Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 3 sayfa baktım kimse warrior konusuna takılmamış. Oynayan mı yok? Yoksa problemsiz müthiş bir classta konuşmaya gerek mi yok? Ya da kimse warrior oynamıyo mu :D?.

Benim tee 3 4 sene önceden kalan bir 60 warriorum vardı, pre TBC, onu levelliyim dedim, 62 oldum, baya zevkli gidiyo şaşırtıcı şekilde. Hatta 60 paladin kestim BE, şoka girdim :D. Fury fulledim, armstan talenta başladım. Lvl için önerisi olan var mıdır talent konusunda? İki ele 2h aldım öyle takılıyorum şu an. Pre TBC olduğum için çok şey değişmiş, rampage i bile yeni keşfettim :D.

80'de tank olayına girip normal hc dung, fury de bg yapmayı dusunuyorum ama, tavsiye lazım tabi :D.
Mesaj tarihi:
prot lvllamak daha iyi oluypo elitq larıu sololuyosun falan.
yok ben elit q ları es gecip grindlarım o xpyi dersen (ki gerek kalmıyo grindi hadidden fazla q var) fury git işte. sıkılırsan slam build yaparsın
Mesaj tarihi:
hatta bunla alakali bi animiz war
ilke salagi geminin yelkenlerini yakinca attack etmeyen 25 tane moblu bi questte
yakmayip guild chatten
abi kesiyorum kesiyoum bitmiyo bunlar diye aglamiyti
prot build ooldugundan normal bi charla bunun imkansiz oldugunu bilmiyo arkadas
Mesaj tarihi:
Dual spec var. Gerek yok prot levellamaya. Bence fury levella elitlerde prot takıl. Arms daha güzel vuruyo üstbaş yoksa ama bloodthirst glyph ile durup yemek yemene ve bandaj basmana gerek kalmıo Fury'de.
Mesaj tarihi:
Aticim seninde 5 senedir mage karakterden kopamayaşını takdir ediyorum :D. İnsan hiç mi bıkmaz? Bu arada 100 olmadı ama 3 80 5 70 birde 60 civarı 3 4 char oldu :D.
  • Yeni Oluştur...