|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 2 3 sayfa baktım kimse warrior konusuna takılmamış. Oynayan mı yok? Yoksa problemsiz müthiş bir classta konuşmaya gerek mi yok? Ya da kimse warrior oynamıyo mu :D?. Benim tee 3 4 sene önceden kalan bir 60 warriorum vardı, pre TBC, onu levelliyim dedim, 62 oldum, baya zevkli gidiyo şaşırtıcı şekilde. Hatta 60 paladin kestim BE, şoka girdim :D. Fury fulledim, armstan talenta başladım. Lvl için önerisi olan var mıdır talent konusunda? İki ele 2h aldım öyle takılıyorum şu an. Pre TBC olduğum için çok şey değişmiş, rampage i bile yeni keşfettim :D. 80'de tank olayına girip normal hc dung, fury de bg yapmayı dusunuyorum ama, tavsiye lazım tabi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 prot lvllamak daha iyi oluypo elitq larıu sololuyosun falan. yok ben elit q ları es gecip grindlarım o xpyi dersen (ki gerek kalmıyo grindi hadidden fazla q var) fury git işte. sıkılırsan slam build yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hatta bunla alakali bi animiz war ilke salagi geminin yelkenlerini yakinca attack etmeyen 25 tane moblu bi questte yakmayip guild chatten abi kesiyorum kesiyoum bitmiyo bunlar diye aglamiyti prot build ooldugundan normal bi charla bunun imkansiz oldugunu bilmiyo arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evet ole seyler oluyo, bende lvl 53 den 58'e winterspringin guneyinde giantları famrlıyarak kasmıştım 5-6 saate. o gianbtlarda lvl 59-60 elit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Prot mu yapim yani şimdi. Üst baş yok gerçi prot için ama.. eliteleri farmlamak lazım o zaman paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 3.2 ile sadece bg yaparak bi karakter levellıyacam ben de. bakalım, belki warrior olur heirloom itemlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ust başa gerek yok, üst baş yine ful dps giyiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hmm ok bi deniim heman :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dual spec var. Gerek yok prot levellamaya. Bence fury levella elitlerde prot takıl. Arms daha güzel vuruyo üstbaş yoksa ama bloodthirst glyph ile durup yemek yemene ve bandaj basmana gerek kalmıo Fury'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eski raidleri sololamak icin full prot gear giy, trinketine kadar ama specin fury olsun, BT spamdan heal geliyo zaten, zorlanmazsin ama uzun surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 uluc kasma azmine hastayim msj atmadan duramadim. Yuz oldu mu toplam char? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aticim seninde 5 senedir mage karakterden kopamayaşını takdir ediyorum :D. İnsan hiç mi bıkmaz? Bu arada 100 olmadı ama 3 80 5 70 birde 60 civarı 3 4 char oldu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yok be mage emekli palayim suan 3*4 aydir. tankliktan baska olayda zevk alamiom artik sinir uclarim koreldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar