Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Arkadaşlar en sevdiğiniz yemek nedir? Menemen + diyorum ben.. edit: aramayın boşuna aynı thread den yok (galiba)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 10 Haziran 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben mantıyı severim ferrari :) arkadaşım :D[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Kesinlikle yok galiba lol. :) En sevdiğim yemek, hmm pizza galba bilmiyorum ya çok zor bi soru. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Patates kızartması herhalde 1 yıl boyunca yiyebilirim[hmm yok yiyemem] Bol acılı adana, çiğ köfte ancak ev yapımı İsmini cismini bilmediğim bir tatlı var ki deli oluyorum Ankara'da Lale Restaurant da yapıyolar Lale Special Çikolatalı hede höy gibi bi'şey olabilir hmmmm...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 mantı rulz p.s: bu topic sanki garbage a gitcek gıbı bı hıs var ıcımde :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yalova daki Basrioglunda bir tavuk, yanina patates kizartmasi, coban salata, icine bol aci ve sumak koyucaksin tavuk parcalarini bana bana bitiriceksin bi tavugu[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 turşusuz herşeyi severim ehe bide mantarsız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 insanın en sevdiği yemek valla acıkınca ne olsa yerim Yumurta ve Tavuk hariç çünki son 4 yıldır yemiyorum yumurta ve tavuk müğdem kalkıyo ama heralde salata daha iyi hepsine göre :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 patates kizartmasi , bonfile , ali nazik :-p , kizarmis tavuk ben etoburum ot yiyemem[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Cd-, 10 Haziran 2004 13:56 tarihinde demiş ki: Lale Special Çikolatalı hede höy gibi bi'şey olabilir hmmmm... Hmmm Çikolatalı Lale? Çikolatalı papatya eminim daha güseldir Nihahah >:D *!Ayrıntı yakalamıştır*[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 10 Haziran 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 pizza[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tekirdag köftesi, pizza ve hamburger bide olgunburger zuahhahahhaha :)))[signature][hline]kRaL_aRtHuR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çok komik insanlar var cnm bu paticikte değerlerini bilmek lazım[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ahuahuahu :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: kermit_frog, 10 Haziran 2004 14:05 tarihinde demiş ki: çok komik insanlar var cnm bu paticikte değerlerini bilmek lazım Kurbağa yerim ben nihoohohoho ehm ee kermit sen nerdeydin? Gurba bacaaa[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi şinitzel patates püresi veya kızartması bira kombinasyonu bu bitirir beni ama en sevdiğim yemek dersen valla en basta hamsi tava derim karadenizli de değilim ama budur bide dedemin yaptığı arnavut ciğeri :D şimdi hastanede 24 saat hıçkırdıktan sonra yatırdık ...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 mantı, budur.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 et urunleri[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kfc nin baharatlı tavukları çok güzel oluyor en sevdiğim yeme bu olsa gerek[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yapmayın etmeyin, yemek yemeyi unuttum yine ben bugün, 10 dakiak sonra da toplantıya giricem. bööle naaaaarrr gibi kızarmış tavuklar dans ediyorlar gözümün önünde, aralarında domatesleri atıp tutarak filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Chemical, 10 Haziran 2004 14:52 tarihinde demiş ki: kfc nin baharatlı tavukları çok güzel oluyor en sevdiğim yeme bu olsa gerek +1 evet ya onu ekliicektim o hakkaten güzeldir biz dogdog la ara ara tepe cinemax te sinema+kfc muhabbeti yaparız o da iddiali bir yimah[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yorum yok..................... [Bu mesaj kRaL_aRtHuR tarafından 10 Haziran 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sonra millete bakıp tavuk görüp azn sulanıp böle şap şup yparsan millet yanlış anlar belki toplantı ortamnda dikkatli olmak lasım. En sewdiğm yemek Kybyn dicem anlayan olmicak niahaha =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Alexander İskender Kepab ehuehuehuhe iskender -1 pizza - 2 ali nazik - 3[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 paça ve işkembe çorbası =P şaka şaka ehe. iskender ve köfte+cips[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar