar yemek yemiyorum genelde.Doymak için yemek yiyorum çoğu zaman. Ama hadi be şimdi hödöye gidecektik yiyecektik dediğimiz olduğunda yukardaki yerlere gidip yukardaki şeyleri yiyoruz. Ev yemeği olarak ; Mantı Mantı Mantı Mantı Mantı[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 esası insanın en sevdiği yemek ruh haline göre değişiyor arada esası ruh hali değilde mesela insanın canı bazen elma çeker bazen çekmez bazen piyaz şahane gelir bazen gelmez[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Taze Fasülye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Kuru fasulye+Pilav+biraz+ekmek :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 biraz ne çeşit bir yiyecek?[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Chemical, 10 Haziran 2004 16:55 tarihinde demiş ki: said: CwzX, 10 Haziran 2004 16:08 tarihinde demiş ki: yoğurtlu ve sarımsaklı semizotu salatası TAPARIMMM MMMMMMMMMMMMMMM!!! çok güzeldir yannız bu ehe bide semizout sapları tuzlu limon ile kıtır kıtır yemek ıhıhıy:) zaten semizotu veya tere ile yoğurt sarımsak kombosu harbi gidicem yapçam şindi aha mutfak çekmeye başladı bile ULANNNN NOOLUYO LANNnnn... .[signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Ferrero, 10 Haziran 2004 17:18 tarihinde demiş ki: Ya ben 10 tane daha menemen diyen çıkar sanmıştım :( :( :( ferrero menemeni salamla ve domatesi vıcık vıcık yapmadan parçalar halinde dene OY AMAN!![signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Patates kızartması ve köfte. Şantiyede isem karpuz, pilav[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çok zor bi soru hamburger pizza lahmacun döner galiba en çok döneri seviyorum ama çok kaliteli olması lazım.bu da fiyatı yüzünden kırk yılda bi yerim anlamına gelio hehe[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Prinç Pilavi (valla japon deilim:P) Yaninda yogurt! sonacimaa baska bisi yok :=)[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 İşkembe Çorbası bol sarımsaklı+daha da bi bol sirkeli (favorimdir ölürüm geberirim ben buna böle nası desem yerken dünyadan kopuyorum) dil,ciğer başta olmak üzere bilimum sakatat menemen bir de ona da bayılırım orgazmik bi yicek olarak lakerda,hamsi,toprak kap+tereyağında pişmiş olarak karides, ahtopot, çiroz, sonraa kalamar, tabi bunların hepsinin yanında rakı. yeni yemek yedim ve yavaştan acıkmaya başlıyorum hhehe [signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 10 Haziran 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Şu an aklıma gelenler.. İskender ve domates soslu makarna[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 haa doğru bi de yarım baş a bayılırım YARIM AMA...![signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 üniye gelene kadar makarnaydi artik nefret ediom. semizotu salatasi olabilir bak onu bikmadan yerim[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar